Merhaba ben 3 çocuk annesi çalışan bir bayanım.13 yıllık evliyim eşimle severek evlendik yada ben öyle sanıyorum.Biz evlendikten bir sene sonra ilk çocuğum oldu eşim hiç bana sormadan ailesini (anne,baba,ablası) eve kalmaya çağırmış. Ailesi Samsun'da oturuyordu evlerini kapatmış eşyalarını dağıtmış gelmişler. Ben yeni doğum yapmışım hayır diyecek halde değildim. Çocuk büyüyünce gideriz dediler bende iyi gelin oldum tamam dedim. Şimdi tam 12 sene geçti kaynanam kendine göre melek ama gelde bana sorun herşeye karışan suratsız bir insan. Görümcem iyi ama oda seni emir eri gibi kullanıyor onu yap bunu yap. İkisine göre onlar bulunmaz nimet benim için. Ama artık benim dayanacak gücüm kalmadı ikisinide istemiyorum. Geçenlerde konuştum eğer burdan gitmek istemiyorlarsa ayrı ev tutalım. Çocuklardan ayrı kalmazsınız dedim kaynanam laflarımı çarpıtmış şimdi kötü gelin oldum. Evde huzurum kalmadı onlardan kurtulmak istiyorum. Kocam anne kuzusu annesinden ayrılmak istemiyor. Ne yapıcam bilemiyorum boşanmak bile geçiyor aklımdan ama 3 çocuk var. Korkuyorum ya çocukları alamazsam. 3 çocukla tek başıma yapabilirmiyim? Allah yardımcım olsun. Bu foruma bir arkadaşımın isteği üzerine yazıyorum. Çok çaresizim