• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esimin ailesinden artik cok rahatsiz olmaya basladim..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ruyacik89

hayatın umut dolu huzurlu olsun prensesim
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2010
1.058
-753
318
İngiltere
daha önce bir konu acmistim..yurtdisinda yasiyoruz ayni sehirde amcasida yasiyor.esimin kardeside geldi bu sene burada calismaya basladi oda amcasiyla calisiyor amcasinda kaliyor., esimin babasi annesi türkiyede.. esimin babasi yurtdisina bir ay geldi bu sene geldiginde bii bir kere ugradi ugramadi amcasinda kaldi..bizi dogru dürüst arayip sormadi yeni evliyiz bir ihtiyaciniz varmi bile demedi annesi geldi 10 gün bir gün kaldilar geri kalaninda amcasi amcasinin karisi ve kücük cocuklariyla gezdiler..simdi bir haftdir ailem burada bizde kaliyor bütün ihtiyaclarimizi karsiladilar ama ne amcasi nede kardesi ailemi ariyip hosgeldiniz dediler ne biryere davet ettiler..esim saygida kusur etmedi ama ailesinin bu tutumu artik beni cileden cikarmaya basladi..ben onlara ne yaptimda bana busekilde davraniyorlar?

Peki gelip sizde kalsaydılar şikayetçi olmayacak mıydınız ?

İhtiyaç karşılama zorunlulukları mı var sizin fikrinizde, bunu merak ettim.

daha önce bir konu acmistim..yurtdisinda yasiyoruz ayni sehirde amcasida yasiyor.esimin kardeside geldi bu sene burada calismaya basladi oda amcasiyla calisiyor amcasinda kaliyor., esimin babasi annesi türkiyede.. esimin babasi yurtdisina bir ay geldi bu sene geldiginde bii bir kere ugradi ugramadi amcasinda kaldi..bizi dogru dürüst arayip sormadi yeni evliyiz bir ihtiyaciniz varmi bile demedi annesi geldi 10 gün bir gün kaldilar geri kalaninda amcasi amcasinin karisi ve kücük cocuklariyla gezdiler..simdi bir haftdir ailem burada bizde kaliyor bütün ihtiyaclarimizi karsiladilar ama ne amcasi nede kardesi ailemi ariyip hosgeldiniz dediler ne biryere davet ettiler..esim saygida kusur etmedi ama ailesinin bu tutumu artik beni cileden cikarmaya basladi..ben onlara ne yaptimda bana busekilde davraniyorlar?

size gelmemelerinden mi,yardım etmemelerinden mi şikayetçisiniz anlamadım:26:

Peki gelip sizde kalsaydılar şikayetçi olmayacak mıydınız ?

İhtiyaç karşılama zorunlulukları mı var sizin fikrinizde, bunu merak ettim.

tabiki de yok ama en azindan yabanci gibi degil de bir anne baba gibi davranabilirlerdi..zaten karsilamak isteselerdi bile ben öderdim ben davranislarindan dolayi rahatsiz oldum.ihtiyac karsilamak önemli degil ama insan ogluyla geliniyle vakitdemi gecirmek istemez bu tutumlari bizi yalniz birakmalari beni üzdü?zaten kirk yilda bir ya görüyoruz ya görmüyoruz..

tabiki de yok ama en azindan yabanci gibi degil de bir anne baba gibi davranabilirlerdi..zaten karsilamak isteselerdi bile ben öderdim ben davranislarindan dolayi rahatsiz oldum.ihtiyac karsilamak önemli degil ama insan ogluyla geliniyle vakitdemi gecirmek istemez bu tutumlari bizi yalniz birakmalari beni üzdü?zaten kirk yilda bir ya görüyoruz ya görmüyoruz..

Bu durum için kendinizi üzmeyin, onları davet ettiyseniz ve sıkıntınızı dile getirdiyseniz daha fazla üstelemeyin derim..
Bencede sizi rahatsız etmek istememişlerdir, amcalarda daha rahat edeceklerini düşünmüşleridir.

Hayırlısı, belki gelseydiler aranız bozulacaktı..Bu şekilde daha iyi sanırım.

sonuçta eşin onların evladı. size gelmeyi geçtim, en azından gezmeye falan giderken davet etmeleri gerekirdi bence en azından görüşmüş olmak adına. ama öte yandan iyi niyetli düşünürsen eğer belki de gerçekten yeni evli olduğunuz için rahatsız etmek istememişlerdir. yardım konusunda da bence haklısın, yardım etmek zorunda değiller ama insan nezaketen sorabilir birşeye ihtiyacınız var mı diye. ama sormamış olmaları da büyük bi sorun değil bence.

gelmesnler daha iyi gelse idiler her şeye karışıp sinirini bozarlardı ay biz bu kadıbnlar neden hiçbişeyden mutlu olmuyoruz herşeye birşey buluypruz illa kendimizi üzecek bişeyler buluyoruz

Gelseler bir dert gelmeseler bir dert.Gelip kalsalardı bir haftadır evimdeler yiyip içip hiç bir işime yardım etmiyorlar derdin yada her yerimi karıştırıyorlar derdin.Bir ekmek almıyorlar derdin bu forumda çok okuyoruz bunları.ayrıca maddi anlamda kimse kimseye yardım etmek zorunda değil.eli ayağı tutan genç insanlarız.Para kazanabiliriz.Bende yeni evli sayılırım bi allahn kulu demez bi sıkıntın var mı diye.Bende kimseye demem.he hastalık olur özel durum olur o zaman insan insanı arıyor.Bu kadar dert etme kendine emin ol ne kadar uzak o kadar iyi.

Son düzenleme:
size gelmemelerinden mi,yardım etmemelerinden mi şikayetçisiniz anlamadım:26:

Bize gelmemelerinden.. Arada bir kavga olmamasina ragmen bizden uzak durmaya calismalarindan..Yabanci gibi durmalarindan dolayi cok rahatsizim..

Bize gelmemelerinden.. Arada bir kavga olmamasina ragmen bizden uzak durmaya calismalarindan..Yabanci gibi durmalarindan dolayi cok rahatsizim..

gelip para yardımı yapmasalar daha çok üzülürdün gibi geldi bana.demişsin ya annemler geldi her masrafımızı karşılıyor diye.

gelip para yardımı yapmasalar daha çok üzülürdün gibi geldi bana.demişsin ya annemler geldi her masrafımızı karşılıyor diye.

o kadar da anlayissiz degilim canim kimisinin durumu olur kimisinin durmu olmaz, önemli olan insanin..yabanci gibi degil icten ve sicak davranabilmesi..cünkü onlarla ben bir aile kurmaya calisiyorum ve bu sekilde dislanmak beni üzüyor

mesagimi düzenledim umarim su an daha anlasilir olmustur ama derdim gercekten te para degil..calisiyorum muhtac degilim kimseye ama bir aile kurmak istiyorum tabiki..

daha önce bir konu acmistim..yurtdisinda yasiyoruz ayni sehirde amcasida yasiyor.esimin kardeside geldi bu sene burada calismaya basladi oda amcasiyla calisiyor amcasinda kaliyor., esimin babasi annesi türkiyede.. esimin babasi yurtdisina bir ay geldi bu sene geldiginde bii bir kere ugradi ugramadi amcasinda kaldi..bizi dogru dürüst arayip sormadi yeni evliyiz bizi dogru düzgün ariyip sormadilar.. annesi geldi 10 gün bir gün kaldilar geri kalaninda amcasi amcasinin karisi ve kücük cocuklariyla gezdiler. sanki bizi disliyor gibiydiler.simdi bir haftdir ailem burada bizde kaliyorlar ama ne amcasi nede kardesi ailemi ariyip hosgeldiniz dediler ne biryere davet ettiler..esim saygida kusur etmedi ama ailesinin bu tutumu artik beni cileden cikarmaya basladi..ben onlara ne yaptimda bana busekilde davraniyorlar?

pardon yazdığını sonra gördüm

o zaman boşver gelen gelsin,takma kafana

Son düzenleme:
mesagimi düzenledim umarim su an daha anlasilir olmustur ama derdim gercekten te para degil..calisiyorum muhtac degilim kimseye ama bir aile kurmak istiyorum tabiki..

Tuhaf bir hayat.. Aile birleştirmek isteyenler karşı tarafın ilgisizliğiyle karşılaşıyor, eşinin ailesini tamamiyle devre dışı bırakmak isteyen kişiler ise, iyi ve ilgili insanlarla karşılaşıyorlar..

...

Üzmeyin kendinizi, bence kötü niyet yoktur.. Sizi rahatsız etmek istemişlerdir.

Çocuklarınız var mı ? Kaç aylık evlisiniz ?

yeni evlisiniz diye rahatsız etmek istememişler takdir ettim kendilerini,amcada kalmışlar.
Birşeye ihtiyacınız varmı diyorlardır belki eşine.
sende kaldıkları, yedikleri içtikleri zaman,
onlara 10 gün hizmet ettikten sonra,onların hala kıpırdamadığını,yardımcı olmadığını görseydin eminim daha da rahatsız olurdun.
Nasıl davranmak istiyorlarsa ,nerede kalmak istiyorlarsa kalsınlar,dert edilecek birşey yok bence.

Emin ol, bu forumdaki cogu bayan senin kayınvaliden ve kayınpederin gibi düsünen insanlara sahip olmak istiyor.. :1:
Bende diger arkadaslarım gibi rahatsız etmemek amacıyla gelmediklerini düsünüyorum..

üzülme...
senin derdin değil bu,eşinin derdi.gelmiyorsa eşinin ailesi gelmiyor,varsa bir sebebi o bilir.ve de onu ilgilendirir.eğer siz onlar kıracak birşey yapmadığınızdan eminseniz,sıkıntı edinecek bir durum yok bunda.. amcalarda annenleri davet etmek zorunda değil. dış kapının dış mandalı amcalar....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X