Eşimin ailesii...

eslemmli

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2015
144
2
98
Arkadaşlar ben eşimin ailesi ve akrabaları tarafından dışlanıyorum sanki kimse benimle konuşmaz ilgilenmezz ben herkesin derdine koşarım birisi hastakansın gitmeye çalışırım ararımm ama benim ayağım kırıldı dizimde kist ödem vs.çıktı 3 hafta yatış verdi drr..kimse aramaz sormazz görümcelerim dahill...ben nabayım lütfen yardımcı olun bitane görümceme dedim niye sana gelmiyorum anlarsın artık insan ilgi gfördüğü yere gider dedim çok ta tınn dedi bana eşimde ordaydıı onların yüzünden akrabalarıda saymıyo lütfen yardım edin bana.....Ben bunlara nasıl davranayım...Kayınvalidemler hacdan geldi mecburen akşamları eşimle gidicemm nasıl davranayım bi fikir verin bana....,

Arkadaşlar ben eşimin ailesi ve akrabaları tarafından dışlanıyorum sanki kimse benimle konuşmaz ilgilenmezz ben herkesin derdine koşarım birisi hastakansın gitmeye çalışırım ararımm ama benim ayağım kırıldı dizimde kist ödem vs.çıktı 3 hafta yatış verdi drr..kimse aramaz sormazz görümcelerim dahill...ben nabayım lütfen yardımcı olun bitane görümceme dedim niye sana gelmiyorum anlarsın artık insan ilgi gfördüğü yere gider dedim çok ta tınn dedi bana eşimde ordaydıı onların yüzünden akrabalarıda saymıyo lütfen yardım edin bana.....Ben bunlara nasıl davranayım...Kayınvalidemler hacdan geldi mecburen akşamları eşimle gidicemm nasıl davranayım bi fikir verin bana....,
şunu unutma; ne kadar verıcı olursan o kadar yıpranır, ne kadar bencil olursan o kadar degerlı olursun ;)
önce sen'sin
sonra diğerleri

sende onlara ayni sekilde davranacaksin bunun yolu yok gerekirse o gorumcene bu lafindan dolayi tavir yap cunku seni saf yerine koyuyorlar tavrini koy

Siz de onlara gitmeyin :KK51:

Benim kv prganize olarak yapar.Aylarca kimseyi gö dermedu bana; gelene engel oldu ama toplumda yüzümw güldü iyi kaynana havasiyla...Ben de tinlamadim; millet aralarinda ne var desin; oğlu da geline kizmiyo demek ki kv suçlu desin
.

Ewet saf yerine koyuyolarr ve ben görümceme niye evine gelmediğimi anlıyomusun dediğimde şim banadiyoki evde sen beni rezil ettin ordaaa kafayı yiğicem arkadaşlarrr....eltimde bile aramadı çok zoruma gittii....

Bir zamanlar aynı durumda bendim
Artik yeter daha ne kadar milletin bilmem neresini kaldiracam dedim bi anda karar aldım beni arayani aradim sorani sordum :KK14:

Şimdi o kadar huzurluyum ki artik onlar beni ariyo soruyo nasılsın diye :KK53:

Sende bütün iletişimi kes arayıp sorma hiç degmiyo inan

Arayıp sormayinca mutlaka geri dönüş yapıyorlar ne kadar fedakarlık yaparsan yap hiç kıymeti yok

Bir söz vardır, "kırıldığınızda insanlarla aranıza mesafe koyun. Hissediyorlarsa geleceklerdir. Gelmiyorlarsa doğru mesafeyi buldunuz demektir" kesinlikle mesafeyi koruyun ve artık çizginizden taviz vermeyin. Ben de bir görümceyim, yenge bile demem ki araya soğukluk girmesin diye abla ablam der etrafında dört dönerim. O onun terbiyesizliği yüz vermeyin

Bir zamanlar aynı durumda bendim
Artik yeter daha ne kadar milletin bilmem neresini kaldiracam dedim bi anda karar aldım beni arayani aradim sorani sordum :KK14:

Şimdi o kadar huzurluyum ki artik onlar beni ariyo soruyo nasılsın diye :KK53:

Sende bütün iletişimi kes arayıp sorma hiç degmiyo inan

Arayıp sormayinca mutlaka geri dönüş yapıyorlar ne kadar fedakarlık yaparsan yap hiç kıymeti yok

anlamayana davul zurna az A amberin
kiymet bimeyene vermemek lazim canim :KK19:

Hakettıgınden fazla verdıgınız herkes sızden uzaklasıyor malesef.. Szde aramayın sormayın gıtmeyın. Cunku katsınızda sızı anlayıp aynı degerle karsılık verecek bırı yok

anlamayana davul zurna az A amberin
kiymet bimeyene vermemek lazim canim :KK19:
Gerçekten öyle Nurum ne kadar fedakarlık yaparsan daha fazla beklentiye giriyorlar resmen kullanıyorlar
Zararın neresinden dönersen kârdır

Konu sahibini çok iyi anlıyorum farkedilmek istiyo ama umursamiyorlar

Çözüm iletişimi kesmek gerektiğinde iletişime geçmek başka çaresi yok

ne gereği var ki

görüşmeyin aramayın sormayın

kv ye giderseniz misafir gibi oturun kalkın

görümce elti vs gibi kv evinde gördüğünüze de uzaktan bir tanıdık gibi genel geçer hal hatır sorun daha da konuşmayın

huzur sizi bekliyor

Back
X