Valla onu bende cozemedimBebek görmeye gelemeyen kayinvalide mevlute nasıl geldi.
Anlatiyorum ama ofkeyle anlattgm icin hakliyken haksz oluyorumSiz laflarinizi esirgemeden devam edin çakmaya..
Böyle insanlar çekilmez oluyor, eşinize bebeğiniz için dediklerini anlatın ama kendi dediklerinizi değil
O ikimizin evladı nasıl kucumserler falan de.. o da durup durup anasını tutmasın az.
Canim evlenmeden once beni hic gormediler ki aramizda bir sorun olsun. Buyuk gorumceme de aynisini yapmislar hala daha yapiyorlar onun kaynanasi ile ayni ortamda bulundum oglunun mevlidu icin kaynanasi gorumceme habire laf sokup duruyor cunku bir tek ben ve kucuk gorumcem gitmistik baska kimsesi yoktu o mevlutte. Ben onu gorunce yahu kendi kizina boyleyken sen ne bekliyorsun ki zehra dedim. Keske aramizda kavga vs olsaydi da o bahane olsaydi ama yok neden boyleler anlamiyorum ama.evlat ayrimi yaptiklarini dusunuyorum.Bardağı taşıran son damla demenize güldüm ya kusura bakmayın. En başından beri sizi yok sayan, hiçbir zaman yanınızda olmayan insanlarla aranızda bir bardak bile olmaması lazımdı çünkü.
Maddi yardımları olmasına gerek yok, her şeyi eşinizle yapmış olmanız çok enteresan bir durum değil, aslında olması gereken... Lakin bir aile ilişkisi içine de girmemişler, hadi sizi geçtim, gelmedikleri nişan da kendi oğullarının nişanı, doğan bebek de kendi oğullarının bebeği, kendi torunları... Bunlar enteresan işte. Ve benim affedebileceğim şeyler asla değiller. Neden böyle tavırlılar? Evlenmeden önce aranızda bir şeyler mi geçti?
Ve bence eşiniz de ağır saçmalıyor. Şu aile için sizinle tartışabildiğine göre, adalet terazisinin ayarı epey bir bozuk. Yerinizde olsam zaten bu duygu kıtlığı yaşayan insanlarla asla muhatap olmam, bir beklenti içine de girmem, eşimin ailesiyle görüşmesine karışmam, torunlarını da biraz daha büyüyene kadar gelip evde görebileceklerini söylerim. Biraz daha büyük olsa gitsin babasıyla ziyaret etsin de, daha süt kuzusu bu bebek. Size yapışık yaşaması ikinizin de en doğal hakkı.
Bebeğinizi de Allah analı babalı büyütsün inşallah. Mutlu, uzun bir ömrü olsun.
Ben aramiorm artik kandilde bile aramadim cunku icim soguktu zaten dun de geleceklerine ihtimal vermiyordum onunda etkisi vardi keske gelmeselerdiİsimlerini agzınıza almayın gelmesinler aramasınlar
siz resmen beladan korunuyorsunuz .
Istemiyoruz deseler daha az uzerler beni keske oyle deseler. Esimin teyzesi gelin getirdi inan herseyi teyzesine yuklediler giki cikmadi o gelin hala burnundan getiriyor buraya gelince arkasindan konusur ama yaninda her istedigini de yapar. Bu konuyu bilenler hep esimin ailesinn yaninda beni iyi sekilde ovmus esimin demesine ama boyle her istedigini yaptircan ki tatli olasin.Sizi istemiyorlar bu cok açık lakin kendi torunları kendi oğullarının nişanı düğünü onada kizmislarki gelmemisler masrafa karışmamışlar gelmedikleri arayip sormadiklari daha iyi bence baksaniza geldikleri gibi sinirlerinizi bozmuslar zamanla düzelir mi bilmem ama torun başka derler yumuşarlar biraz bu kadar sert olmayın şimdilik idare edin
Hepsi bir garip.. Teyzeleri milletin eskisini gonderir canimi sıkar digerleri boyle gereksiz konusur. Baskalarina bakiyorum kanli bicakli dahi olsa dosta dusmana karsi bir gorunur bunlarda dost dusman anlayisi bile yok. Sen kaynanasin babaannesin ilk sen gel ilk hediyeni sen ver.ne odalara sokuluyorsun ki. Dun ne hosgeldiniz dedim ne gule gule cunku yabancidan farklari yoktu. Agzlarinda guzel soz yok ki.Ne garip terbiyesiz insanlar ya anlattığınız gibi ise, olumlu tek cümleleri yok
Uzak olsunlar boşver
Hay agzina saglikYav kandil de falan ne arıcaksımnzaten ne hayrını gördün de hayırlı kandiller diyeceksin
Sakin kalın üzgün görünün ki sizi anlayabilsin öfkeli insana güçlü gözükür çünkü sinirinden dolayı cokemez dik durur... Haklı da olsa haksız olur sonraAnlatiyorum ama ofkeyle anlattgm icin hakliyken haksz oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?