• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esımın aılesınden nefret edıyorum!!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ya88
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım arkadaşların dediği gibi kendini bu kadar yıpratma olan sana olur. boşver onlar istediklerini yapsınlar. sen onları sallamayınca daha çok sinirlenecekler. bence de araya mesafe koy. ama bırak çocuğunu görsünler. haklıyken haksız konuma düşme bence.hepimizin eşlerimizin ailesiyle yaşadığı sorunlar var. bu konuda yanlız değilsin canım. ama eşinden ailesini kötleyecek bir laf mümkün değil duyamazsın. ailesi ne yaparsa yapsın hep haklıardır çünkü. bunu böyle kabul et. eğer kabul etmezsen evliliğin de zarar görür ki anlaşılan onların isteği de bu.

tsk ederim yorum icin, esimden asla ailesine kötu laf söylemesini yada kontagini kesmesini beklemedim beklemem cunku ailesi sonucta. hergun onlarla bulusup konussada beni hic alakadar etmiyor, yeterki kendi aralarinda konustuklari yasadikleri kendi aralarinda kalsin. ailesinin isimlerini dahi evimde duymak istemiyoum, biliyormusun zaten esim bni hakli bulmasaydi yanimda durmazdi. ben sadece disarda anlatip paylasamadiklarimi bu siteye yazdim. bukdr. icim cöp gibi olmustu dolmus tasiyordu icimi bir sekilde dökmek istedim

canım ben yanlış anaşıldım sanırım. çocuğunu görsünler derken senin çocuğunu görsünler demek istemiştim yani torunlarını.

zorun neydi de aileni dinlemeyip kendi tabirinle evlenip küçücük yaşında yük altına girdin.ne kadar küçümsesende görümcelerin akıllı.niye işi gücü olmayan biriyle evlenip sorun yaşasınlarki:34::34:

galiba haklisin. demekki senin gibi ve cogu kizlarimizin yaptigi sey, yani zengin kocayi beklemek, ilk firsatta en iyisiyle evlenmek ve kendi menfeatlreri ugruna birilerini kandirip kullanmakla dogru seyi yapiyorlar...ancak görumcelerim senin gibi akilli olup beklemeye devam ederlerse bu gidisle adetten olucaklar..

kendini bu kadar yıpratmana gerek yokki çok sık gidip görmezsin.olur biter...sıkma tatlı canınını

eşinin ailesiyle sorunlusun peki ama eşinden neden soğutuyo bu seni?
onları sana savunmamışki, ayağının altını öpüp boşanmam senden diyomuş demek senin yanında hep..
üstelik severek evlenmişsin, neden eşinden soğuyosun bu durumda??

konu sahibi arkadasım inan hemen hemen her gelin eşin ailesiyle sorun yasıyoo ama önemli olan bunu evlilige yansıtmamak yani karı-koca arasındaki ilişkiyi kesmemek aksatmamak sana kendimden örnek vereyim bende19evlendim hemde görücü üsülü ile 20de anne oldum benm kaynanam esim yanında benm üstüme yürüdü:47::47::47:kötü sözler savurdu esimin cıtı cıkmadı o kaonuda yerden göge kadar haklıydım kiiii anlatamam şimdi esimn tek söledigi anne o cok haklı demesi bitek bu keimeyle ilkkez destek oldu daha neler neler yasadımkiii ama ben naptım hiç evliligime yansıtmadım ki kocamın kafasına kakmadım yanı anlattıgım olaylarevliligimn2,5-3.yılları arasında yasamısdım simdi 6.yıla gircez nasipse önümüzdeki ay unutuluyomu desen unutulmuyoo cok cok mecbur olmadıkca telde görüşmüyorum ayrı memlekettlerdeyiz tatile gidince misafir gibi gidip geliyorum içimden gelirse 1-2işe el atıyom yoksa yok tınlamıyom bile:9::9: sende öle yap kocana bebegine bak gerisi bos yeterki sennle onu arası ii olsun benceee:26::26:

Son düzenleme:
Esinin ailesinden dertlisin haklı' da olabilirsin genc yasında bir cok sey yasamıssın, katlanmıssın kolay degil.
Zengin olmus, olmamıs neyi degistirir?
Maddi durumu evlenmeden önce cok cok iyi olabilir, evlendikten sonra tersine de dönebilir..
Zengini bulucam diye 40 yasına kadar beklemis, bulamamıssa ehh bu saatten sonra hic beklemesin o cok saygı deger görümceciklerin..
Yalnız bak ne güzel esin senin yandaymıs, senin haklı oldugunu savunuyormus daha ne olsun?
Neden ailesiyle yasadıgın olumsuzlukların faturasını esine ödetiyorsun ki?

galiba haklisin. Demekki senin gibi ve cogu kizlarimizin yaptigi sey, yani zengin kocayi beklemek, ilk firsatta en iyisiyle evlenmek ve kendi menfeatlreri ugruna birilerini kandirip kullanmakla dogru seyi yapiyorlar...ancak görumcelerim senin gibi akilli olup beklemeye devam ederlerse bu gidisle adetten olucaklar..

:26::26::26::26:ben neyi bekliyorum

Son düzenleme:
eşinizi affedememenizin nedeni size evlendiginizde çok sıkıntılar çektiren ailesiyle hala sıkı fıkı olması,

seni çok iyi anlyrm çnk benzer şeyleri bende yaşıyorum...gerkçe yazmamşsn demşler ya hani annesyle babasnı evden kovmşlr kadın tek başna çalşp kocsna bakmş üstelk hamlyken bunlra rağmen yanlrna gtmş ve takktlrı 3 kurşlk altnn lafnı yapmşlr bunlrn ne kadar zor oldğnu ben çok iyi bilyrm cnm ama eşinde senn değerni blyo cnm bak

sadece eşinizin ailesine ve eşinize karşı değil genel olarak nefret yüklü gibisiniz..size destek vermeyen arkadaşlara karşı yaptığınız bazı yorumlar çok kırıcı..herkes sizinle aynı düşünmek zorunda değil,siz bize kendi bakış açınızla anlatıyorsunuz bir de karşı tarafı dinlemek lazım bakalım onlar neler neler anlatacak..bir çoğumuz eşlerimizin ailesiyle sorunlar yaşadık ve yaşıyoruz ama nefret çok ağır bir duygu..anlattıklarınızdan size karşı çok büyük hatalar yaptıklarını çıkarmadım ben,cahilce davranmışlar ve büyüklüklerini bilmemişler.ama eşinizin suçu ne,adamcağız hep sizin yanınızda olmuş.içinizi kötü duygularla doldurmayın çünkü olan yine sizi olur..siz yıpranırsınız.ailesiyle görüşmeyin olsun bitsin,bu kadar kendinizi yıpratmaya değer mi?

Eşinizin ailesinden bu derece abartı boyutlarda nefret etmenizi gerektirecek bir makul gerekçe bile yazamamışsınız..

Allah kocanıza sabır versin demeyeceğim; zira kocanız size bu kadar iyi davrandığı ve alttan aldığı için bu kadar basit mevzulardan, bu kadar büyük sorunlar çıkartıyorsunuz..

Ben de sizi anlamakta zorlanıyorum. İnsanları bu kadar üzen ve bu denli duyarlı oldukları konularda şimdiye kadar hiç makul bir cevap yazmadığınız için . Empati kurmaktan yoksun olduğunuzu düşünmek dışında , dalga geçmek gibi ya da insanların hassas olduğu konularda onları incitmek gibi bir hobiniz olabilir mi acaba ?
AMA her zaman her yerde bu tür olumsuz bakış açısında olmayı radikallik sanan kimselerle karşılaşabiliyoruz ne yazık ki.

Konuya gelince arkadaşım , herkes kendi çektiğini ve kendi yaşadığını bilir. Siz buraya içinizdekini dökmüşsünüz . Annenize ,babanıza en yakınlarınıza anlatamayacağınız şeyleri paylaşmak istemişsiniz. Belki anlaşılmaktan çok içinizi dökme niyetindesiniz. Belki ihtiyacınız olan bu.
Şunu unutmayın ki 'BU DÜNYADA KİMSE KİMSEYİ YARGILAYACAK KADAR MASUM DEĞİLDİR'.
Sizin yaşadıklarınızı sizden iyi kimse bilemez. Kimseyi de inandırmak durumunda değilsiniz.
Yaşadıklarınız kolay değil , evet ; ancak eşinizi seviyorsanız ve size olan sevgisine inanıyorsanız , siz bir adım attığınızda o da size bir adım atıyorsa evliliğinizi sürdürmeye çalışın bence.

yahu konu bu ısıne gelmeyen yazmasın nıe her konuda muhalefetler cıkıo
yardım etceksenız yazın yok sen soylesın boylesın yazınca noluyo sıvrılınce popülermı olunuyo...

neyse canm onların hıncını esınden alma o kadının ınadına ewlılıgıne sahıp cık.
çok kuck ewlnmıssn ama olmus artık
gerekırse terapı gor.
ama esıne sarıl mılletı guldrme kndıne

Ben konu sahibesini anlıyorum..

oğullarına laf söyletmezler..

benim eşim 8 ay çalışmadı kaynım 6-7 ay yatar hazır yer 2-3 ay çalışır cinsdendi(di diyorum görüşmüyorum ben onlarla)
kaynanamın oğullarından daha iyisi yoktu..
en iyisi onun oğulları idi..

hiç birinin sigortası yok kaynımın biri 47 yaşında sigortası yok..
öteki 35 yaşında onunda yok eşiminde..
böyle sorumsuz oğullarını yere göğe sığdıramas..

hazır yemeyi sever ama oğullarıda hazır yesinler oğulları hep haklıdır..

eşine laf söyleten ve eşine maddi anlamda güvenen erkeklerin nesi normal..
kadın karnı burnun çalışmış adam yatmış yemiş heralde karısının ayağını öper
sinekde ufak mide bulandırıyoo bir defa soğukluk girerse aileler arasına malesef öyle gidiyo..

Back
X