Eşimin Ailesine Düşkünlüğü ve Çaresizlik :(

canım çok üzüldüm ya bende eşimin ailesine düşkünlüğünü yaşıyorum ama benimki mecbur kayınpederim vefat etti eşim onlarla ilgilenmek zorunda. ama seninki farklı inan bukadarda olmaz dedim.ve suç kayınpederinin çünkü benim bildiğim erkekler yeni çiftleri rahatsız etmek istemez belki dde ben öyle gördüm etrafımdan. bence güzel bir dille kayın validene durumu anlat

Dogumunuza kendi ailenizi cagirin. Diyecegim de cozum olur mu bilmiyorum. Aynen tatli dille anlamiyolarsa kavga cikicaksa bile soyleyin. Isi bayagi bir abartmislar. Yatmadan yatmaya eve mi gidilir yahu. Ozel hayat diye bisey var. Kalpleri kirilcak ama nereye kadar.bu boyle gitmez ki. Stres yapmayin bebeginizi dusunun. Esiniz onlari kirmak istemiyodur dogal olarak. Ya da esinizle birlikte konusun onlara.

evliliğin ilk yıllarında olur böle
zamanla onlarda soğuyacaktır eşinde kendi ailesi olduğunun farkına varacaktır
çok da kendini ve bebeğini yıpratma geçici bu günler de geç
sölemesi zor biliyorum ama bu böle.
bizdede böleydi geçecek:)

aslında bunu ben de yaptım. bir de bazen (basta yapman lazımdı, istersen simdiden sonra cocugunu bahane edebilirsin) kv cok erken gelirse falan odamı kilitleyip çıkmıyordum. pijamalıyım annene ayıp olur diyordum eşime. ben mecbur muyum sabah yedide cat kapı gelen misafire apar topar giyinmeye. uygun değilim hayret bişey. gelmenin bir ADABı var.

evin niye kp üzerinde onu anlamadım bu işler bana çok saçma geliyo, gerekirse kovsun bu nedir ayrıca herkesin evi köyü ayrı ne düşünürlerse düşünsünler kapıyı açma uyuyodum müsait değildim duştaydım vs vs de anlasınlar bebeğin olucak emziriceksin yeri gelicek bunalıma bile girceksin ne işleri var durmadan sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…