Eşimi çok seviyorum ama ailesinden nefret ediyorum çünkü bizi hep dislayip sadece görümcem ve cocuklarina ilgi alaka gosteriyorlar. Bana ve çocuğuma hep ezik gibi davranıyorlar ama görümcem ve cocuklari hep baş tacı çıldırcam ya ne biçim insanlar başkalarına bakıyorum kaynanası etrafında pervane benim kine bakıyorum hep kızının etrafinda pervane
görümcem ıkı cocugu ıle kv demle yasıyor
gecen sene gorumcem ıle kv delerın yazlıkta kaldık 1 hafta
yazlık donusu gorumcemı de baska sehırdekı eve bırakacaktık bızım arabaya bindi
bizim daha yolumuz vardı 2 saat falan gorumce ınınce
neyse araba valiz yıgını idi , gorumceyı eşim indirdi arabadan cantalarını tasıdı eve falan neyse
biz de kendı sahırımıze geldık eve cıktık bır baktım ıkı tane valız bızım arabada kalmıs
eşime bunlar bizim değil kardesının heralde dedim
içini bir actı eşim
kv kavun karpuz, patates,salça , tarhana vs vs vssss aklınıza gelecek her türlü gıdayı evınden koymus
bize de tek bırsey bıle vermedı zaten ıhtıyacım yok ama ayrımı anla dıye yazıyorum
valizler karısında hepsi bizde kaldı yemek bize kısmet oldu verdiklerini :)
ayrıca gorumcemın ıkı cocugu da koleje gidiyor kv karsılıyor masraflarını tam 15 senedir
cocugun biri baleye ,diğeri dansa gidiyor tam 10 yıldır kv karsılıyor masraflarını
özel ders ve dersaneye gidiyorlar hepsi kvde den
üstleri, başları, telefonları tabletleri tüm masrafları kv deme ait
biz eşimle ılk evklendıgımızde 6 ay işsiz kaldık anne baba varlıklı ınsanlar olarak cıkarıp da o zaman bir 100 tl yollamadılar, parasızlıktan süründük o dönem resmen.
benım yerımde olsan ne yapacaksın
isteyen ıstediğine değer verir
senı ılgılendırmesın ,sen de ona gore değer verırsın