eşinle aranız iyiymiş. bu konuda çok şanslısın..inşallah devam eder.. ne kocalar var, annemde annem, babamda babam deyip, karısını adam yerine koymayan... ne kadar kötü de olsalar,onun annesi babası neticede..atsan atılmaz, satsan satılmaz.. direk olarak bi daha benim evime gelmenizi istemiyorum denmez.. kendileri ellerini ayaklarını çekmedikleri sürece veya eşin bişey sölemediği sürece bu böle devam eder... eşin, annesine babasına gelmeyin gitmeyin evime uğramayın demediği sürece, sana pek bi söz
düşmüyo canım..
sorumsuzlukları bilinen bir gerçekse,düşünüp strese girmenizdense düşünmeyin.eşinizle birarada iseniz gerisi önemli değil..sizi sizden etmelerine izin vermeyin arasınlar,aramasınlar ne istiyorlarsa yapsınlar...üzüldüğünüzde çektiğiniz sıkıntılara değmiyor,sizi üzdüklerinin farkına bile varmıyan birileri için bunca strese girmek doğru değil. evet eşinizin annesi-babası-kardeşleri olabilirler ama kimse için kendinizi,evliliğinizi yıpratmaya değmez..hoşunuza gitmeyen konuları değiştirin dinlemek zorunda değilsiniz..önemli olan malvarlığı dğildir,doyasıya yaşanılan mutluluktur,mutluluğunuz büyük olsun..Allah sağlıkla çocuğunuzu kucağınıza almayı nasip etsin..
Eşiniz böyle içten içe üzüleceğine neden Annesini karşısına alıp konuşmuyor?
Derdini söylemeyen derman bulamaz!
Bende diyorum eşime git konuş düzelirler belki diye ama dediği laf bu yaşa kadar anlamamışlarda bu yaştan sonramı düzelcekler sanki anlamazlar beni dedi bende ısrar edemiyorum...
O zaman siz münasip bir zamanda kendiniz konuşun kayınvalidenizle.
Bu şekilde içinizde kin oluşacak ve bunun kimseye bir yararı olmaz.
Tatlı dille çözülmeyecek sorun yoktur!
Allah'a şükür eşimle aram çok iyi o konuda şanslıyım bunu biliyorum.Ama ailesi çok üzüyo eşimi.Ben zaten diyemem gelmesinler gitmesinler diye ama işi olunca 2 günde bir hergün arayan kadın hamile olunca ne arıyor ne geliyor haberleride var herkesin ama kimse eşimi tebrik etmek için aramadı bu eşim dalkavuğundan çıkmadıya ayrımcılık yapıyorlar eşimde bunu farkında artık ona göre davranıyor fazla aramıyor gitmiyor ama onlar geldiğinde hep eşimi üzecek birşey buluyorlar o bunları çekmek zorunda değil ki.Biz babamın evinde oturuyoruz annemler bir kere hissettirmedi bunu onlara karşıda eşime karşıda ama onun ailesi hem birşeylere el uzatmıyorlar hemde eşimi üzüyorlar
Sanki beni anlatmissinTek fark, ne güzel esinde farkinda ve ona göre davraniyor.
Bende hamileyim. 5 görümce bir kaynim var. Duyduklarinda 4 Gün sonra 2 Görümcem aradi. Diger 3 Görümcem, pek sevdigi enistesi, erkek kardesi 3 hafta gecti aramadilar.
Ve Esim nemi yapti? Üzüldü durdu, üzüntüsünü benimle paylasti - ve onlara bir ton laf saydi. Sonra 3 haftanin sonunda dayanamayip kendisi aradi - ve ismarlama tebrikler geldi.
Ama Esim ikiyüzlülük yapip, agzini acipta ne kadar üzüldügümüzü söylemedi - "aah yok abla, sorun yok - insanlik hali, olabilir" dedi. Yani isin icinden anlayisli kardes olarak cikti,
bende kalakaldim öylece, hicbirsey demedim.
Seni cok iyi anliyorum, insanin Ailesi böyle günlerde yabanci gibi davrandiklarinda insan üzülüyor tabiki. Ama güzel olan, esin farkinda, umarim ona göre davranir.
Bosver üzülmeyi, hamileligin tadini cikar - tebrik ederim. Allah kucagina almayi nasip etsin.
Eşin farkındaysa ve senin yanındaysa bence hiç üzülme, bir can taşıyorsun sen.Boşver kim için canını sıkıyorsun ki? Eşin senin yanında, sen eşinin yanında olduğun sürece boşver kim ne yaparsa yapsın. Bu arada hamişliğin hayırlı olsun:)
eşin ne güzel yanındaymış, bebişinizde yolda... gerisini boşver. nasılsa eve girince kapını kapatıp birlikte kalıyorsunuz. eşini üzme, yazık oda üzülüyormuş baksana... annende eşine kızımı sevmiyorlarmı gibi şeyler söylemesi saçma geldi. iyice üzülmüştür eşin.
daha nasıl tepki vereceğini bilemiyordur. daha çok damarına basmaya devam ederlerse zaten eşin patlar... boşver senin yüzünden olmasın bu.
eşinle aran iyiymiş o da ailesinin yanlışlarının farkındaysa sen hiç kafana takma eşine de üzülmemesi gerektiğini söyle.annen niye böyle yapıyor neden seni kıyaslıyor seni dışlıyorlar deme canım adam daha çok üzülür ona da boşver az görüşelim diyebilirsin
bence çok şanslısın
ama şurda bi hatan var o eşini annesi dünyanın en kötü insanı da olsa insan annesini atamaz bize gelmelerini istemyorum ne demek illa ki gelecek
sende sınırlı davranırsın eşin zaten yanında bi derdin yok bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?