esimin ailesinden biktimm

Ailesi zor durumdayken onlara sırt çevirmesi iyi bir şey değilmi.. Eşiniz vicdanlı ve ahlaklı bir insan bence bunun için sevinmelisiniz aile dediğiniz zor zamanda belli olur zaten. Sizi zor duruma düşürmeden elinden geleni yapmalı diye düşünüyorum

Çünkü o bebe eşinin yeğeni.
Bak o kadın gelse buraya yazsa derim ki kafasız mısın sen bu adamla hadi evlendin, neden korunmadın, işsiz güçsüz adama neden bebe doğurdun, o bebeye kim bakacak diye.
Ama ortada doğmuş bir bebek var. O adamın elinde ziyan zebil olacak bir bebek. Eşin o bebeğin amcası, o adamın da kardeşi, ne olursa olsun.
Haklsın eşini kullanmamalılar. Adam size güvenip yapmamalı o çocuğu ama şahsen ben görmezden gelemezdim. Eşime ne yapılmış olursa olsun.
Hani çok çok ağır bir şey lazım arkamı dönmem için. Bunu da kanatsız melek olduğum için söylemiyorum, tam tersine çok acımasız bir insanım normalde ama böyle bir durumda dönemem.
O parayı abimin eline değil, bebeğe harcansın diye anneme veririm yengeme veririm ama veririm ben.
Seni de anlıyorum. İstememekte haklısın ama etle tırnak kolay ayrılmıyor işte.
Evet haklisiniz fakat kizin anneside burda kv kp ayni yerdeler annesinin durumu kv dha iyi onlar yardimci olsunlar diyorum bnde esimn annesi babasi ayri abisi ayri neden abisine esim baksin bide adam da kadin da sigara iciyor gunde iki paket bde onlara sigara parasi.mi vericez bz

Ben öncelikle bişey söylemek istiyorum. Şimdi konuyu açıyorsunuz bizde yorumluyoruz baktınız yorumlar sizden yana değil hemen hooop yaptıkları kötü şeyleri yazıyorsunuz. İnsanlar hep böyledir zaten bişey anlatırlar onaylamazsın hemen ama bunuda yapmıştı yani o kötü kaka o modundalar.
E ozaman konuya yaz ? Senin açtığın konu şuan maddiyat üzerine ve neden ters yorum alınca başka bişey ekliyorsun.
Ha! Demiyorum ki iyi yapmışlar tabiki yapılan unutulmaz ama o onun abisi.
Sen istediğin kadar kudur sinirlen yardım edecektir
Hani yardım etme durumunuz sizinde çok yokmuş zaten niye bukadar taktın ki olmayan para Nasıl werilecek.
Şunuda söylemeden geçemiycem Sen eşine dewamlı biz mi yardım edicez, werme, etme,yapma dediğin sürece asıl o Zaman huzursuz olacaksınız.
Ben kadınların böyle eşinin para mevzusuna karışmasını çok doğru bulmuyorum kusura bakmayın

Ahlaken herkes eder ben evlendigimde kv beni istemedi esinide al defol git dedi esime bzde esimle tam evden cktik abisi benim.bogazmi skti iz kimsinz diye bn neden boyle bir adama ahlaken de olsa yardim edilmesine musade edeyim

Bu msjından sonra seni tamamen Haklı buldum. Ne demek Ada'm hem benim Boğazımı sıkacak hem de yardım isteyecek . Yok öyle bir dünya. Konu sahibi kesinlikle müsade etmeyin. Eğer bir kere müsade ederseniz arkası gelecektir. Acilen eşini borca sok ki verecek parası kalmasın.

Ailesi zor durumdayken onlara sırt çevirmesi iyi bir şey değilmi.. Eşiniz vicdanlı ve ahlaklı bir insan bence bunun için sevinmelisiniz aile dediğiniz zor zamanda belli olur zaten. Sizi zor duruma düşürmeden elinden geleni yapmalı diye düşünüyorum
İkinci sayfada soyledim esmin abisi benim uzerime yurudu bogazmi skti diye okursanz bunun vicdanla alakasi yok kadin da adam da gunde iki paket sigara iciyorlar icmesinler paralarini.kenara atsnlar o zaman

Evet haklisiniz fakat kizin anneside burda kv kp ayni yerdeler annesinin durumu kv dha iyi onlar yardimci olsunlar diyorum bnde esimn annesi babasi ayri abisi ayri neden abisine esim baksin bide adam da kadin da sigara iciyor gunde iki paket bde onlara sigara parasi.mi vericez bz
Bakın sonuna kadar haklısınız. Kocaman kocaman insanlar evlenip çocuk yapıyorlarsa bakmayı da bilecekler. Siz duygularınızda haklısınız.
Ama eşiniz sizin baktığınız gibi bakamayacak muhtemelen olaya.
Benim babamın da böyle bir yeğeni var, aynı bu abi tipinde. Bizim en az 2 ev paramızı yemiştir. Yanarım yanarım o para ona da yar olmadı ona yanarım. Hani en azından bir baltaya sap olaydı da giden para bir işe yarayaydı.
Ama babam duygusal bir adamdır. Evet bence enayi yerine kondu. Evet bence benim hakkım yendi. Ama babamın vicdanı, içi şu an çok rahat.
Ben de babam yapmasın isterdim. Hatta zaman zaman da kızarım. 2 ev parası diyorum, bakın. Şu an sırf kira geliriyle yaşıyor olabilirdim.
Ama bir laf vardır, her ailede en az bir enayi vardır, sizin ailede yoksa o sizsinizdir, diye. Bizim aileninki de babammış işte yazık. Babamın içi öyle rahat etti.
Dilerim eşinizin içi para kaptırmadan rahat eder.

Ben öncelikle bişey söylemek istiyorum. Şimdi konuyu açıyorsunuz bizde yorumluyoruz baktınız yorumlar sizden yana değil hemen hooop yaptıkları kötü şeyleri yazıyorsunuz. İnsanlar hep böyledir zaten bişey anlatırlar onaylamazsın hemen ama bunuda yapmıştı yani o kötü kaka o modundalar.
E ozaman konuya yaz ? Senin açtığın konu şuan maddiyat üzerine ve neden ters yorum alınca başka bişey ekliyorsun.
Ha! Demiyorum ki iyi yapmışlar tabiki yapılan unutulmaz ama o onun abisi.
Sen istediğin kadar kudur sinirlen yardım edecektir
Hani yardım etme durumunuz sizinde çok yokmuş zaten niye bukadar taktın ki olmayan para Nasıl werilecek.
Şunuda söylemeden geçemiycem Sen eşine dewamlı biz mi yardım edicez, werme, etme,yapma dediğin sürece asıl o Zaman huzursuz olacaksınız.
Ben kadınların böyle eşinin para mevzusuna karışmasını çok doğru bulmuyorum kusura bakmayın
Telefondan yazdigimdan icin yasanilanlari cok yazamiyorum oysaki.emin olun kendmi.hakli cikarmak icin degil yardim etmemek icin tonlarca sebebim var burda bz benim.bildigim dukkana taktgi borcu 6 bin lira biz ne sikintilarla odedik o parayi yoksa dukkani kapatacaklardi hic ilgilenmedi bu borcu bn yaptim bn odeyeyim demedi

Bakın sonuna kadar haklısınız. Kocaman kocaman insanlar evlenip çocuk yapıyorlarsa bakmayı da bilecekler. Siz duygularınızda haklısınız.
Ama eşiniz sizin baktığınız gibi bakamayacak muhtemelen olaya.
Benim babamın da böyle bir yeğeni var, aynı bu abi tipinde. Bizim en az 2 ev paramızı yemiştir. Yanarım yanarım o para ona da yar olmadı ona yanarım. Hani en azından bir baltaya sap olaydı da giden para bir işe yarayaydı.
Ama babam duygusal bir adamdır. Evet bence enayi yerine kondu. Evet bence benim hakkım yendi. Ama babamın vicdanı, içi şu an çok rahat.
Ben de babam yapmasın isterdim. Hatta zaman zaman da kızarım. 2 ev parası diyorum, bakın. Şu an sırf kira geliriyle yaşıyor olabilirdim.
Ama bir laf vardır, her ailede en az bir enayi vardır, sizin ailede yoksa o sizsinizdir, diye. Bizim aileninki de babammış işte yazık. Babamın içi öyle rahat etti.
Dilerim eşinizin içi para kaptırmadan rahat eder.
İnsallahh

Onlari cagiran adam.bakmasini da bilir diyor peki ne ile bakacaklar diyorum sesini cikarmiyor senden isteyecekler dedim bnde de yok ki diyor ama biliyorum her geldiginde buraya borc aliyor esimden kac kere kavga ettik bide smdi temelli geldklerini duyunca sinirden kopurdum
anlamadım eşinin abisi senin boynuna saldırdı
eğer öyle bir şey varsa bir lira yardım gönderirlerse kıyamet koparırdım ben eşime de eğer gönderirsen hakkımı haram ederim onlara falan derdim
maalesef ben kinci bir insanım

Bence kendinizi eşinizin yerine koyun siz olsaydınız abinize ablanıza yardım etmez miydiniz?
Ve eşiniz size Nasıl geçinicekler, biz mi bakıcaz deseydi hoşunuza gidermiydi bence gitmezdi.
Hatta kızardınız.
Yine söylüyorum siz haklısınız sonuna kadar hemde olanlardan dolayı ama eşiniz sizin gibi düşünmez ki sigara alıcak parası olmaz görür acır, süt alcak parası olmaz acır, dolaplarını boş görür acır. Sizde olsanız sizde üzülürsünüz. Ha tabiki para yagdırın demiyorum bu dewirde 2. Ev bakmak zaten kolay değil ama ufak tefek yardımlarına laf etmeyin.
Walla ben sizin için söylüyorum eşinizle kötü olmayın diye yoksa banane

Bence kendinizi eşinizin yerine koyun siz olsaydınız abinize ablanıza yardım etmez miydiniz?
Ve eşiniz size Nasıl geçinicekler, biz mi bakıcaz deseydi hoşunuza gidermiydi bence gitmezdi.
Hatta kızardınız.
Yine söylüyorum siz haklısınız sonuna kadar hemde olanlardan dolayı ama eşiniz sizin gibi düşünmez ki sigara alıcak parası olmaz görür acır, süt alcak parası olmaz acır, dolaplarını boş görür acır. Sizde olsanız sizde üzülürsünüz. Ha tabiki para yagdırın demiyorum bu dewirde 2. Ev bakmak zaten kolay değil ama ufak tefek yardımlarına laf etmeyin.
Walla ben sizin için söylüyorum eşinizle kötü olmayın diye yoksa banane
Tesekkur ederim canm

Esimin abisi bizden uzak bir il de oturuyor onceleri biz dha esimle tanismadan once esimin dukkanini abisi calistiriyormus sonra sevgilisinin pesine gitmis dukkani da bir suru borca sokup oyle gitmis biz evlenince de abisinin borclarini esim odedi abisi hic sahip cikmadi biz evlendikten bir sene sonra abiside evlenip esi memlekette oturmak istemedigi icin baska bir il e tasindilar simdi memlekete gelme karari almislar hep esyalarini falan toplamislar hafta sonu omurluk burdalarms kv birlikte duracaklarms gecinemiyorlarmis orda simdi arkadaslar esimn babasinin durumu cok iyi degil burda esimn abisine is bakicaklarmis ama is bulana kadar napicaklar gecen hafta kv evinin erzagini benim esim aldi bu gelecek olan abisi her geldiginde benim esimden borc istiyor ve vermiyor zaten dukkanin borclarini hep biz odedik simdi kp durumu yok ceplerinde de paralari yokmus bir de bebekleri var bizim durumumuzda cok iyi degil ben su an sinirden kuduruyorum esim cnku borc isteyince veremem diyemiyor oyle bir huyu var ben napim Allah askina soyleyin onlar gelecek benim evimin huzuru gidecek cok iyi biliyorum
erkek ailesini bu yönden anlamıyorum. evlendikten sonra oğullarını banka gibi görüyolar

Ahlaken herkes eder ben evlendigimde kv beni istemedi esinide al defol git dedi esime bzde esimle tam evden cktik abisi benim.bogazmi skti iz kimsinz diye bn neden boyle bir adama ahlaken de olsa yardim edilmesine musade edeyim
senin esinde suc valla canim okadar yuz vermemeliymis..
Adam borcu takmis gitmis ama esin ordan bile ders cikarmamis..
Sen sonuna kadar haklisin.. annesine babasina yardim edersiniz o ayri ama kimsenin keyfi sigarasi icinde sen evine cocuguna kendine yapacagin seyden mahrum kalamazsin!
Siz borclarla bogusurken o taktimi sizi yoooo.. bu dunya boyleee herkes birbirini yolma pesinde..
Esin yapamiyosa eger baktin is kullanmaya girdi ozaman sende tavrini belli edersin herkese acik ve net.

Anladım tabi mutlaka 2 satıra sığdırılmaz o kadar şey ben konu dışında birşey dediğin için öyle söyledim. Anlıyorum seni. Ben diğer konularla değilde şuan anlattığın olay için konuştum. Hani eşin mutlaka yardım ederse sende çok yüklenirsen siz kötü olacaksınız. Siz niye kötü olun Ki onlara inat bence daha iyi olun. Ve çok takmayın ewliliğinize zarar sadece İnş düşündüğünüz gibi olmazda boşa kuruntu yapmış olursunuz.
Boşwerin başkaları yüzünden eşinizle aranızı bozup sewindirmeyin onları.

senin esinde suc valla canim okadar yuz vermemeliymis..
Adam borcu takmis gitmis ama esin ordan bile ders cikarmamis..
Sen sonuna kadar haklisin.. annesine babasina yardim edersiniz o ayri ama kimsenin keyfi sigarasi icinde sen evine cocuguna kendine yapacagin seyden mahrum kalamazsin!
Siz borclarla bogusurken o taktimi sizi yoooo.. bu dunya boyleee herkes birbirini yolma pesinde..
Esin yapamiyosa eger baktin is kullanmaya girdi ozaman sende tavrini belli edersin herkese acik ve net.
Oyle yapicagmi soyledim bnde esime anneni arar nasil cagirdiysan oyle bak bizim odedigimz borclar yeter bzden uzak durun diyecegm dedim

Anladım tabi mutlaka 2 satıra sığdırılmaz o kadar şey ben konu dışında birşey dediğin için öyle söyledim. Anlıyorum seni. Ben diğer konularla değilde şuan anlattığın olay için konuştum. Hani eşin mutlaka yardım ederse sende çok yüklenirsen siz kötü olacaksınız. Siz niye kötü olun Ki onlara inat bence daha iyi olun. Ve çok takmayın ewliliğinize zarar sadece İnş düşündüğünüz gibi olmazda boşa kuruntu yapmış olursunuz.
Boşwerin başkaları yüzünden eşinizle aranızı bozup sewindirmeyin onları.
Cok sagol canim yaa Allah razi olsun

Karekter olarak sorumsuzsa bundan sonra hep sizden beklentileri olacaktır bu durum eşin bıkıncaya kadar devam edecektir , senin yapabiliceklerin sınırlı herşey tamamen eşinde bitiyor paranız kısıtlıysa sende bir iş arayışına gir hem çalışır onlarla fazla muhatap olmazsın

Back
X