• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esimin ailesinden artik cok rahatsiz olmaya basladim..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gelip tepeme çıkacaklarına uzak durmalarını tercih ederim.

Dert mi ariyorsun arkadasım?

gelip tepeme cikilicak bir durum yok ortada zaten cok uzagiz onlardan..dedigim gibi yilda 2-3 hafta ya görüyoruz ya görmüyoruz ama o zaman icinde de aramamlari sormamalari bu skeilde sanki yabanci gibi yada yoklarmis gibi davranmalari ...beni üzdü..daha dogrusu hicbir sey olmamis olmasina ragmen sanki birsey olmus ta bizden uzak durmaya calisiyorlarmis gibi..daha dogrusu beni sevmiyorlarmis gibi hissettirdiler.. iki gün sonra cocugum oldugunda böle bir soguk ve yabanci bir ortamda büyümesini istemiyorum..onlar onun dedesi babaannesi kardesi de amca olucak..birde esim cok sever ailesini yani sanki ben araya girmisim gibi bir duruma soktular ve bu bize zarar vericek bir durum..

Son düzenleme:
bence çok abartıyorsunuz yeni evli çift tabiki gelmezler bidahakine gelirler ayrıca hadi eşinin ebeveyn olsa anlarımda amcasından sanane

eğer yeni evliyseniz belki gerçekten sizi rahatsız etmek istemiyorlardır :31:boşver canım olumsuz düşünüp kendini üzme.senin eşinin ailesine karşı bir saygısızlığın olmamışsa eşin bu konuda seni suçlamaz için rahat olsun:34:

gelip tepeme cikilicak bir durum yok ortada zaten cok uzagiz onlardan..dedigim gibi yilda 2-3 hafta ya görüyoruz ya görmüyoruz ama o zaman icinde de aramamlari sormamalari bu skeilde sanki yabanci gibi yada yoklarmis gibi davranmalari ...beni üzdü..daha dogrusu hicbir sey olmamis olmasina ragmen sanki birsey olmus ta bizden uzak durmaya calisiyorlarmis gibi..daha dogrusu beni sevmiyorlarmis gibi hissettirdiler.. iki gün sonra cocugum oldugunda böle bir soguk ve yabanci bir ortamda büyümesini istemiyorum..onlar onun dedesi babaannesi kardesi de amca olucak..birde esim cok sever ailesini yani sanki ben araya girmisim gibi bir duruma soktular ve bu bize zarar vericek bir durum..

ben sana hak verdim yani dediğin gibi zten yılda 2 3 hafta görüşüyormuşsunuz ne olacak sanki yeni evlide olsan bir anne baba evladını görmek istemezmi onlrala daha çok zaman geçirmek istemezmi bende şaşkınım.eşine bunun nedenini sordunmu?belki onun bu konuda bi fikri vardır yani oda mutlaka farketmiştir ve belkide ailesiyle bunuda konuşmuştur..

Yeni evliymişsiniz sanırım
Sizi rahatsız etmek istememiştirler.

Gelselerdi de bir sürü sorun çıkardı kesin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X