Merhaba hanimlar evlendigimden beri eşimin özellikle annesinin saçma sapan düşüncesiz davranışları bitmek bilmedi.benim ailem şehir dışında onlara yakın oturuyoruz.boyle olacağını bilsem bırak yakın oturmayı evlenmezdim bile.sinirlerimi zıplatan,asla olmayacak,yapılmaması gereken bir sürü davranışı oldu.küs değiliz ama aylarca evime davet etmiyorum artık bi bebeğim var onu görsünler diye ara sıra gidiyorum 2 haftada 1 filan.kac seferdir de cebimden para kayboldu bi kaynım eşimin de deyimiyle karaktersiz eşim kendi dedi benim ne kadar paralarim gitti evde bulursa affetmez dedi.evlilik yüzüğüm onların evinde kayboldu eşim de ben de biliyoruz ama çok aşırı yumuşak yüzlü fazla iyi niyetli eşim.nisanliyken bana küpe aldı düğün zamanı takacakti o da yok oldu.kayinpederim ilk torunu diye kumbara yaptı 150 lira kadar biriktirdi ona bile tenezzül edip aldı.hic kimse bu duruma bi şey demiyor.evdeki tencerelere kadar satiyor baş edemiyorlar.kp köye giderken tansiyon aletini bana emanet ediyor daha önce satmış.oraya gitmekten soğuma sebebim hem kayinvalidemin saçmalıkları hem de defalarca paramın orda cebimden yok olması.esime bu konuyu açsam mı onu da bilmiyorum.gitmiyorum mümkün mertebe.her gün çağırıyolardi ilk zamanlar ben mesafe koymaya çalıştım anlamadılar en sonunda çocuğu alıp gitcem dedim biraz çekinir oldular ama eşimi her gün çağırıyorlar.esim de geri ceviremiyor çocuğumuz büyüyünce biz de gelmesini isteriz diyor.her gün defalarca arar kaynanam onu gel çay içelim diye dün de aradı gitmedi bugun banyo yapıp gitti ikimiz de düşünemedik soğuk diye gelince ateşi çıktı şimdi acile gitti ya virüs bulaşırsa oralarda şimdi kaynanama ağzıma geleni saymak istiyorum ne var şu günlerde evden zorla cikarmasa defalarca arayıp gel gel deyip durmasa ölür sanki beni de çağırdı gidemem bu salgında dedim bebeği getir dedi yollamam dedim duydu o da şimdi ben ne diyim sinirim artık tavan yapti