esimin ailesinden biktimm

keskelerveben

bittercikolatam
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2015
1.074
954
53
Esimin abisi bizden uzak bir il de oturuyor onceleri biz dha esimle tanismadan once esimin dukkanini abisi calistiriyormus sonra sevgilisinin pesine gitmis dukkani da bir suru borca sokup oyle gitmis biz evlenince de abisinin borclarini esim odedi abisi hic sahip cikmadi biz evlendikten bir sene sonra abiside evlenip esi memlekette oturmak istemedigi icin baska bir il e tasindilar simdi memlekete gelme karari almislar hep esyalarini falan toplamislar hafta sonu omurluk burdalarms kv birlikte duracaklarms gecinemiyorlarmis orda simdi arkadaslar esimn babasinin durumu cok iyi degil burda esimn abisine is bakicaklarmis ama is bulana kadar napicaklar gecen hafta kv evinin erzagini benim esim aldi bu gelecek olan abisi her geldiginde benim esimden borc istiyor ve vermiyor zaten dukkanin borclarini hep biz odedik simdi kp durumu yok ceplerinde de paralari yokmus bir de bebekleri var bizim durumumuzda cok iyi degil ben su an sinirden kuduruyorum esim cnku borc isteyince veremem diyemiyor oyle bir huyu var ben napim Allah askina soyleyin onlar gelecek benim evimin huzuru gidecek cok iyi biliyorum

Isiniz zor başınızı çok ağrıtcaklar gibi gozukuyo maddi yonden.
Eşin net bi dille soylemesi lazim baska yolu yok

Daha olmamis bisey icin yipratmayin kendinizi. Belki hemen bi is bulur da sizi de sikintiya sokmazlae

Ailesinin erzağını siz almışsınız, kendi ağızınızla söylüyorsunuz paraları yok diye.
Normal değil mi zor günlerinde yardımcı olması, niye kuduruyorsunuz sinirden

Huylu huyundan vazgeçmez siz yinede dikkatli olun derim karı-koca sizi gözüne kestirdilerse bi şekilde hayatınıza sızıp samimiyet kurup sonrası borç isteneler çocuğumun bezi bitti vb yakinmalar olur.mesafeni iyi koru yoksa çıkamazsın içinden.

Bu durumda kim olsa kardeşine ailesine yardım eder ama bu onların rahata alıştıracak şekilde olmamalı tabi ki.

Ailesinin erzağını siz almışsınız, kendi ağızınızla söylüyorsunuz paraları yok diye.
Normal değil mi zor günlerinde yardımcı olması, niye kuduruyorsunuz sinirden
Abisi.memlekette bi suru.borc yapip gitti.butun borclarini biz temizledik kp kv ayri ama bz bide abisini.bakamayiz sorumsuzun teki cnku

Esimin abisi bizden uzak bir il de oturuyor onceleri biz dha esimle tanismadan once esimin dukkanini abisi calistiriyormus sonra sevgilisinin pesine gitmis dukkani da bir suru borca sokup oyle gitmis biz evlenince de abisinin borclarini esim odedi abisi hic sahip cikmadi biz evlendikten bir sene sonra abiside evlenip esi memlekette oturmak istemedigi icin baska bir il e tasindilar simdi memlekete gelme karari almislar hep esyalarini falan toplamislar hafta sonu omurluk burdalarms kv birlikte duracaklarms gecinemiyorlarmis orda simdi arkadaslar esimn babasinin durumu cok iyi degil burda esimn abisine is bakicaklarmis ama is bulana kadar napicaklar gecen hafta kv evinin erzagini benim esim aldi bu gelecek olan abisi her geldiginde benim esimden borc istiyor ve vermiyor zaten dukkanin borclarini hep biz odedik simdi kp durumu yok ceplerinde de paralari yokmus bir de bebekleri var bizim durumumuzda cok iyi degil ben su an sinirden kuduruyorum esim cnku borc isteyince veremem diyemiyor oyle bir huyu var ben napim Allah askina soyleyin onlar gelecek benim evimin huzuru gidecek cok iyi biliyorum
Eşinle konuşacaksın şeytanı fikir çıkar mı buradan bilmem

Eğer o ailenin maddi imkanı kötüyse, abisi ne kadar sorumsuz olursa olsun, eşiniz yardım edecektir. Etmeden duramaz. Ahlaken ben de ederdim.
Ahlaken herkes eder ben evlendigimde kv beni istemedi esinide al defol git dedi esime bzde esimle tam evden cktik abisi benim.bogazmi skti iz kimsinz diye bn neden boyle bir adama ahlaken de olsa yardim edilmesine musade edeyim

Ahlaken herkes eder ben evlendigimde kv beni istemedi esinide al defol git dedi esime bzde esimle tam evden cktik abisi benim.bogazmi skti iz kimsinz diye bn neden boyle bir adama ahlaken de olsa yardim edilmesine musade edeyim
Ne yardimi gorusulmez bile esin abisine tepki gostermedimi ya

eşin ne diyor bu duruma? Oda seninle aynı fikirde mi yoksa sen kendi kendine mi sinirlenip bakamayız diyorsun?
Onlari cagiran adam.bakmasini da bilir diyor peki ne ile bakacaklar diyorum sesini cikarmiyor senden isteyecekler dedim bnde de yok ki diyor ama biliyorum her geldiginde buraya borc aliyor esimden kac kere kavga ettik bide smdi temelli geldklerini duyunca sinirden kopurdum

Çünkü o bebe eşinin yeğeni.
Bak o kadın gelse buraya yazsa derim ki kafasız mısın sen bu adamla hadi evlendin, neden korunmadın, işsiz güçsüz adama neden bebe doğurdun, o bebeye kim bakacak diye.
Ama ortada doğmuş bir bebek var. O adamın elinde ziyan zebil olacak bir bebek. Eşin o bebeğin amcası, o adamın da kardeşi, ne olursa olsun.
Haklsın eşini kullanmamalılar. Adam size güvenip yapmamalı o çocuğu ama şahsen ben görmezden gelemezdim. Eşime ne yapılmış olursa olsun.
Hani çok çok ağır bir şey lazım arkamı dönmem için. Bunu da kanatsız melek olduğum için söylemiyorum, tam tersine çok acımasız bir insanım normalde ama böyle bir durumda dönemem.
O parayı abimin eline değil, bebeğe harcansın diye anneme veririm yengeme veririm ama veririm ben.
Seni de anlıyorum. İstememekte haklısın ama etle tırnak kolay ayrılmıyor işte.

Back
X