eşimin ailesinden nefret ediyorum...

bekarken annenizden babanızdan bu kadar zulüm görmediniz eminim ki .. evli olmanıza rağmen hala ailesine maddi olarak bağımlı bir eşiniz var dayak var hakaret var hizmetçi gibi kullanılmak var .. var oğlu var ... bebekte yok madem boşanın görsün ana kuzusu eşiniz ve terminatör kılıklı kayınvalideniz ..

yazık vallahi ,çok üüzlüyorum çok;ama kesip atmamak lazım ,belki burdan okuduklarını anlatacağı kimse yok diye ,ciddiye falan alır ;ayrılmaya falan kalkar;bence ;ben olsaydım konuşurdum ;durum böyle böyle derdim ,bana ilk önce işe girerdim ;akşam geç gelinir 7 de işten çıkıp eve gelse o saatte yemek yaptırmazlar herhalde ..belki kafası dağılır ;daha fazla takmaz ..
çünkü her kayınvalide çalışna gelinden daha memnun oluyor :))bence öylee
ben işten ayrılınca kayınvalidem panik olmuştuuu..hemen o ertesi günübana iş bulmuşlardı ,görüşme bile ayarlamışlardı..bebek düşününce istemediğimi söylemiştim ;o zamanda kpss diye tutturdular gerçi..belki o arkadaş işe girse ;arkadaşları olur ,dertleşir ,iş ortamı farklıdır;havası değşşir...
tüm gün evde ,hep temilzik yemek insan bunalır ,insan bazen tek eşi ile kendisine bile yemek yapmaya üşeniyorrrr:)
allah yardımcısı olsun ama ben onun yerinde olsaydım işe girerdim ;ilk etapta ;böylede sıkıntı ;öyledeeee;baktı i aynı tas aynı hamam ;ayırırdım evi...

kkaynanasını bayramdan bayrama görüpte ;böyle konuları hafife alanları hiç anlamıyorum ;çok zor şyler gerçekten ;ya sağır ya salak omak lazım ..

ALLAH yardımcın olsun bacım çok zor işin.:26:ne diyeceğimi bilemedim valla.çekilecek gibi diil.orası öyle boşan demek zor geliyor insana ama senin durumun farklı.esir hayatı bu.kolay kolay kimsenin yüklenemeyeceği bir yük var sırtında.ne buna evlilik diyebilirsin nede bu hayatı böyle götürebilirsin.bu durumdan bir an önce kurtulursun inşallah

yaw bir an bu yazıyı benmi yazdım dedim aradaki fark benim kaynım 2 oğlu var ben kurtuldum allah senide kurtarsın canım çok zor ama eşinde bitiyor iş önce onunla konuşmalısın
bence

eşin ailesinden nekadar çekiniyorsa sende o kadar ailesinden ve eşinden çekiniyorsun bence
önce özgüvenini tavan yap eşinin karşısına çık açık açık konuş bu kadar da olmaz yani

biz aynı binadan ayrılmadan önce eltim ortalığı karıştırmak için söylemediğim sözleri kaynanama fitleyerek söylemişti
beni dövmek için kaynanam kaynım olacak ............ kişi üzerime yürüdü eşim sesini çıkarmadı benim yaptığım tek şeyse
6 aylık çocuğumun üstünü giydirdim kendi üstümü giydim evden çıkıp gidiyordum ki eşim bir daha böyle bişi olursa çıkarız dedi evden
ertesi gün daha beterini yapmaya çalıştılar
eşime bitti dedim. eşimde sonradan erkekliği tuttu o gece evi birlikte terk ettik cepte 5 kuruş para olmadan işsiz gücsüz o evi terk ettik
kendimize ev tuttuk (takı setimi falan sattım) eşim kendi işini kurdu ve belimizi düzelttik. şimdi şükür durumumuz iyi
eşim ailesiylegörüşüyor kızınıda götürüyor ben ogünleri unutmadığım için ayağımı oraya atmıyorum bile
biraz cesaret

vallahi bravo,herkez keşke senin gibi sonradan belini doğrultabilse;senin adına sevindim ;burda bunları okuyunca şükür diyorumm..
eşinede sanada helal olsun ;zaten ayrıldıktan sonra geçinemediyseniz;hep kafanıza kakıcaktılar belki eşin bile bi tartışmada senin yüzünden diyecekti;kayınvalidenlere ders olmuştur,eğer işler kötü gitseydi,taşındığınız yere gelip dır dır edip giderlerdi:))))helalll

ben de eşimin ailesinden nefrek ediyorum ve içimde onlara karşı dinmek bilmeyen bir öfke var
ve artık hiçbiriyle görüşmüyorum telefonda bile olsa.
biraz da kendileri kendilerini geri çektiler, ben tavrımı kesin olarak koydum ve yol bizi buna sürükledi ama o kadar rahatım o kadar huzurluyumki anlatamam.

inşallah sizde en kısa zamanda mutlu günler yaşarsınız. eşinizin aklı başına gelir. yuvanız mutlu ve huzurlu bir hal alır.

kazik gibi,evli barkli bi adam annesinden dayak yiyosa hic bi sozum yok
karakteri oturmamis kocanin belli,ayri eve ciksaniz bile korkuyorumki o kayinvaliden uzaktan yonetir senin kocani
yuva yikilmaz hersey icin,ama kesin kesin bosan bence

karakteri oturmamis kocanin belli,ayri eve ciksaniz bile korkuyorumki o kayinvaliden uzaktan yonetir senin kocani

Daha 23 yaşındasın.Çocuk da yokmuş.Acilen boşan bence.

Eşimle sorunum yok diyeceksin ama var.
İlk etapta,eşini ayrı eve çıkmaya zorla diyecektim ama vazgeçtim.

Eşinin annesinden dayak yediğini,annesinin zaten normal olmadığını okuyunca,evliliğinde aydınlık göremedim.
Bir de zaten eşin,aile işinde çalışıyormuş.Hayatta kurtulamazsınız onlardan.

Ah... Evlenmeden önceki 7 senede hiç mi çözemedin bu aileyi,hiç mi anlamadın yaşam tarzlarını.

teşekkürler canım hiç kolay olmadı ama insana bi anda öyle birgüçgeliyor ki istediğini yapıyor
şunu öğrendim kaynanana saygı duysan da tüm istekleri yerine getirsende hiçbir şeye itiraz etmesende seni sevmeyince bunların hiç bir önemi yok
seni bikez ezdimi bundan sonra kurtuluşun yok 24 yaşımda evlendim annemin yaşadıklarınıda biliyorum 1-2 eşimin hatrına katlandım benim ailem eşime nasıl davranıyorsa eşimin aileside aynı olmalı diye düşündümve başımı kaldırdım kim olursa olsun kendimi ezdirmeme kararı aldım kimse kimseden üstün değil mesleğim var aklım var arkamda ailem var düşüncesi hiçbir kadının aklından çıkmamalı ne o eşim çalışmamı istemiyor sen para kazanınca değerlisin para getirmezsen değerli değilsin erkek para kazanacak eşi hizmet edecek üstünlüğünü gösterecek hiçbir kadın kendini ezdirmesin

23 yaşındayım kaçarak ve çok severek evlendim.
eşimin ailesinden değil nefret tiksiniyorum...
kayınvalidem olacak şahsiyet ve kayınpederim düğün ertesi sabahı dedemin bana taktığı bileziği vermedim diye eşimle beni evden kovdu ben duştaydım!
acile kaldırıldım kayınvalidem aileme benim değil eşimin kaldırıldığını söyledi ve ben hastanedeyken benim valizimi ve cüzdanımı karıştırdı içinden para alınmış. kimlik kartım vs...hepsi karıştırılıp tıkıştırılmış. bunu yapan kayınvalidem...
kayınpederim mobilyalarımın parasını geri verin diye bağırdı köyde . kayınvalidem bana kuaför ve gelinlik parasını istiyorum dedi.
teyzesi bizim özel banka hesaplarımızı istiyor annesinin içi rahat edecekmiş!
kayınvalidem eşimle beni aynı yatakta yatırmıyor. eşimin ailesinin ahlak anlayışı bambaşka!
hepsi eğitimli. eğitimci öğretmen...pan kayınvalidemin tarafından çıktı ben yapayalnız kaldım.
dedem ve dayım bile başta onların tarafından çıktı. sonradan anladılar ama geç oldu.
kayınvalidemden tiksiniyorum.
üstüne 3 gün önce hamile kaldığımı öğrendim. aldığım psikiyatri ilaçları yüzünden çocuğum sakat doğabilir veya düşük yapabilirmişim.
kayınvalidem utanmadan gelmeye kalkıyor.
daha anlatmadığım neler var!
EŞİM ANNESİNE AŞIRI DÜŞKÜN! MELEK DİYOR ONA!

canım benim, içimi titrettin.. empati kurmaya bile cesaret edemedim paylaşımını okurken. bence ilk yapmanız gereken şey hiç vakit kaybetmeden oturduğunuz yerden taşınmak, eşinin işini bilemiyorum ama mümkün olabildiğince uzaklarında olun. ezdirme kendini, kimsenin sana dokunmaya hakkı yok. o yaşa gelmiş çocuklarını dövmek, gelinine vurmak nasıl bir psikolojidir böyle? Allah yardımcın olsun canım, kimseye katlanmak zorunda değilsin, bu senin hayatın, dik dur, eşini ikna etmeye çalış, yanlarından bir an önce kurtulman lazım.

ahh ahh tam aynısı olmasada hemen hemen aynısı yasadım canım sonuc annemin evindeyim oro..pu lafını yedikten sonra annemim evine geldim ve şimdi uzlaşmaya çalısıyoruz eşimle sanırım ayrı eve cıkıcaz başka türlüsü asla olamaz inanki durumunu cok iyi anlıyorum hemdeee cooook iyi benmde tahammülüm kalmadı sonuc ordata arkadasım kurtar kendini o ruh hastası insanlarda eşinin aklına girmeye calıs kendine cevir onu ayrı eve cıkın inan baska türlü bu hayat sürmezzzzzz. dualarım sana bana ve bizim gibi olan arkadaslaraaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…