Kızlar öncelikle cok büyük bi sıkıntım yok biliyorum okudukca sizde anlıcaksınız ama artık bunaldım..derdimi söle anlatıyım. ben 1 senelik evliyim kayınvalidemlerle yakın oturuyoruz. beni sıkan konu calısıan biri oldugum için asagı yukarı 6 aydır aksam yemeklerini kaınvalidemde yiyoruz.kayınvalidem gelin bizde yiyin yemeginize sonra evinize gidersiniz ben zaten yemek yapıyorum sadece sizin için ocaga yemek koymıcamya die die die eşiminde kafasına girdi bu sefer esşim basladı senin için rahat olur işten gelince yemekle ugrasmazsın fln filan ki normelde yemek yapmak zor gelmiyor bana pratik seyler yapıyorum buzlukta köfte olur kızartırım makarna kızartma erken geldigim günler sebze yemekleri fln yaparım.neyse işte kızlar biz 6 aya yakın haftada en az 4 kere kayınvalidemlere gidiyoruz. gitmedigimiz zaman 10 kez telefon acıyolar nie gelmediniz yemek vardı sizin için cok yapmıstım gelin hemen yiyip gidersiniz yada gelin ben bi kaba koyıyım alın gidin.sonra görümcem arar benimle yasıt nie gelmedin ne işin vardı evde fln hepsini bi yanıt ver mahane bul sıkılıyorum.ve asıl beni sıkan sorun su cok muhabbet tez ayrılık getirir derler ya ben bu lafa cok inanırım. kayınpederimde bana karsı bi olumsuzluk hissediyorum garip böle sakasına laf sokmalar fln mesala bigün benim evimde balkonda yufka yapmıslardı büyük görümcem ve 2 cocuguda gelimişti tabi evin hamur ve un olmadık yeri kalmadı aksam işleri bitince kayınpederim kalkalım dedi kayınvalidemde dur surları toplıyalım dedi bende halılar cok kötü oldu die halıları yıkamaya gönderidim fln ama hani evin okadar kötü olmasına ragmen sakinim gayet neyse kayın pederim demezmi bırak ya gelin yapsın okadar para harcadık yapıcak tabi sok oldum nasıl bi laftır o öle ama hiç bozuntuya vermedim.ya böle garip bi adam eve gelio odalara bakıyo ayakkabılıga bakıyo.. gecen pazar annemler ve onlar vardı iftara almıstım mutfaga yanıma gelip noldu ikiayagın bi papucamı girdi misafir gelince dio bende o öle diyimce esime cattım garibim bana yardım edşyodu mutfakta ona bagırdım cık su mutfaktan karı gibi napıyosun die ikiside gitti.
ay cok uzattım kızlar kusura bakmayın içim de doldu hapsi.
yani kızlar ben artık uzaklasmak istiyorum ama öle hatır gönül kırmak istemiyorum kendimi yavas yavas cekmem lazım ama nasıl bilmiyorum bana yardım edin nasıl yapıcam
not: ayrıca hepsini okudugunuz için teşşekür ederim :)
ay cok uzattım kızlar kusura bakmayın içim de doldu hapsi.
yani kızlar ben artık uzaklasmak istiyorum ama öle hatır gönül kırmak istemiyorum kendimi yavas yavas cekmem lazım ama nasıl bilmiyorum bana yardım edin nasıl yapıcam
not: ayrıca hepsini okudugunuz için teşşekür ederim :)