eşimin ailesine haftada 1 gitmem şart mı

Keşke gitmek istemese annesi sürekli çağırıyor eşim de nerdeyse her defasında gidiyor.söyledim hanımı evde yalnız kaliyo diye düşünmüyo musunuz kusura bakma dediler ertesi gün gene çağırdılar.eşim10 seneden fazladır yazlari 6ay burda yalnız erkek kardeşleriyle.annesi ananesi köyde.evlenince hasret zor gelmiş 2 sokak ötede ağlayıp durdu.gel de çıldırma
Çok özlüyorsa annesinin evine gitsin.. Bu nedir ya. Senin de bir çekirdek ailen var. Zaten annesinin de işine geliyordur. Allah yardımcın olsun.

Aileni 5 ay gormeden nasil dayaniyorsun cok uzun bir zaman.
Esininkiler anne baba da seninkiler ne oluyor?
Benim esim ailemi aramayacak bayramdan bayrama konusacak ve onun annesi her hafta bize gelecek...
O kadini bayramdan bayrama ararim bende..
Hic demedin mi yahu benim ailem ne oluyor diye?

Yok yok bunu okumuş olamam bu gerçek degil deyin kafadan attim deyin ne demek birlikte yatmak istemek benim gözlerim böyle :KK57:
Yemin ediyorum ki gerçek.daha öyle saçmalıklar yaptı ki gülüp geçmek idare etmek mümkün değil.bi keresinde gece uyumadim sabah eşim işe gitti baktım gelmiş basimda duruyor yüzüme bakıyor.noldu dedim yatamadim ben burda yatcam deyip ben noldugunu anlamadan girdi yanıma yattı.sinirle yataktan kalktım daha uyuyali 1.5 saat bile olmamış gelmiş yatağa giriyo sevgili gibi sorular soruyo.bunun gibi çığırından çıkmış yüzlerce davranışı oldu ben rahatsız oldugum için eşim ve teyzesi kaynanamı korudu beni sucladi aylarca kaynanasini istemiyor dedi durdu eşimin teyzesi.en son görüşmeyi kestim ama bugün bile içimden bütün bunların sinirini atabilmiş değilim.

Esimin tarafi vic vic her hafta duzenli gorusulurdu bazen ac kapiyi biz geldik.
Sukur kustuler de kurtulduk.
Küsluk iyi birsey degil ama benim acimdan iyi oldu ne yalan soyleyeyim.

Ne münasebet canım.
Ailenize gitmenize karışamaz.
Biz yakın şehirlerde oturuyoruz eşimin ailesiyle, ona rağmen bir bayram iki kere de ara tatillerde gidiyoruz. Birinde üç gün diğerinde dört bel gün yaızn bir hafta kalıyoruz. Totalde iki hafta görüyor ailesi. Özlerse kendi gider görür ben daha fazlasını veremem açıkçası.
Biraz dişinizi çıkarım.

Gitmek içinizden gelecek gelmiyorsa bir şey diyemem ben kayınvalidemi çok seviyorum keşke yakın olsakta haftada bir gitsem aynı şehirdeyiz ama mesafa uzak yine 2 haftayı geçirmeyiz ya o bize gelir ya biz onlara gideriz saolsun çok yardımını gördüm çocukları alıp götürür bakar ilgilenir. Kayınvalidenizin ne gibi bir kötü yanı var sizi sinir edecek şeyler mi yapıyor.

Yok artık daha neler. Kusura bakmayın fazla yüz vermissiniz baştan sınırı cizecektiniz ayni yatakta yatmak istemek ne demek? Eşim hergün kendi annesine gidecek bana da annemi gormek icin yılda 2 defaya çok diyecek. Buyuk konuşmak istemem annesine iade ederdim. Eşiniz anneci anladık. Siz neden gidiyorsunuz neden tepki gostermiyorsunuz ya da yeterli gelmiyor. Gitmeyin oturun evinizde.

Yok artık daha neler. Kusura bakmayın fazla yüz vermissiniz baştan sınırı cizecektiniz ayni yatakta yatmak istemek ne demek? Eşim hergün kendi annesine gidecek bana da annemi gormek icin yılda 2 defaya çok diyecek. Buyuk konuşmak istemem annesine iade ederdim. Eşiniz anneci anladık. Siz neden gidiyorsunuz neden tepki gostermiyorsunuz ya da yeterli gelmiyor. Gitmeyin oturun evinizde.
Gitmiyorum çok ta tepki gösterdim eşimle bu yüzden çok kavga ettik yıprandık birbirimizden çok soğuduk şimdi hep bi kasvet var sanki evliliğimizin üstünde

Aynı şehirde yaşayınca haftada bir gitmek normal değil mi. Ne yapıyor ki size sıkıntı veriyor derken anlattığınız bir olayda yok benim annemde şehir dışında ama o yanımda değil sürekli göremiyorum eşimin ailesine de gitmem demedim evlenmeseydiniz şehir dışına o zaman annenizle aynı şehirde olsanız haftada birden daha fazla giderdiniz torunlarını da görmek istiyorlardır hem 5 dk mesafede insan neden sizde kalsın ki

Esimin tarafi vic vic her hafta duzenli gorusulurdu bazen ac kapiyi biz geldik.
Sukur kustuler de kurtulduk.
Küsluk iyi birsey degil ama benim acimdan iyi oldu ne yalan soyleyeyim.
Benim eşimin de tam bi yılan teyzesi var.ablasının her türlü eziyetini cekmemi isteyen en ufak tepkimde çok abartan kötü bi şey yapmışım gibi davranan sanki eziyeti yapan benmisim gibi davranan.onla görüşmek istemiyordum ama bu kararı vermeye çekiniyodum.en son ben logusayken iğrenç şekilde laf sokmaya çalıştı kavga ettik evimden apar topar gitti.görüşmeme kararini o zaman verdim çok rahat ettim hakkaten.

Ya ben bu Konuları okuyunca çok üzülüyorum ben de sevmem kv mi hiç hoşlanmam muhabbetimiz yok kafalar uymaz ama ne bileyim eşimin annesi bebeğimin babanesi. Oğlunu torununu özlüyordur kadın. Benim eşimin aklına gelmez annesine gitmek her hafta ben zorlarım adamı hadi kalk gidelim diye kadın yalnız kaldı ara sor diye. Bence biraz empati yaparak çözebilirsin kafanda çok fazla bilenmemeye çalış ben de hareketlerine tahammül edemiyorum ama sabretmek de lazım biraz.

Bana kalırsa hayat sizin onlar nasıl kendilerine kural koyuyorlar. Sende kendi bildiğini yap. Eşin gitsin sen gitme.
Öyle yapıyorum.ama düşünsenize o haftasonu orda ben cocugumla evde yalnızım.söyledim defalarca ama hiç birinin umrunda değil.her hafta sonu her izin onlarla olmak zorunda kafasindalar

Ya ben bu Konuları okuyunca çok üzülüyorum ben de sevmem kv mi hiç hoşlanmam muhabbetimiz yok kafalar uymaz ama ne bileyim eşimin annesi bebeğimin babanesi. Oğlunu torununu özlüyordur kadın. Benim eşimin aklına gelmez annesine gitmek her hafta ben zorlarım adamı hadi kalk gidelim diye kadın yalnız kaldı ara sor diye. Bence biraz empati yaparak çözebilirsin kafanda çok fazla bilenmemeye çalış ben de hareketlerine tahammül edemiyorum ama sabretmek de lazım biraz.
Sabır kalmadı bende malesef artık çok sinirleniyorum darlanıyorum yanında.bi hafta da hemen geçiyor ya

Aileni 5 ay gormeden nasil dayaniyorsun cok uzun bir zaman.
Esininkiler anne baba da seninkiler ne oluyor?
Benim esim ailemi aramayacak bayramdan bayrama konusacak ve onun annesi her hafta bize gelecek...
O kadini bayramdan bayrama ararim bende..
Hic demedin mi yahu benim ailem ne oluyor diye?
Benim annem eşimin hayatında ne kadarsa onun annesi de benim için öyle olsun isterdim
Çekilecek biri değil sinirlerim yıpranıyor artik onu gördükçe.dedim benim de ailem var ağaç kovugundan çıkmadım ama ailem ailem diye yirtinmadim senle evliligimize evimize alışmaya calistim mesafeyi ayarla dedim.o gün çok sinir olmuş bu sozlerime bekar arkadaşıyla kafa dağıtmaya gitmiş bana demeden. eve gelmedi ya 😅

Çok özlüyorsa annesinin evine gitsin.. Bu nedir ya. Senin de bir çekirdek ailen var. Zaten annesinin de işine geliyordur. Allah yardımcın olsun.
Annesi zerre kadar oğlunun yuvasını düşünen biri değil.onun ve kız kardeşinin evliligimize verdiği zararı size anlatamam.onların istediği her gün arayan ,kendini köle gibi onlara adayan,hiç bir ozeli kendi hayatı olmayan,gel dediler mi gelecek yatılı kalacak,hamile küçük çocuklu bile olsa her hafta yatılı agirlayip a 'dan z ye her işi yukleyecekleri ,laf sokunca alınmayacak,hep gülecek hiç yüzü asık olmayacak,bitmek tükenmek bilmeyen yiyecek içecek eşya isteklerini kiracı tek maaşla geçinmeye çalıştığı halde karşılayacak vs vs öyle bi gelin.tamamen elimi etegimi çektim nerdeyse her seylerinden.ayrilsam mutlu olurlar.eşim saf çünkü annesi ve teyzesinin aklıyla hareket eder.sevdim evlendim ama çok soğudum hem ailesinden hem ondan
Yine de kalbim çok buruk ama eşimi seven bi yanı hala var

Merhaba hanımlar benim annem izmir de ben yılda 2 kez filan gorusebiliyorum eşim telefonla hiç aramaz nerdeyse bayramdan bayrama ama sorun etmiyorum.sorunum şu kayınvalidem evlendigimden beri canımdan bezdirdi onun yanında mutlu değilim.eşime sen istediğin kadar git diyorum.bizim çocuğumuz ilerde haftada bir gelse biz ne hissederiz diyor.haftada bir beraber gitmek şart diyor.onlar gelip yatılı kalacak yani en az 24 saat beraberiz gitmek bilmez çeşit çeşit sıkıntılar verir.eşimin ananesi ve babası da oluyor onlardan hiç sıkıntım olmadi.kv ile vakit geçirmek kabus gibi.eşim mecbur bırakıyor ama ben elimden geldiğince gitmiyorum soğuk diyorum çocuğu cikaramam diyorum.davet te etmiyorum özellikle yatılı geldigi için.eşime de kv de söyledim kızdım yatılı istemiyorum kesinlikle diye.çok yüzsüz bir sürü bahane buldu kalmak için.5 dk yürüme mesafesinde oturuyor.gitmiyorum ama sizce mecbur muyum her hafta sonumu onla geçirmeye eşimin çoğu zaman tek 1 gün izni var annesiyle geçirmeye bayiliyor.bana kalsa evlilik bu değil.yarın annem geliyor ben de onunla izmir e döneceğim özledim diye zor ikna ettim esimi.5 ay önce görmüştüm daha yeni gördün diyor.gidince baya kalmayı düşünüyorum.eşime diyecek laf bulamıyorum artik kendi haftada bir değil kaç kez gidiyor benim senede 2 defa gitmemi çok görüyor.dilimde tüy bitti yalnız kalalım biz de aileyiz beraber vakit gecirelim diye hepsine kaç kez dedim.ailesi yüzünden eşimin dusuncesizligi mantiksizligi yüzünden eşimden çok soğudum sinirlerim yıprandı bunların kafa yapısıyla nasıl baş edebilirim sizce?

Baş edemezsin...:işsiz::KK51::KK51:

Ee ileride kız çocuğunuz da evlenip başka şehire giderse ayda yılda bir gelecek zaten. Çocuklarımız bize seyrek gelse ne hissedersin diyerek hangi duyarı kasıyor anlamadım eşiniz.

Kız çocuklarının ağaç kavuğundan çıktığına inanıyor zaar.. :işsiz:

Mecbur degılsın, yaslandığında Cocugunun haftada bir gelmesi tabiki de kotu. O yuzden kendısı gun asırı gıtsın
Zira kaynana ve kayınpederın cocugu o. Siz degılsınız. Sızı mecbur edemez.

Back
X