- Konu Sahibi Scarlet Ohara
Umursamayin onlarin istedikleri ztn sinirlenmeniz sadece yaz bir kenara birdakinede.1 ay kalmalarina izin verme eltinde.kalsin.madem.oyleBende ters bisey soylemek istemiyorum. Ama duramayabilirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umursamayin onlarin istedikleri ztn sinirlenmeniz sadece yaz bir kenara birdakinede.1 ay kalmalarina izin verme eltinde.kalsin.madem.oyleBende ters bisey soylemek istemiyorum. Ama duramayabilirim
onlar önce davranmış demekkiBiz onlardan once alma plani yapiyoduk ve bunu biliyolardi
Eltimlere kredi olmasa arabamizi satariz demislerdi.zaten araba kullanmazlar.Senede iki kez binerler guzelim arabayaBir de aile yeni kredi çekmişse bir krediyi daha nasil çekecek? Sizin zamanlama yanliş olmuş.
Gidin gönlünü alın ailesinin yaptığından o sorumlu değil ki.boşver yardım etmeselerde gücünüz varmış almaya .birbirinizi kirmayin.Kızlar esimi cok kirdim bu konuda.Basina agrilar girdi.sinirlendi yatti.Ben napayim diye.Butun sinirimi ondan cikardim.Ozur dilemem lazim sanirim.Zaten icine atar herseyi
Satmasalarda bir ay kayinvalidemin gelip her seye karisma luksu biter aslindaBelki satarlar arabayı sizin icin
Eşinin ne suçu var ki? Silah mi dayasin babasinin kafasina ne yapsin yani?Kızlar esimi cok kirdim bu konuda.Basina agrilar girdi.sinirlendi yatti.Ben napayim diye.Butun sinirimi ondan cikardim.Ozur dilemem lazim sanirim.Zaten icine atar herseyi
Ev meselesi disinda ayrim yaptigini dusundugunuz bir seyler oldu mu, mesrla dugunde misafirlikte falan. Bi de ben iki taraftab da yardim istemem. Gucun yetmiyosa ev almam. Bana yardim istemek gereksiz geliyor.[/QUOT Ben de yardim istemedim zaten ama onlara yapılıp bize yapilmayinca bozuluyo insan.Kisin gelip aylarca biz de kalmak istiyolar.Ben eylul ayinda dogum yaptim.Kasim ayinda geldiler bir ay kaldi kayinvalidemler.Kalmasi da sorun degil ama iki saniye susmayi beceremez kayinvalidem.Mesela benim bebegim memeyi slmadi bir senedir sutumu sagip veriyorum.Amacim bebegim anne sutu icsin cok zahmetli bi is.On kere soyledi bunu neden sut sagiyorsun memeni versen alir.Yok anlatamiyosun derdini.En son esime neden sut sagiyor derken duydum.Kadin cahil ama ben de cok sinirlendim bu kez.Biz artik gidelim dediklerinde kalin demedim.Daha sonra evlerine gittigimizde eltimler de geldi.Aman yarabbim bana sen cik eltin yapsin mutfaktaki isleri demeler,bizi yerlestigimiz odadan onlar orda daha rahat eder diye cikarmalar falan filan kizlar.Yani kalin dememek suc oldu simdi her yardim eltilere artik.Neyin kini bu kadar anlamıyorum. Ama ben de artik arayip sormuyorum hic haketmiyorlar cunku