Yok varsa da teselli ediyordur kendini.Eşimle kişisel problemim yok ailesi huzur vermiyor karabasan gibiler.Üzerime cöktuler konusmuyoruz ama istekleri bitmiyor.Ve kavga kaçınılmaz son..Hiç mi evlenip huzurlu bi yuva kuran Yok ya valla evlilikten korkar oldum bu bdv de
Kac kere yaptım tamam diyor.Kavga ettim olmadi insan gibi konustum olmadi. Olmadi mi olmuyor hemen unutup onlar icin kavga ediyor hamileyim birde ne zaman para lazim olsa araba lazim olsa isleri düşse alo.Kavga çıkarticagimida bildikleri halde.Ama güzel olaylarda saf dışı beni istedikleri icin bende kullanmalarina izin vermediğim icinEsinde sorun. Karsina al herseyi sakin bir dille söyle ne sinir oluyorum böyle eslere of
Az kaldi benimde ayrilmama cok seviyorum ama biktim yani ne güzel yazmissin kavgada hemen aileme camur atıyor ailemlik olay yok. Yani az insan gözünü acar kör mu olur insan ailesine karşı .Biktim yoruldum hamile hamile burnmdan geliyor herkes evinde keyifte ben gam keder deyim yok demeyi bilmiyorErkekler ,
ER-KEK-LER
Söz konusu kendi aileleri olduğunda herşeyi unuturlar..
Unutmak işlerine gelir ..
Ama eşlerinin ailesi bir hata yapsın, deve gibi kin güderler...
Onların kardeşleridir.
Atsan atılmaz, satsan satilmaz.
Ama bizimki bir hata yapsın kıyamet kopar..
Ben iyi ki ayrilmisim aynisından vardi..
Sende hiç takma.
Lafını esirgeme.
Onlar iyi olacak sen ses cikarmican..Az kaldi benimde ayrilmama cok seviyorum ama biktim yani ne güzel yazmissin kavgada hemen aileme camur atıyor ailemlik olay yok. Yani az insan gözünü acar kör mu olur insan ailesine karşı .Biktim yoruldum hamile hamile burnmdan geliyor herkes evinde keyifte ben gam keder deyim yok demeyi bilmiyor
Bacım hamile halinle ne bu sinir
Yaramaz sana
Az sakin[/QUOTE
2 gün iyisem 5 gün bu ruh halindeyim yüzüm bu aile kabusu yüzünden gülmuyor hazmedemiyorum unutamiyorum tam unutyorm yeseriyorlar yuvami yikmak dertleri
Evet aynen aklini basina getirmiyorum neler yaptiysamda kaz yani bildiğinOnlar iyi olacak sen ses cikarmican..
Kötü olcak yine ses cikarmican..
Çünkü biz eliz, biz kimiz ki ??
Sen karışma kardeşim der.
Ama kardeşi dara düştüğünde var mi .
Yok.
Açken var mi .
Yok.
Hep yok ..
Kim var karısı var..
Ama anlamaz..
Kaybettiği zaman tek kalır o zaman anlar.
Bi uzulen biziz bi telefonla herseyi yaptirabiliyorlar .Acitasyonu cok iyi yapip kullaniyorlar .Bende bana bişey danismaz soz verir .Ben yaptigim herseyin hesabini tutar .Ailesine gelince yok ama ben yoruludm artik .Enayi yerine koyuyorlar anlamiyor bende o gunleri 4 gözle bekliyorum dua ediyorm beddua da iyice insanliktan cikardilar huzur kalmadi evimde; (Hepsi Allahindan bulsun benimkilerde ayni sadece para istemek araba istemek icin ararlar ben kendim calistigim halde bana sorulmaz hicbise evi ben gecindririm esim onlari yedirir sabirr Rabbime havale ettim ben oyle olunca inanin biraz ferahladim biliyorum ki Rabbim benden cok daha guzel verecek cezalarini ki yaptiklari kul hakkidir . Kul hakkiyla gecip gitsinler oteye orada tekrar hesaplasiriz uzme kendini inan adalet bizden yana olacak
Bi uzulen biziz bi telefonla herseyi yaptirabiliyorlar .Acitasyonu cok iyi yapip kullaniyorlar .Bende bana bişey danismaz soz verir .Ben yaptigim herseyin hesabini tutar .Ailesine gelince yok ama ben yoruludm artik .Enayi yerine koyuyorlar anlamiyor bende o gunleri 4 gözle bekliyorum dua ediyorm beddua da iyice insanliktan cikardilar huzur kalmadi evimde; (
Buda bizim sinavimiz galiba ..Bilmezler ama Allahin felaketinden kacamicaklar bebegimz karnimizda nasil stres yasiyor degmeynler icin karnim geriliyor bazen ; (( kaç aylıksin canim Allah bagislasin iyiki meslegin var ya olmasaydi neler yapardi bunlar...Ben hamile halimle esek gibi calisiyorum evi gecindiriyorum o buldugunu onlara veriyo inan cok agirima gidiyo kiymet bilmiyolar bi allah razi olsun demiyolar ne bicim insanlarla imtihan olduk
8 aylik inan zehir ettiler hamileligimi cocuguma bile istedigim bir seyi alamadim inanabiliyomusun aldigim eve borca onlarin borcuna gitti ama yinede benden kotusu olmadi kac kere ayirmaya kalktilar vermek istemiyorum deyince baktilar maymun gozunu acti dediler daha bize faydasi olmaz inam rabbim koymayacak yanlarina biz uzuldugmzle kaliyoruz bizi kimse dinlemicek asla onlar kadar degerli olamicaz el kiziyiz biz cunkuBuda bizim sinavimiz galiba ..Bilmezler ama Allahin felaketinden kacamicaklar bebegimz karnimizda nasil stres yasiyor degmeynler icin karnim geriliyor bazen ; (( kaç aylıksin canim Allah bagislasin iyiki meslegin var ya olmasaydi neler yapardi bunlar...
Ayyy varya okudukça sinir geldi bana o kocalarınızı bana yollasaniza lütfen ben bi hıncımı alıyım delirdim resmen ama sabır diyin kızlar inşallah görür kocalarınız bir kazık yer ailelerinden de zaten böyle insanlar hep iyi günde degilmidir param varsa ailen var yoksa yok hasta olursun karın bekler başını çalışamazsın kadın çalışır az getirirsin yetirir çok getirirsin artırır ne bu kadın çilesi vallahi biktim8 aylik inan zehir ettiler hamileligimi cocuguma bile istedigim bir seyi alamadim inanabiliyomusun aldigim eve borca onlarin borcuna gitti ama yinede benden kotusu olmadi kac kere ayirmaya kalktilar vermek istemiyorum deyince baktilar maymun gozunu acti dediler daha bize faydasi olmaz inam rabbim koymayacak yanlarina biz uzuldugmzle kaliyoruz bizi kimse dinlemicek asla onlar kadar degerli olamicaz el kiziyiz biz cunku
; (( Allahim yaa Allahta onlara gün yüzü göstermesin .Maşallah az kalmiş şu güzelim günleri hep kötü hatirlayacagiz bakıyorum nette hamilelr ne kadar mutlu mesut pozlar ben kendime bakıyorum üzülüyorum8 aylik inan zehir ettiler hamileligimi cocuguma bile istedigim bir seyi alamadim inanabiliyomusun aldigim eve borca onlarin borcuna gitti ama yinede benden kotusu olmadi kac kere ayirmaya kalktilar vermek istemiyorum deyince baktilar maymun gozunu acti dediler daha bize faydasi olmaz inam rabbim koymayacak yanlarina biz uzuldugmzle kaliyoruz bizi kimse dinlemicek asla onlar kadar degerli olamicaz el kiziyiz biz cunku
Yok yesede uslanmazlar sanmiyorum iyilikle yaklastim olmadi kavga ettim olmuyor her türlü ben üzülüyorm .Ailem ailem ne ailesi ya isin icinden çıkamiyorum kita mi sehir mi degistirm napayim.Evli değil bekar gibi ben hic olmamisim gibi davranip parmakta oynatıyorlarAyyy varya okudukça sinir geldi bana o kocalarınızı bana yollasaniza lütfen ben bi hıncımı alıyım delirdim resmen ama sabır diyin kızlar inşallah görür kocalarınız bir kazık yer ailelerinden de zaten böyle insanlar hep iyi günde degilmidir param varsa ailen var yoksa yok hasta olursun karın bekler başını çalışamazsın kadın çalışır az getirirsin yetirir çok getirirsin artırır ne bu kadın çilesi vallahi biktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?