Sorun şu ki biz evlendiğimizden beri bu gelinle görüşmüyoruz. Önceden de 3-5 defadan başka görüşmedik zaten. Zaman zaman arayıp halini hatrını sorardım evime davet ederdim. Benim ne nikahıma, ne kınama geldi, düğünüme uğrayıp gitti, ki bu kişinin aile ile muhabbeti benden öncesine dayanıyor.Arkamdan annesiyle beraber gelinliğin fiyatını sormalar(benim kızım daha ucuza alırdı demiş) beni eleştirmeler, çok para harcamamla ilgili konuşmalar.Onların düğünü çok güzel oldu vs. lafları kvin beni çok sevdiğini onu neden sevmediği ile ilgili yorumlar. Kaynımın annesine beni kötülemesi, sen onu seviyorsun ama o senin sandığın gibi iyi biri değil imajı vermeler, benim eşimi neden sevemiyorsun gibi annesine baskılar yapmalar. tanıştıktan bir süre sonra kız beni ve eşimi tüm sosyal hesaplardan silmiş. Neyse dedik biz, çok çocukça gelmişti. Sonra neden böyle yapmış dediğimizde de cevap yok. Bunları da herkesin arası kötü olduğu zamanlarda kv.,görümcelerden ve eltimden duydum. Çok para harcadığımı da annesi kayınvalideme derken teyzem duymuş. Tüm bunları varsayım olarak kabul edip sineye çeksem bile iletişimsizlik de bir problem değil midir? Birisiyle 2 yıldır bir muhabbet kurmuyorsan ve onu aramıyorsan bence ne tür bir ilişki olursa olsun bitmiş demektir ki ben zaman zaman ona mesaj atıp cevap vermemesine rağmen.