Biz dugunden sonra altinlari bozdurduk esimin kredi borcunu kapattik kalan takilari da kasaya koyduk. Ama tatili uygun yollu gittik ki zaten benim istedigim gibi bizim planladigimiz gibi olmadı cunku ona butcemiz yoktu o anda. Psikolojik olarak da zaten tatil yapacak noktada değildik. Eve dondugumuzde de esim bana “harcamalara dikkat edelim de birimizin maasini ayirip annemlere borcu odeyelim” dedi, kavga ettik yine. Ya ben ne paranın bu kadar meselesini yaparim normalde ne de evlilikte butceyi ayri yapip ev arkadasi gibi yasama taraftariyim. Ama cidden ne keyfimize gore cikip bi yerlere gidebiliyoruz, ne yeni evliyiz deyip gezebiliyoruz, o kadar bunaldim ki. Hani esim eve kapanalim demiuor zaten o benden daha savurgan ve luks yasar. Oncesinde de hic birikmisi yoktu zaten maasini savurmus durmus. Yani ben de benden once alinmis bi arabanın borcunu odemek istemiyorum, esime de “satalim arabayi ver borcunu kendi biriktirdigimizle alabildigimiz neyse alalim borcunu da odeyelim kendimiz.” Dedim. Esim de “bana arabayi sattirma” diyor geri adim atmiyor. Altin dolar surekli yükseliyor borc da artiyor. Zaten kayinvalidem ne alindiysa ayni sekilde geri verilsin istiyor 24 ayar 30 gram bilezik, 6000 dolar, 5 ceyrek vs seklinde.
Bilmiyorum bencillik mi ediyorum, düşünemiyorum artik..