Esimin ailesine bitmeyen borcumuz

Valla yorumuzu okuyunca kafama birsz daha yer etti elin kizi yicegine biz mi yiyelim diolar..bu acidan dusunmemistim
Tabikide. Bizle evlenmeden once canlari cigerleri ogullarina neden paranin lafini yapsinki. El kiziyozya. Kayinbabam benim yanimda esime el kizini alana kadar evlatmissin. Bu laf denismi yam hepsinden nefret ediyorum artik allaha havale ettim.

Zararrin neresinden donulse kardir

Çocuktan önce gerçek anlamda kar olurdu evet. Şuan sizin için değil ama daha doğmadan parçalanmış bir aileye doğacak bir bebek var. Size boşanın veya boşanmayın diyemem ama ben olsam böyle birini çekmem. Gerçi böyle birinden çocuk da yapmam. Bazı kararları almak bu kadar kolay olmamalı. Tavsiyem bebeğin hatırına biraz şans verin bakalım.

Ben evlenir evlenmez asla cocuk istemiyordum ama.hep birlikte oyle bir baski yaptilar ki neoldugunu anlamadimmm ama pismanmiym hayirr!!keske insanlara onemli konularda mudahale etmesler

Ne borcu varmış ailesine? Madem boşanmayı göze aldın ara ailesine bundan sonra bizden para istemeyin, çocuğu hastaneye götüremiyorum sayenizde de. Sonrada eşine senin yapamadığını yaptım, kimseye beş kuruş vermeyeceksin diyeceksin. Biraz dişli ol. Sigoratanız yok mu neden kontrole götüremedin?

Iste insan evladina kiyamiyor birde ha anladi ha anlayacak diorumm sabrediyorumm...
canim. inan esinde. bu durumdan rahatsizdr ama iste konduramiyor diyemiyordr. vala ben bunalima girdim bugun. dun ailesiyle tartistk tartisma sebebimizde cocuklar. cocuklara hangi yemege verecegime bile onlar karar veriyor dusun artk. esim git ozur dile dedi. diledim cunku biktim hep altan ben aliyorm. taviz vermeyecen en iyisi bu

B
Bi daha ki ayida beklicem bakalim.o maasindan ne kadr isteyecek bende ona gore acicam.agzimi..cocugun ozel bi skintisi var sogortada halledemedik bir doktorun ozel muanesine gitmemiz gerekiyor

Ben evlenir evlenmez asla cocuk istemiyordum ama.hep birlikte oyle bir baski yaptilar ki neoldugunu anlamadimmm ama pismanmiym hayirr!!keske insanlara onemli konularda mudahale etmesler
Keşke biz de aklımızı kullansak da başkalarının fikriyle hareket etmesek ve baskılara boyun eğmesek.
Eşinizin ailesi yatak odanızda başınızda beklemediklerine göre, 'deniyoruz,olmuyor'
deyip geçmek bu kadar zor mu?
Baktım eş ailesi sıkıntılı, doğum kontrol hapı kullanırım üstelik aile güdümlü kocama da hiç bir şey söylemem,uğraşsın dursun çocuk yapacağım diye...

Ayrıl diyemem çünkü söylemesi kolay, evli olanlar bilir. Eşinle ciddi anlamda konuş, bu şekilde sen zaten ayri bi aile deilsin onlara baglisin o zaman onlarla yaşa istersen de bence. Allah yardimcin olsun cok zoe bi durum

Evlenirken hepimizin düğünde şunu yapmadılar şunu yaptılar gibi anılarımız oluyor.Ama sonradan bunu düşünüp sürekli tekrarlamamak lazım kendi kendimize.Çünkü geçmiş geçmişte kaldı kendinizi yormayın iki günlük dünyada.Eşinizin ailesini kendi aileniz gibi düşünüp sabretmeye iyi yönden bakmaya çalışın.Eşinizi güzel bir dille ikna etmeye onun huzurunu kaçırmadan aileye kızgınlığınızı belli etmeden sabredin.Baktınız olmuyor ondan sonra bir hal çaresine bakarsınız.

Ne kadar kolay boşanmak. Herkes de bir boşanma tavsiyesi. Aaa çekemem boşanalım, aaaa ben olsam boşanırım. Ne sanıyorsunuz kimsenin evinde sorun yok herkes pir kulağında mı yaşıyor? Ne var ortada şimdi hemen boşanacak? Çek eşini konuş, yavaş yavaş aklına gir, uğraş biraz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…