Esimin ailesine borcu

Sadece ilk 2 sayfayi okudum. Kocani cok gozum tutmadi ama madem ki seviyosun ve bosanmayi dusunmuyosun o zaman ben soyle yapardim. Arabaydi cartti curttu ne varsa satar o aileye o borcu oderdim. Muhtemelen KK kadinlari buna katilmayacak ama bu sekilde omur gecmez. Madem eve 2 doktor maasi giriyor cok kisa surede toparlarsiniz. Aradaki saygi sevgi iyice yipranmadan kim hakli kim haksiz diye dusunmeyi birakip borcu ode. Sonra da ona gore de mesafeni koy, konusu acilan her yerde de dugunumuzu kendimiz yaptik, takilarimi bile kendim taktim vs diye anlatirisn icin sogusun diye 😅 Simdi bunlar buyuk problem gibi geliyo muhtemelen sana da, valla iki doktor da bu kadar para dusunmesin ya. Korkma toparlarsiniz. Ode parayi rahat et. Kadin muhtemelen doktor oglunun parasini yeterince yiyemeden evlendirdi diye bu sekilde cikarmaya calisiyo 😅
Belki de çözüm bu da olabilir bak . Bak arada seninle de dalaşıyoruz ama fikrini de mantıksız bulmadım . Huzur için denenebilir de .

Ne alaka çözemedim . Diş hekimi doktor kocaya layık değil mi ? Evlilik bu ticari anlaşma mı ? Kuzenim doktor eşi diş hekimi , arkadaşlarının eşleri kimi öğretmen kimi hemşire gayet de mutlular .
Yok malum kişinin rakipleri hekimler sadece mayo clinicte çalışıyor .

Konu sahibi sana gelince konuda çelişkiler var. Doktorların ne kadar kazandığını biliyoruz. Yani ödenmeyecek bir borç değil bir doktor için. Bir de az altın taktılar diyorsun 150 gr bilezik diyorsun burası da kafamı karıştırdı.

Bence eşinin kumar borçu vs olabilir sen telefonuna bak bi

Hayır ben de erkek kardeşim de evlendik bu altın benim şu altın senin veya bana şu kadar takmazsanız ayıp olur muhabbetlerine girmedik.

Aile çok önemli diyorum hep. Benim eşim bürokrat çocuğu mesela o ağırlık var ailede, erkek kardeşim de benzer seviyede bir ailenin kızıyla evlendi, hiç böyle şeyler görmedik buradaki hemcinslerime söylerim hep aileye bakın ilk önce diye.

Yok malum kişinin rakipleri hekimler sadece mayo clinicte çalışıyor .

Konu sahibi sana gelince konuda çelişkiler var. Doktorların ne kadar kazandığını biliyoruz. Yani ödenmeyecek bir borç değil bir doktor için. Bir de az altın taktılar diyorsun 150 gr bilezik diyorsun burası da kafamı karıştırdı.

Bence eşinin kumar borçu vs olabilir sen telefonuna bak bi

Hayır ben de erkek kardeşim de evlendik bu altın benim şu altın senin veya bana şu kadar takmazsanız ayıp olur muhabbetlerine girmedik.

Aile çok önemli diyorum hep. Benim eşim bürokrat çocuğu mesela o ağırlık var ailede, erkek kardeşim de benzer seviyede bir ailenin kızıyla evlendi, hiç böyle şeyler görmedik buradaki hemcinslerime söylerim hep aileye bakın ilk önce diye.
Katılıyorum ailesinde sorun var . Evlenen iki kişinin maaşlarını hesap ediyorlar , saçma borçlar yüklemeye çalışıyorlar , hayat boyu sırtlarından geçinmeyi de planlamışlar galiba . Bilezikleri emanet takmışlar geri istlyorlar şaka gibi . Bu arada her mesleğin de kötüsü var . Sevgilisi için eşiyle çocuğunu öldürüp kaza süsü veren doktor yokmuydu ülkemizde , meslektaşını öldüren asistan ya , bıçak parası isteyenler , gereksiz ameliyat yapanlar . Üstün ırk değiller . Saygın bir meslek o da .Konu sahibi kendisi dişçi eşi doktor diye hayat boyu bu aileye kılınmak zorunda mı ? Bence değil . Artık köyde yetişmiş kızlarımız bile hakları yenince cırlıyorlar ayol. Konu sahibinin de sabrı tükenmiş hep para konuşulmasından .

Katılıyorum ailesinde sorun var . Evlenen iki kişinin maaşlarını hesap ediyorlar , saçma borçlar yüklemeye çalışıyorlar , hayat boyu sırtlarından geçinmeyi de planlamışlar galiba . Bilezikleri emanet takmışlar geri istlyorlar şaka gibi . Bu arada her mesleğin de kötüsü var . Sevgilisi için eşiyle çocuğunu öldürüp kaza süsü veren doktor yokmuydu ülkemizde , meslektaşını öldüren asistan ya , bıçak parası isteyenler , gereksiz ameliyat yapanlar . Üstün ırk değiller . Saygın bir meslek o da .Konu sahibi kendisi dişçi eşi doktor diye hayat boyu bu aileye kılınmak zorunda mı ? Bence değil . Artık köyde yetişmiş kızlarımız bile hakları yenince cırlıyorlar ayol. Konu sahibinin de sabrı tükenmiş hep para konuşulmasından .
Ya parasıyla yapılan işler bunlar bence saygın bir meslek yok o anlamda. Hiçbir meslek diğerinden daha önemli değil. Şimdi deşifre olmamak için yaptığım işi çok söylemek istemiyorum ama söylesem buradaki kimse inanmaz mesela sen orada mı çalışıyorsun ne iş yapıyorsun diye.

O yüzden önemli olan kişinin karakteri ve aile yapısı. Yani benim eşime ya da erkek kardeşime ailenin bir ferdi altın bizim deseydi mesela neler olacağını düşünemiyorum 😁

Ya parasıyla yapılan işler bunlar bence saygın bir meslek yok o anlamda. Hiçbir meslek diğerinden daha önemli değil. Şimdi deşifre olmamak için yaptığım işi çok söylemek istemiyorum ama söylesem buradaki kimse inanmaz mesela sen orada mı çalışıyorsun ne iş yapıyorsun diye.

O yüzden önemli olan kişinin karakteri ve aile yapısı. Yani benim eşime ya da erkek kardeşime ailenin bir ferdi altın bizim deseydi mesela neler olacağını düşünemiyorum 😁
Kanunen de dinen de altınlar kadına aittir . İster yatırım yapar ister takar ister çöpe atar . Evlilikler altın gelsin de aileme vereyim diye yapılmıyor ki . Balayında bile huzur bulamamış kadın .

Özelden yaz çatlarım

Mesleğiniz ne bilmiyorum ama ben de doktorum ve hesabima her ayin 15inde yatan duz maas 6 asgari ucret degil. Ben uzman oldugum icin 3 kalemde yatan toplam para ancak 6 asgari ücret yapiyor. Diger konuda haklisiniz, ben de muzdarip oldugum icin buraya yazdim zaten.
Ahhh doktorlar da mı böyle altın mevzusuna giriyor ya gerçekten üzücü sizin adınıza o borçu başka ek borcunuz yoksa yemeyin içmeyin ödeyin sonrada hadi s çek ailesine olacağı budur düğün yapmış insanlar bu kadar hırpalanmaz vicdansızlık kaldı li siz nişey istememişsiniz

30 gram ödenmeyecek bir borç değil her ay beş gram bile aldanız o bilezik borçu ödenir burda sizden saklanan başka bilet var gşbi
Kirayı ödeyin faturaları kalan beş tl bile olsa gram alın şuanki güncel fiyat 250 bin gibi bişey dolarda altın borcunuz bitince hee ay hesaplarına ya da elden verirsiniz kâğıda da yazdırırsınız aldım verdim gibi tüm borçlar birince de verirsiniz süngüyü

bence bu adamdan başkasını bulamam diye takıldın kaldın hiç mi kendine kadınlığına saygın yok alyansına kadar almak ne

Daha fazla başını ağrıtmadan eşinin e devletine girip risk merkezi raporu çıkar ak koyun kara koyun belli olsun

Kanunen de dinen de altınlar kadına aittir . İster yatırım yapar ister takar ister çöpe atar . Evlilikler altın gelsin de aileme vereyim diye yapılmıyor ki . Balayında bile huzur bulamamış kadın .
O eskidendi, artık altınlar kayınvalidenin kayınpederin. Çünkü düğün yapıyorlar, masraf yapıyorlar, oğullarını veriyorlar, az mı? Kızlar koca adayını kaçırmamak, bir an önce evlenebilmek için gidip babalarıyla yüzük alacak duruma gelmiş. Çiçeği çikolatayı da babalarına aldırıp gidip erkeği isteyecekler. Değişime uyum sağlamalı açık fikirli olmalıyız ki buna şahit olunca şoka girmeyelim. Kocalar iyi ama çevreleri kötü.

Back
X