Esimin ailesinden sogudum

dolunayss

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2020
8
10
6
33
Merhaba arkadaslar, icimi dokmeye ve oneri almaya geldim :) ben bazi seyleri kafama cok mu takiyorum yoksa baskalarindami sorun var?

Bebegim oldu esimin ailesi annemden emdigim sutu burnumdan getirdiler, 2 ay boyunca saat basi goruntulu aradilar, ve beni logusalik donemde biktirdilar cunki ya emziriuordum, ya alt degistiriyorsum bazen uykumdan uyaniyordum. Neyse su an sabah 1 kere goruntulu ariyorlar ama Ben istemiyorum cunki biktirdilar. Sanki hergun beni izliyormus veya cat kapi geliyormus givi hissetitiriyor aramalari. Ne farki varki? Esimi de kiskandigini beni hala benimseyemedigini hissediuorum, ilk evlendigimiz donemde surekli esime sen zayifladin sen zayifladin diuordu. Yolda gorup senin pantolinun utusu iyi olmamis diyordu. Yani acikcasi sogudum ki ben bugune kadar saygisizlik yapmadim. Beyaza siyah siyaha beyaz diyor herkese karsi ben biliuorum triplerinde. Mesafe koydum ama esimide uzmek istemiyorum.

Ilk Ev aldigimizda yok bu Ev soyle yok esyan boyle yok su olsaydi daah guzel olurdu yani nasil iletisim veya anne kiz givi olabilirizki (esim oyoe istiuor) surekli Elestiren birinjn yaninda kendimi iyi hissetmiuorum.

Hatta bana onla yasamadigim icin gelinim gibi hissetmiyorum bile demisti. Yani bunu bile duymamazlktan geldim ki yeni evliydim onu ziyarete gitmistim.

Merhaba arkadaslar, icimi dokmeye ve oneri almaya geldim :) ben bazi seyleri kafama cok mu takiyorum yoksa baskalarindami sorun var?

Bebegim oldu esimin ailesi annemden emdigim sutu burnumdan getirdiler, 2 ay boyunca saat basi goruntulu aradilar, ve beni logusalik donemde biktirdilar cunki ya emziriuordum, ya alt degistiriyorsum bazen uykumdan uyaniyordum. Neyse su an sabah 1 kere goruntulu ariyorlar ama Ben istemiyorum cunki biktirdilar. Sanki hergun beni izliyormus veya cat kapi geliyormus givi hissetitiriyor aramalari. Ne farki varki? Esimi de kiskandigini beni hala benimseyemedigini hissediuorum, ilk evlendigimiz donemde surekli esime sen zayifladin sen zayifladin diuordu. Yolda gorup senin pantolinun utusu iyi olmamis diyordu. Yani acikcasi sogudum ki ben bugune kadar saygisizlik yapmadim. Beyaza siyah siyaha beyaz diyor herkese karsi ben biliuorum triplerinde. Mesafe koydum ama esimide uzmek istemiyorum.

Ilk Ev aldigimizda yok bu Ev soyle yok esyan boyle yok su olsaydi daah guzel olurdu yani nasil iletisim veya anne kiz givi olabilirizki (esim oyoe istiuor) surekli Elestiren birinjn yaninda kendimi iyi hissetmiuorum.

Hatta bana onla yasamadigim icin gelinim gibi hissetmiyorum bile demisti. Yani bunu bile duymamazlktan geldim ki yeni evliydim onu ziyarete gitmistim.
Mesafeli dur , anne kız olmayı unut...

Zaten uzak’kalinmasi gereken birsey es ailesi mesafeni cok iyi ayarla uzaklas 😅

Başka arzuları var mıymış acaba esiniz beyefendinin ana kız olmanizdan başka? .

Bu erkeklerdeki dayatmalara feci şekilde gıcık oluyorum. Kendisi sizin babanıza evlat olmaya çalışıyor mu?

Hiç sanmıyorum. Ben olsam kayınvalideyi bir kenara bırakıp bu çok bilmiş kocaya güzel bi sinir krizi geçiririm. Hayatında bi daha ana kız görmek istemez.

Amaaan çok takıyorsun. Eş ailesinden soğumayan kaç kişi var ki surda?
Salla çok dinleme. Kendi hayatına bak
Anne kız asla olamazsınız. Görümcen varsa onla yoksa ne bilim eşinle bi sorun yaşa bakim anne kızlık ilişkisi oluyor mu ? Kimi tutuyor hey gidi hey

Telefonu açmayın derim. Görmedim, duymadım, uyuyordum vs. Bir süre sonra aramaktan vazgeçerler. Benim eşimin ailesi de koltuk, halı, eşya düzenime kadar her şeye yorum yaparlar ben böyle uygun gördüm diyince far tutulmuş tavşan gibi kalkıyorlar. Özetle onlar hep konuşurlar biz duymayalım bildiğimizi okuyalım. Sağlıkla büyütelim inşallah bebişleri😍

Telefonu açmayın derim. Görmedim, duymadım, uyuyordum vs. Bir süre sonra aramaktan vazgeçerler. Benim eşimin ailesi de koltuk, halı, eşya düzenime kadar her şeye yorum yaparlar ben böyle uygun gördüm diyince far tutulmuş tavşan gibi kalkıyorlar. Özetle onlar hep konuşurlar biz duymayalım bildiğimizi okuyalım. Sağlıkla büyütelim inşallah bebişleri😍
Son 1 senedir yapiyorlar ve aylardir bazen acmiuorum ama istarla ertesi gun yine ariyor ve yine goruntulu

Kimse kimsenin annesiyle anne kız olamaz kendi annesi varken, bu erkekler her şeyi çok kolay sanıyor öf. Sana üzüldüm konu sahibi hiç sevmem emrivaki yapan ve sürekli darlayan insanları, mesafe iyidir boşver sen bebişinle mutlu ol başka bişeyi düşünme🌸

Eşiniz babanızla baba- oğul olmuş mu ki 🥴 aman erkek milleti de şikayet işitmemek için seçeceği yolu iyi biliyor. Konuşmayın, sorun çıkarmayın diye Ben sizin anne kız gibi olmanızı isterim der tabii. Umrunda olduğundan sanki hıh 🙄 telefonları açmayın. Siz müsait olduğunuzda arayın ki mesafeyi anlasınlar. O da haftada bir olsun hadi. Ya da eşinize aratın. Sizi niye arayıp duruyorlar ki sanki çok bayılıyorlarmış gibi. Saçma sapan tahakküm kurma çabaları işte.

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki sürekli , evinizin hayatınızın içinde ne yaptın , şuan ne yapıyorsun bildiğin kontrol edilmek . Ve aynı benim kv de sizin ki gibi yönlendirme çabalarına giriyordu . Açmadım telefonlarını ,bende aramıyorum. Sorun olarak bildirildiğinde bu durum müsait değilim benim de bir hayatım var uğraşıyorum vs. deyip geçiştirdim, çok şükür artık aramıyor bir günde 5 defa . Artık haftada 1 falan 😆
Öyle huzurluyum ki darısı başınıza diyorum 🌸🌸

Ne meraklısınız kaynana ile anne kız olmaya. Olmazzzzz! Sizin kendi anneniz var. Eşiniz istiyor diye de ne bilim sizin kendi düşünceniz yok mu? Ne yapar boşar mı sizi anamla iyi geçin eleştirilerine göz yum diye. Yapmayın canım kardeşim bebeğinizle vakit geçirin güzel güzel her aradıklarında açmayın. Bu günler geri gelmeyecek stres olmayın n

Akşam eşiniz geldiginde büyükleri görüntülü arayıp torun görme merasimi düzenleyip gönüllerini alabilir
Sizde uyurken tlf kapatın yada sessize alın çözüm basit.

Su anda hissettikleriniz gayet normal. Lohusalikta olan olumsuzluklar insanim aklini baya bir süre daha mesgul ediyor. Ben de benzer birseyler yasadim ilk dogumdan sonra, ama ikincide akillandim. Cizgi cizmeyi bildim. Insanlar bazen bunun yeni anne icinde bir alisma süreci oldugunu unutuyor. Tamam torun sevgisi bu, baska birsey ama yeni anneyi de darlamayin degil mi. O yüzden esinizde kusura bakmasin insan bazen kendi annesi bile cizgilerini ezip gecse dayanamiyor, kaldi ki kayinvalide veya baskalari. Her aradiklarinda Telefona cikmak zorunda degilsiniz. Ilgili olmalari güzel (hic arayip sormamaktan iyidir), ama her zaman müsait olmayabilirsiniz veya caniniz konusmak istemeyebilir. Bunlar normal seyler. Cocukla ilk sene zor oluyor. Bu aile icinde problem olmamali

Çok takıyorsunuz. Sessize alın telefonu, açmayın olsun bitsin. Samimi olmak zorunda da değilsiniz zaten, belli bir mesafede devam edin yeterli. Eş ailesine kim bayılıyor ki?

Back
X