Eşimin ailesine sinirim tavan yaptı

Keşke ateşi çıktıysa ılık bir duş alıp ilacını icseydi.
Kaça çıktı ki hemen acile koştu, gecmis olsun bu arada ama, en büyük hatali eş malesef.
38.oksuruk te vardı korktuk virüsten.yoksa gitmezdi ama çok şükür bi şey yokmuş doktor test filan yapmadı sadece sorular sormuş ateşini ölçüp ilaç verip göndermiş

Allaha sukur evim ayri sadakam olsun kullansin ne zorlukla aldik biz esyalari ama haklisin sessiz olursan seni eziyolar gorusmuyorum az insan cok huzr
37 yazmışsınız ya o plaka mı? eşimin ailesi oralı da eğer öyleyse merak ettim sizin eşinizin ailesi de mi aynı memleket diye.ama iyileri de çok , sıkıntılı tipler de çok

Ben 37 esim corumlu
😊Gerçek hayatta tanışmış olsak kv.min huylarını anlatip siz böylesini tanıdınız mı diye sorardim çünkü hiç karşılaşmadım öylesiyle.ama dediğim gibi iyisine de denk geldim sorunlusuna da

Bu nedir Ya? Sanki hayata eş ailesini memnun etmek için gelmiş gibisin. Bir zahmet paranı çalan yere gitme, bir zahmet bu virüs döneminde çocuğunu dışarı çıkarma eve kimseyi alma, kim ne derse desin o senin düşüncen ben böyle düşünüyorum bitti diyeceksin. Her allahın günü gidecekse eşin neden evlenmiş? Gezmesin öyle her gün gidip virüs var yahu.

Virüs var tehlıkeye atamam cocugumuda kendımıde de gıtmeyın gorusmeyın bı sure zaten suan esının yaptıgı yanlıs. Ben esım calısıyor onu bıle eve almak ıstemıyorum korkumdan yanı kv kım onu takacam. Kusen kussun kırılan kırılsın bukadar ınsan oluyorken kımse senın ve cocugunun canından daha onemlı degıl

Nasıl öyle herşeyin üzerine kondular merak ettim.
Ayri evdeydim onlarla bir oturmaya basladik sonrada halilarimi serdi avizeleri takti dusun annemin aldigi tenceremi kullandi koltuklarimi aldi halamin perdelerini takti anlasamadim tekrar ayri ev tuttuk al esyalarini demesi yerine kullaniyo tekrar sifirdan basladik mecbur Allahindan bulsun insallah Allaha havale ettim ben onu

Merhaba hanimlar evlendigimden beri eşimin özellikle annesinin saçma sapan düşüncesiz davranışları bitmek bilmedi.benim ailem şehir dışında onlara yakın oturuyoruz.boyle olacağını bilsem bırak yakın oturmayı evlenmezdim bile.sinirlerimi zıplatan,asla olmayacak,yapılmaması gereken bir sürü davranışı oldu.küs değiliz ama aylarca evime davet etmiyorum artık bi bebeğim var onu görsünler diye ara sıra gidiyorum 2 haftada 1 filan.kac seferdir de cebimden para kayboldu bi kaynım eşimin de deyimiyle karaktersiz eşim kendi dedi benim ne kadar paralarim gitti evde bulursa affetmez dedi.evlilik yüzüğüm onların evinde kayboldu eşim de ben de biliyoruz ama çok aşırı yumuşak yüzlü fazla iyi niyetli eşim.nisanliyken bana küpe aldı düğün zamanı takacakti o da yok oldu.kayinpederim ilk torunu diye kumbara yaptı 150 lira kadar biriktirdi ona bile tenezzül edip aldı.hic kimse bu duruma bi şey demiyor.evdeki tencerelere kadar satiyor baş edemiyorlar.kp köye giderken tansiyon aletini bana emanet ediyor daha önce satmış.oraya gitmekten soğuma sebebim hem kayinvalidemin saçmalıkları hem de defalarca paramın orda cebimden yok olması.esime bu konuyu açsam mı onu da bilmiyorum.gitmiyorum mümkün mertebe.her gün çağırıyolardi ilk zamanlar ben mesafe koymaya çalıştım anlamadılar en sonunda çocuğu alıp gitcem dedim biraz çekinir oldular ama eşimi her gün çağırıyorlar.esim de geri ceviremiyor çocuğumuz büyüyünce biz de gelmesini isteriz diyor.her gün defalarca arar kaynanam onu gel çay içelim diye dün de aradı gitmedi bugun banyo yapıp gitti ikimiz de düşünemedik soğuk diye gelince ateşi çıktı şimdi acile gitti ya virüs bulaşırsa oralarda şimdi kaynanama ağzıma geleni saymak istiyorum ne var şu günlerde evden zorla cikarmasa defalarca arayıp gel gel deyip durmasa ölür sanki beni de çağırdı gidemem bu salgında dedim bebeği getir dedi yollamam dedim duydu o da şimdi ben ne diyim sinirim artık tavan yapti
Eroin bağımlıları evde herseyi satiyor ailede oglunu vazgeciremedigi icin sizden sakliyor olabilir mi

Kaynınızın bu çalma huyundan hiç kimse memnun değildir. Kim ister evladı tencereleri çalıp satsın ama evlat atsan atılmaz satsan satılmaz. Siz de huyunu öğrenmişsiniz madem ya yanınıza para almayın ya alırsanız pantolonunuzun cebinde dursun. Defalarca para çaldırdıysanız temkinli olun. Gelip sizin pantolon cebinizin içindeki parayı alacak hali yok ya.

Şu kayınvalidem çağırdı mecbur gitti olayını hayatım boyunca anlamadım, anlayamayacağım. Bin kere de arasalar gitmem dediğim yere gitmem nokta. Eşinizde bitiyor olay. Sizin belli onlara sesiniz çıkmıyor. Kendi kendinize sinirleniyorsunuz sonra, yapmayın böyle biraz net olun.

Ayrıca her bir parça ateşi çıkan virüs kaptım diyip acile giderse yandık. Aklınızda bulunsun önce ateş düşürücü içip eğer devam ederse acile gidilmeli.

Son düzenleme:
ya Allah aşkına hata sizde her yer virüs dolu , küçücük çocuğunuzla koştur koştur insan dolu eve gitmişsiniz. O çocuğu koruması gereken anne-babası. Davet edilseniz bile virüs geçene kadar gitmemeniz gerekirdi. Şimdi kayınvalideye saydırmayın. Hatalı olan, ihmalkar olan sizsiniz

ya Allah aşkına hata sizde her yer virüs dolu , küçücük çocuğunuzla koştur koştur insan dolu eve gitmişsiniz. O çocuğu koruması gereken anne-babası. Davet edilseniz bile virüs geçene kadar gitmemeniz gerekirdi. Şimdi kayınvalideye saydırmayın. Hatalı olan, ihmalkar olan sizsiniz
Ülkemizde virüs görüldüğünden beri hiç gitmedim ki.gideli 2 haftayı geçti çağırdılar ben gitmedim eşimi de her gün defalarca arıyor gel diyor ben de karışmak istemedim keske gitme deseydim gitti geldi çok hasta oldu biz de korktuk ciddi bi şey sandık

Kaynınızın bu çalma huyundan hiç kimse memnun değildir. Kim ister evladı tencereleri çalıp satsın ama evlat atsan atılmaz satsan satılmaz. Siz de huyunu öğrenmişsiniz madem ya yanınıza para almayın ya alırsanız pantolonunuzun cebinde dursun. Defalarca para çaldırdıysanız temkinli olun. Gelip sizin pantolon cebinizin içindeki parayı alacak hali yok ya.

Şu kayınvalidem çağırdı mecbur gitti olayını hayatım boyunca anlamadım, anlayamayacağım. Bin kere de arasalar gitmem dediğim yere gitmem nokta. Eşinizde bitiyor olay. Sizin belli onlara sesiniz çıkmıyor. Kendi kendinize sinirleniyorsunuz sonra, yapmayın böyle biraz net olun.

Ayrıca her bir parça ateşi çıkan virüs kaptım diyip acile giderse yandık. Aklınızda bulunsun önce ateş düşürücü içip eğer devam ederse acile gidilmeli.
Kışın aylarca gitmedim belki 2 ay hiç gitmediğim oldu hava düzelince gittim o da sayılıdır onları dinlesem her gün orda geçerdi hayatım

Eroin bağımlıları evde herseyi satiyor ailede oglunu vazgeciremedigi icin sizden sakliyor olabilir mi
Sigara içiyor calismayinca onu alacak para bulamıyor ne bulursa satıyor çoğu zaman da çalışmıyor bir sürü kişiden borç almış vermiyor

Merhaba hanimlar evlendigimden beri eşimin özellikle annesinin saçma sapan düşüncesiz davranışları bitmek bilmedi.benim ailem şehir dışında onlara yakın oturuyoruz.boyle olacağını bilsem bırak yakın oturmayı evlenmezdim bile.sinirlerimi zıplatan,asla olmayacak,yapılmaması gereken bir sürü davranışı oldu.küs değiliz ama aylarca evime davet etmiyorum artık bi bebeğim var onu görsünler diye ara sıra gidiyorum 2 haftada 1 filan.kac seferdir de cebimden para kayboldu bi kaynım eşimin de deyimiyle karaktersiz eşim kendi dedi benim ne kadar paralarim gitti evde bulursa affetmez dedi.evlilik yüzüğüm onların evinde kayboldu eşim de ben de biliyoruz ama çok aşırı yumuşak yüzlü fazla iyi niyetli eşim.nisanliyken bana küpe aldı düğün zamanı takacakti o da yok oldu.kayinpederim ilk torunu diye kumbara yaptı 150 lira kadar biriktirdi ona bile tenezzül edip aldı.hic kimse bu duruma bi şey demiyor.evdeki tencerelere kadar satiyor baş edemiyorlar.kp köye giderken tansiyon aletini bana emanet ediyor daha önce satmış.oraya gitmekten soğuma sebebim hem kayinvalidemin saçmalıkları hem de defalarca paramın orda cebimden yok olması.esime bu konuyu açsam mı onu da bilmiyorum.gitmiyorum mümkün mertebe.her gün çağırıyolardi ilk zamanlar ben mesafe koymaya çalıştım anlamadılar en sonunda çocuğu alıp gitcem dedim biraz çekinir oldular ama eşimi her gün çağırıyorlar.esim de geri ceviremiyor çocuğumuz büyüyünce biz de gelmesini isteriz diyor.her gün defalarca arar kaynanam onu gel çay içelim diye dün de aradı gitmedi bugun banyo yapıp gitti ikimiz de düşünemedik soğuk diye gelince ateşi çıktı şimdi acile gitti ya virüs bulaşırsa oralarda şimdi kaynanama ağzıma geleni saymak istiyorum ne var şu günlerde evden zorla cikarmasa defalarca arayıp gel gel deyip durmasa ölür sanki beni de çağırdı gidemem bu salgında dedim bebeği getir dedi yollamam dedim duydu o da şimdi ben ne diyim sinirim artık tavan yapti
Oyle bebeden koca olmus Allah sabir versin sana 🤲

Ülkemizde virüs görüldüğünden beri hiç gitmedim ki.gideli 2 haftayı geçti çağırdılar ben gitmedim eşimi de her gün defalarca arıyor gel diyor ben de karışmak istemedim keske gitme deseydim gitti geldi çok hasta oldu biz de korktuk ciddi bi şey sandık
Sen annesin ya çocuğunu korumak için aslan kaplan kesilmen lazım. Ne demek karışmak istemedim, bütün dünya felaket alarmına girmişken tabi ki karışacaksın. Eşinin ailesi her gün kimle görüşüyor her gün dışarda nereye dokunuyor şu an enfekte olmuş olsalar 10 gün sonra ortaya çıkacak.
Durum çok ciddi hala hastanede semptomlarla yatıp test yapılamamış bir sürü insan var. Bizim mahalledeki huzurevinde bile pozitif vakaa var, huzurevindeki yaşlılar hiç sokağa çıkmasalar da dışardan gelen ziyaretçi bulaştırmış 3 yaşlının öldüğü konuşuluyor, bir iki ay çocuğu hiçbir yere yollamayın. Bi zahmet kocanıza da durumun vehametini anlatın o çocuk hasta olsa hastanelere düşse bunun vebalinin altından kalkamazsınız

Banyo yaptım hastalanmak istemiyorum diyebilirdi. Yada ateşimiz çıkınca direk doktora gitmiyoruz evlerimizde ateş düşüren ilaçlar var sonuçta değil mi?
Dışarı teması varsa ateş için 184ü aramak daha mantıklı idi.

Ayrıca virüs ortamında kırılacak edecek bir şey yok gitmemek gerekiyor. 1 haftayı geçti ailelerimizi görmedik. Onlar çalıştıkları için dışarı çıkıyorlar bize de arada bi yiyecek bırakıyorlar dış kapıdan görüyoruz görüşmemek lazım. Anlatmak lazım. Kayınvalideme kalsa o da önemsemeyecekti ama anlattık kırılma darılma yok daha çok oturmak için şimdi oturamayacağız dedik.

Back
X