- Konu Sahibi anneoldummutluyum
öncelikle onlar el ve çok bir şey bekleme ve geçmişi sorgulama.neyse ne.bir şekilde atlatılmış.şükret.dua et.arada hediyeler al kadına ki ikinizinde kalbiniz yumuşasın.şeytanın fısıltılarına kulak asma.kocana ve eşine odaklan.benim annem baktı 1 yıl.inan seninkinden çok daha faza sorun yaşadım.öyle düşün.
ya tabiki orası öyle.hiçte kolay günler değildi her pazar canım çıkardı temizliği bitiricem diye pazar günü akşam 6 da gelirdi kayınvalidem 6 ya kadar ütü toz çamaşır ne varsa bitsin diye sinirlerim bozulurdu çünkü kendi çok düzen hastasıdır öyle dağınıklığa falan gelemez banyom bile dağınık olsa kırmadan incitmeden banyoda çok karışık kızım derdi yada heryer toz toz alsan derdi şimdi daha rahatım bakıcımız güzel bakıyor sızlanmıyorda nazlanmıyorda. ev dağınıkmış diyende yok her cumartesi dipten köşeden silip süpürüyorum 1 hafta gidiyor napıyım akşam 7 de evde oluyorum. ama şimdide 2 gün ugramayalım 3.gün niye gelmiyosunuz diyolar :) çalıştıgımın farkında değiller napsam onuda bilmiyorum