Esimin ailesi

Ben de ailelerden istenen yardımlara sert çıkışırdım ama bu durum farklı maalesef, siz haklısınız yani.
Ayrımcılık söz konusu ama bu durumda ya pek yapılacak birşey yok, araya soğukluk girmesinden başka.
Yani tavrınızı koyun, gerekirse eğer lafını ederlerse kendinizi savunun Allah kolaylık versin elbet her haksızlığın bir sonucu vardır..

Kızlar esimi cok kirdim bu konuda.Basina agrilar girdi.sinirlendi yatti.Ben napayim diye.Butun sinirimi ondan cikardim.Ozur dilemem lazim sanirim.Zaten icine atar herseyi

Kızlar esimi cok kirdim bu konuda.Basina agrilar girdi.sinirlendi yatti.Ben napayim diye.Butun sinirimi ondan cikardim.Ozur dilemem lazim sanirim.Zaten icine atar herseyi
Gidin gönlünü alın ailesinin yaptığından o sorumlu değil ki.boşver yardım etmeselerde gücünüz varmış almaya .birbirinizi kirmayin.

Ev meselesi disinda ayrim yaptigini dusundugunuz bir seyler oldu mu, mesrla dugunde misafirlikte falan. Bi de ben iki taraftab da yardim istemem. Gucun yetmiyosa ev almam. Bana yardim istemek gereksiz geliyor.

Bi sebebi vardır ama bunu en iyi eşin bilir, sen değil o alınsın anne onun baba onun
Belki keseleri birdir belki de yok yok diye ağlayan tiptir kaynın, ev alıyoruz deyince koşmuyodur kayınpederin.
Yine de her evlada eşit olmak lazım tabi de kimsenin hesap kitabını bilmiyorum

Ev meselesi disinda ayrim yaptigini dusundugunuz bir seyler oldu mu, mesrla dugunde misafirlikte falan. Bi de ben iki taraftab da yardim istemem. Gucun yetmiyosa ev almam. Bana yardim istemek gereksiz geliyor.[/QUOT Ben de yardim istemedim zaten ama onlara yapılıp bize yapilmayinca bozuluyo insan.Kisin gelip aylarca biz de kalmak istiyolar.Ben eylul ayinda dogum yaptim.Kasim ayinda geldiler bir ay kaldi kayinvalidemler.Kalmasi da sorun degil ama iki saniye susmayi beceremez kayinvalidem.Mesela benim bebegim memeyi slmadi bir senedir sutumu sagip veriyorum.Amacim bebegim anne sutu icsin cok zahmetli bi is.On kere soyledi bunu neden sut sagiyorsun memeni versen alir.Yok anlatamiyosun derdini.En son esime neden sut sagiyor derken duydum.Kadin cahil ama ben de cok sinirlendim bu kez.Biz artik gidelim dediklerinde kalin demedim.Daha sonra evlerine gittigimizde eltimler de geldi.Aman yarabbim bana sen cik eltin yapsin mutfaktaki isleri demeler,bizi yerlestigimiz odadan onlar orda daha rahat eder diye cikarmalar falan filan kizlar.Yani kalin dememek suc oldu simdi her yardim eltilere artik.Neyin kini bu kadar anlamıyorum. Ama ben de artik arayip sormuyorum hic haketmiyorlar cunku

Bazi insanlar resmen evlat ayiriyor. Cok iyi biliyorum. Anlatamiyorsun. Evlat ayirinca tabi gelinleri de ayiriyor. Ben de eminim boyle olcam, henuz bir eltim yok ama oldugunda cok eminim ki o daha degerli olacak. Uzak durmak en iyisi bosver.

bence eşiniz içten içe üzülüyordur zaten ama sizin yanınızda bunu dile getirmek istemez. erkek milleti sonuçta. o yüzden üstüne gitmeyin onun yapacağı bir şey yok. gönlünü alın. belki böylesi daha iyi olmuştur. yarın kendi gücünüzle aldığınız için kv kp laf edemez. yapsalardı belki bir ay değil daha da uzun süre kalacaklardı evinizde nasılsa biz aldık diye. bazı insanlar böyle malesef. bu da sizin sınavınız. bunun için eşinizle aranızı bozmaya değmez.

Back
X