• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin Ailesinden Nefret Ediyorum.

Monsterrmilk

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Mart 2013
1.259
1.355
133
Mersin
6 aydır evliyiz. Her ay mutlaka bizden para istiyorlar. 6 aydır para isteme dışında iki veya üç defa anca aramışlardır eşimle beni. Aynı ilçedeyiz evimize bile gelmediler. Cok ilgisiz bir aile. Hepsini geçtim her ay bi para istemeleri, evlendim evleneli bıktım bunlardan. Hiç borçları bitmiyor kp gazino borcu yuzunden. Onlara gittigimiz zaman eli bos gitmem de mutfak erzaklarini biz aliriz zaten. Her ay uc bin bes bin ,daha iki gun oncede on bes bin kredi cekin bize diyorlar. Bende esimde ogretmeniz. Durumumuz olsa bile neden babasinin alkol masrafini, kari kiz parasini biz verelim. Veremedik diye esimle kotuyuz. O kendini affetmiyor iyi evlat degilim diye. her defasinda biz kotu oluyoruz, aramiz bozuluyor. Bi akil verin bana bosanayim mi bu adamdan artık çok yoruldugumu hissediyorum.

Kim seviyor ki :KK11:

Eşini seviyorsan ayrilma. Onlardan uzak dur gerekirse kötü gelin ol boşver yuvanda mutlu olursun. Eşin elbette farkindadir da ailesi sonuçta. Zamanla o da pes eder artık

Insallah ya esimin onlarin gercek yuzunu gormesini cok istiyorum.

Kim seviyor ki :KK11:

Eşini seviyorsan ayrilma. Onlardan uzak dur gerekirse kötü gelin ol boşver yuvanda mutlu olursun. Eşin elbette farkindadir da ailesi sonuçta. Zamanla o da pes eder artık
Kötü gelin olup mutlu olmak zor değil mi yani imkansız gibi birşey

Para istiyorlar da ben verdirtmiyorum. Simdi hadi cek ver desem esime ceker verir yani.

Insallah ya esimin onlarin gercek yuzunu gormesini cok istiyorum.

Benim eşimde öyleydi her gün kavga ediyorduk sadece onların yüzünden cok şükür gerçeği gördü. Erkekler evlendikten cok daha sonra farkina varıyorlar artik kendi ailesinin eşiyle çocukları olduğunu bence

Esimi gectim kv bile tuhaf bu konu da icralık eve kagıt gelmis kp hapise atacaklarmis guya( avukata gosterdim gelen dilekceyi oyle birsey de yok ama kandiriyor karisini). Kv nasil agliyor kurtarin babanizi hapise atacaklar diye. Ay benim annem oyle birsey olsa bir tekmede babama o vurur.

Esimi gectim kv bile tuhaf bu konu da icralık eve kagıt gelmis kp hapise atacaklarmis guya( avukata gosterdim gelen dilekceyi oyle birsey de yok ama kandiriyor karisini). Kv nasil agliyor kurtarin babanizi hapise atacaklar diye. Ay benim annem oyle birsey olsa bir tekmede babama o vurur.

Ay atsınlar parası yokken azmasaydı o da. 40ından sonra azanı teneşir paklar. Kendi parasıyla napıyosa yapsın.

Esimin kardesleri de annesi de ve esim de dahil olmak uzere babasini savunuyor. Zamaninda bir hataya dustu diye 64 yasinda hataya dusen adam da. Akli var fikri var yani.

Back
X