canım arkadaşların dediği gibi kendini bu kadar yıpratma olan sana olur. boşver onlar istediklerini yapsınlar. sen onları sallamayınca daha çok sinirlenecekler. bence de araya mesafe koy. ama bırak çocuğunu görsünler. haklıyken haksız konuma düşme bence.hepimizin eşlerimizin ailesiyle yaşadığı sorunlar var. bu konuda yanlız değilsin canım. ama eşinden ailesini kötleyecek bir laf mümkün değil duyamazsın. ailesi ne yaparsa yapsın hep haklıardır çünkü. bunu böyle kabul et. eğer kabul etmezsen evliliğin de zarar görür ki anlaşılan onların isteği de bu.
tsk ederim yorum icin, esimden asla ailesine kötu laf söylemesini yada kontagini kesmesini beklemedim beklemem cunku ailesi sonucta. hergun onlarla bulusup konussada beni hic alakadar etmiyor, yeterki kendi aralarinda konustuklari yasadikleri kendi aralarinda kalsin. ailesinin isimlerini dahi evimde duymak istemiyoum, biliyormusun zaten esim bni hakli bulmasaydi yanimda durmazdi. ben sadece disarda anlatip paylasamadiklarimi bu siteye yazdim. bukdr. icim cöp gibi olmustu dolmus tasiyordu icimi bir sekilde dökmek istedim