Esimin ailesinden nefret ediyorum

pembekurdele

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2010
5
3
86
Ankara
Eşimi çok seviyorum ama ailesinden nefret ediyorum çünkü bizi hep dislayip sadece görümcem ve cocuklarina ilgi alaka gosteriyorlar. Bana ve çocuğuma hep ezik gibi davranıyorlar ama görümcem ve cocuklari hep baş tacı çıldırcam ya ne biçim insanlar başkalarına bakıyorum kaynanası etrafında pervane benim kine bakıyorum hep kızının etrafinda pervane

kızının etrafında pervane olması sıkıntı olmamalı. sizin etrafınızda olacak hali yok. kimse size ezik gibi davranamaz. varsa onların davranışlarında bir bozukluk görüşmeyin.

benim baba tarafı da amcamın çocukları çok kayırırdı. ha ne oldu, görüşmedik etmedik. umrumda da değil.

Canim ama kızı yani kız gelinden her zaman daha baskin :)
Senin annen icin simdi desinlee kızın mi gelinin mi annen tabiki de kızım der .

kızının etrafında pervane olması sıkıntı olmamalı. sizin etrafınızda olacak hali yok. kimse size ezik gibi davranamaz. varsa onların davranışlarında bir bozukluk görüşmeyin.

benim baba tarafı da amcamın çocukları çok kayırırdı. ha ne oldu, görüşmedik etmedik. umrumda da değil.
Bana kalsa görüşmem ama eşimle aram bozuluyor bu seferde. Kendim için değil de kızım için çok üzülüyorum kızının çocuklarına ayrı benim kızıma ayrı muamele yapılıyor hatta komşunun çocuklarına benziyor demişti

Bizimde sıkıntımız aynı. Benim kayınvalide ve kayınpederimde görümcemi ayırıyor. Tamam evlat ama benim eşimde mantardan bitme değil. Sanki eşim üvey gibi. Haliyle beni de takmıyorlar. Muhtemelen doğacak olan çocuğumu da benimsemeyecekler.
Üstelik ilk torunları.
Biz eşimle karar aldık; ayda 2-3 kez görüşüyoruz sadece onlarla. Görümcemle ise küsüz. Bir senedir bu şekilde. Böylece daha az üzülmüş oluyoruz

Canim ama kızı yani kız gelinden her zaman daha baskin :)
Senin annen icin simdi desinlee kızın mi gelinin mi annen tabiki de kızım der .
Bana yapılan neyse de torunlara da aynı benim kızın yanında diğer torunları aşırı ilgi alaka ile seviyor tatile bile götürdü benim kızı istemedi daha neler neler

Bizimde sıkıntımız aynı. Benim kayınvalide ve kayınpederimde görümcemi ayırıyor. Tamam evlat ama benim eşimde mantardan bitme değil. Sanki eşim üvey gibi. Haliyle beni de takmıyorlar. Muhtemelen doğacak olan çocuğumu da benimsemeyecekler.
Üstelik ilk torunları.
Biz eşimle karar aldık; ayda 2-3 kez görüşüyoruz sadece onlarla. Görümcemle ise küsüz. Bir senedir bu şekilde. Böylece daha az üzülmüş oluyoruz
Gorumcemle bende konuşmuyorum çünkü çocuğuma hep iğneleyici laflar ediyordu tepeden bakıyordu şimdi hiç görmediği bir yeğeni var umrunda mı hayır benim umrumda mı hayır öyle halası olacağına keşke hiç olmasaydı diuorum... İnanın size yapılan yine sineye çekiliyor ama çocuğa yapılana tahammül edemedim

Ailesini savunuyor sürekli maalesef objektif bakmıyor. En sinir bozucu olan şeyse ne zaman kaynanama gitsek çocuğumun eleştirilmesi diğerlerinin pohpohlanmasi
Hmm o kotuymus bak. Eger cocugunuza ole.yapiyorlarsa uzak durmaya calis hastayim de cocuk hasta de gitme yani esinizede guzel guzel soleyin iyi aninda

Bana kalsa görüşmem ama eşimle aram bozuluyor bu seferde. Kendim için değil de kızım için çok üzülüyorum kızının çocuklarına ayrı benim kızıma ayrı muamele yapılıyor hatta komşunun çocuklarına benziyor demişti

ortayı bulacaksın işte. ne kadar sık gidiyorsunuz mesela? o kadar sık gitmeyin. ya da görümce oradayken gitmeyin. eşin de bozulursa bozulsun. bi şekilde alışacak. onun bu duruma alışması mı uygun yoksa sizin eziklenmeye alışmanız mı? karar senin.

İlginç...genelde oğlana düşkün olur bizim millet. Oğlandan torun daha yakın görünür.

Sizinle mi bir sorunları var?

İyide zaten kızı yani adı üstünde kızını tabiki ayırcak tabiki sizden daha cok sevecek
kızını değil ama yiğeninizi kıskanabilirsiniz
Sonucta onunkide torun sizinkide
Demekki eşinizi kızından daha az seviyormus
Az görüşün sizde madem deger bilen yok özletin kendinizi belki öyle değerli olursunuz

İnsan eşini sevip içinde yetiştiği, aynı kanı aynı değerleri paylaştığı ailesini nasıl sevmez anlamıyorum ben.

E normal
Kizi kendi cani
Ama siz gelinsiniz
Sizin anneniz de sizinle ilgili olmali.

Ben hiç etrafımda gelinine pervane olan Kv görmedim.
Boşver ilgilenmesin zaten. Mesafe her zaman iyidir.

Eşimi çok seviyorum ama ailesinden nefret ediyorum çünkü bizi hep dislayip sadece görümcem ve cocuklarina ilgi alaka gosteriyorlar. Bana ve çocuğuma hep ezik gibi davranıyorlar ama görümcem ve cocuklari hep baş tacı çıldırcam ya ne biçim insanlar başkalarına bakıyorum kaynanası etrafında pervane benim kine bakıyorum hep kızının etrafinda pervane
görümcem ıkı cocugu ıle kv demle yasıyor
gecen sene gorumcem ıle kv delerın yazlıkta kaldık 1 hafta

yazlık donusu gorumcemı de baska sehırdekı eve bırakacaktık bızım arabaya bindi

bizim daha yolumuz vardı 2 saat falan gorumce ınınce

neyse araba valiz yıgını idi , gorumceyı eşim indirdi arabadan cantalarını tasıdı eve falan neyse

biz de kendı sahırımıze geldık eve cıktık bır baktım ıkı tane valız bızım arabada kalmıs

eşime bunlar bizim değil kardesının heralde dedim

içini bir actı eşim

kv kavun karpuz, patates,salça , tarhana vs vs vssss aklınıza gelecek her türlü gıdayı evınden koymus

bize de tek bırsey bıle vermedı zaten ıhtıyacım yok ama ayrımı anla dıye yazıyorum

valizler karısında hepsi bizde kaldı yemek bize kısmet oldu verdiklerini :)

ayrıca gorumcemın ıkı cocugu da koleje gidiyor kv karsılıyor masraflarını tam 15 senedir

cocugun biri baleye ,diğeri dansa gidiyor tam 10 yıldır kv karsılıyor masraflarını

özel ders ve dersaneye gidiyorlar hepsi kvde den

üstleri, başları, telefonları tabletleri tüm masrafları kv deme ait

biz eşimle ılk evklendıgımızde 6 ay işsiz kaldık anne baba varlıklı ınsanlar olarak cıkarıp da o zaman bir 100 tl yollamadılar, parasızlıktan süründük o dönem resmen.

benım yerımde olsan ne yapacaksın

isteyen ıstediğine değer verir

senı ılgılendırmesın ,sen de ona gore değer verırsın

Back
X