Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var kardesim var. Gelini el ustunde tutan kv gorumce biliyorum ama iste oradada gelin akrep gibi..yapilan hicbir iyiligi haketmeyen, aile huzurunu bozmaya yemin etmis kafasi kirik bir kadin..insandan insana degisiyor yani genellemek dogru degil :) hep insanlarin iyi ve duzgun olabilecegi umudu ile yasayalim..Gelini sayan kv ile görümce var mi!!! ..ki onlar da akrabalari da saymiyo diyosun
Ekmeden biçmişler.Ne ekerse onu biçsin.
Aynen...gelin akreplik yapacak ortami bulmuş işte...Var kardesim var. Gelini el ustunde tutan kv gorumce biliyorum ama iste oradada gelin akrep gibi..yapilan hicbir iyiligi haketmeyen, aile huzurunu bozmaya yemin etmis kafasi kirik bir kadin..insandan insana degisiyor yani genellemek dogru degil :) hep insanlarin iyi ve duzgun olabilecegi umudu ile yasayalim..
Rahat batti sanirim :)Aynen...gelin akreplik yapacak ortami bulmuş işte...
Sanirim...annemin kardeşinin karisi böyleydi.bu da zorRahat batti sanirim :)
Her eden kendine :)Sanirim...annemin kardeşinin karisi böyleydi.bu da zor
Arkadaşlar ben eşimin ailesi ve akrabaları tarafından dışlanıyorum sanki kimse benimle konuşmaz ilgilenmezz ben herkesin derdine koşarım birisi hastakansın gitmeye çalışırım ararımm ama benim ayağım kırıldı dizimde kist ödem vs.çıktı 3 hafta yatış verdi drr..kimse aramaz sormazz görümcelerim dahill...ben nabayım lütfen yardımcı olun bitane görümceme dedim niye sana gelmiyorum anlarsın artık insan ilgi gfördüğü yere gider dedim çok ta tınn dedi bana eşimde ordaydıı onların yüzünden akrabalarıda saymıyo lütfen yardım edin bana.....Ben bunlara nasıl davranayım...Kayınvalidemler hacdan geldi mecburen akşamları eşimle gidicemm nasıl davranayım bi fikir verin bana....,[/QUO
Canım hiç ilgilenmedim görmezlikten geldim dediğiniz gibi süslendim giyindimm sadece çıkarken iyi akşamlar deddim okadar oda suratlı bi şekilde dedi yine uyuz ama sallamadım bile döndüm geldimm...:):)Merak ettim eslemmli nasıl gecti gecen
NE güzel olmuş sevindim. Hayatta daha önemli konular var. :)Canım hiç ilgilenmedim görmezlikten geldim dediğiniz gibi süslendim giyindimm sadece çıkarken iyi akşamlar deddim okadar oda suratlı bi şekilde dedi yine uyuz ama sallamadım bile döndüm geldimm...:):)
:):)NE güzel olmuş sevindim. Hayatta daha önemli konular var. :)
Allah muhafaza odaha kötü ama ben rahatsızdım onu demek istedim.Buda yeni moda galiba.onceden kaynanam gorumcem evimden cikmiyor diye dert yaniyordu millet,simdi evime gelmiyo diye.
Hayatim zorla kabul ettiremezsin kendini .komsu edin ,arkadas edin bir sekilde sosyalles onlarin yoklugunu hissetmezsin bile o zamanAllah muhafaza odaha kötü ama ben rahatsızdım onu demek istedim.