• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin ailesine sitemim var ama...

heralde anne değilsin canım bu kadar sert eleştırı yapabılıosun eğer kendı annem olsa da el ne der diye yanıma gelecek olursa

kapımdan ıcerı sokmam ayrıca kv bana oyle deyınce bende o ele gıt gelın benı evden kovdu de dedım sen çocuum ıcın yanımda olmuycaksan olma dedım kendı bıle kabahatını anladı ama sen onu savunuyosun çok ilginç benım kaynanam çocugum olmesın

yasasın dıye değil el ona gulmesın dıye gelecek yanıma nıyet kötu olduktan sonra yapılan hiçbişeyın benım için bı onemı yok

ayrıca ben ağlamıyorum ben sadece hadı benı gectım gelınım sonucta el kızıyım ama kendı oğlunu bıle dusunmeden

sırff MILLETTT BAK GELİNE BAKMADI demesınler dıye yanıma gelmesı sence normal mı bunu normal karsılıosan

benım uzulmemı anormal karsılıosan canım kusura bakma olaylara senınle aynı pencereden bakmıoruz sen çokkkkk farklı bı ınsansın

sanırım kayınvalıdemle aynı göruslere sahıpsın o yuzden eleştırıyosun

ama sunu unutma kımse kınamadığı şey başına gelmeden ölmeyecek....

inşallah basına gelmesın boyle bısey demiştım ama inşallah gelsın dıyorum o zaman anlarsın belkı benım ne kadar uzulduuumuuuu

sonra yaaaa ben ne demıstım bak nasıl bı duyguymus dersınnn

:9::9::9: Hahaha bence hamilelik senin sinirlerini bozmus, yok anne degilsin de yok herkes kinadigini yasayacak da falan filan. Ya anneme kizmam icin herhalde anne olmama gerek yok di mi? Ayrica sirf elalem ne der dedi diye annesini ya da kaynanasina sert cikan ben degilim sensin. Evet cok farkliyiz neyse...

:9::9::9: Hahaha bence hamilelik senin sinirlerini bozmus, yok anne degilsin de yok herkes kinadigini yasayacak da falan filan. Ya anneme kizmam icin herhalde anne olmama gerek yok di mi? Ayrica sirf elalem ne der dedi diye annesini ya da kaynanasina sert cikan ben degilim sensin. Evet cok farkliyiz neyse...
evet evet çok farklıyızzz canım hadı hoşçakal gule gule burda senın dusuncelerını tartısmıoruz burda konu sahıbının ,

sıkıntısı var herkes guzel bı sekılde yardımcı olmaya çalışıo senın yaptıın bana laf sokmak konu ben değilim kı ıstersen

konu acayım ben bır derdım var da ordan konus canım burası uygun dıııl açmamı istersen acıyım hemen :49::49:

evet evet çok farklıyızzz canım hadı hoşçakal gule gule burda senın dusuncelerını tartısmıoruz burda konu sahıbının ,

sıkıntısı var herkes guzel bı sekılde yardımcı olmaya çalışıo senın yaptıın bana laf sokmak konu ben değilim kı ıstersen

konu acayım ben bır derdım var da ordan konus canım burası uygun dıııl açmamı istersen acıyım hemen :49::49:

Yok canim konu acma. Ben zaten yeterince dertliyim senin bedduandan sonra. Hamile kalinca kaynanam bana "Elalem ne der diye gelmem lazim" diyecek :14: Dusunebilio musunuz??? Ben ve bebegim icin degil elalem icin gelecek kadin :43::43: Ben su an bunu dusunuyorum ayri bir konuya ayiracak vaktim yk :14::14:

Yok canim konu acma. Ben zaten yeterince dertliyim senin bedduandan sonra. Hamile kalinca kaynanam bana "Elalem ne der diye gelmem lazim" diyecek :14: Dusunebilio musunuz??? Ben ve bebegim icin degil elalem icin gelecek kadin :43::43: Ben su an bunu dusunuyorum ayri bir konuya ayiracak vaktim yk :14::14:
benım vaktım var canım yatak ıstırahatındeyım gel senınle arkadas olalım galıba senın de sınırlerın bozuk :16::16::16::16:

dalga gectıımı sanma cıddıyım sen bişeye çok uzulmussun gıbı geldı bana tabı ıstemessen o ayrı

Son düzenleyen: Moderatör:
benım vaktım var canım yatak ıstırahatındeyım gel senınle arkadas olalım galıba senın de sınırlerın bozuk :16::16::16::16:

Evet canim kara kara kaynanamin elalem icin gelme meselesini dusunuyorum :50: Ama benim calismam lazim, yoksa isterdim ayni dertten muzdarip kisilerle oturup buyuk sorunumuzdan konusmak :5:

Evet canim kara kara kaynanamin elalem icin gelme meselesini dusunuyorum :50: Ama benim calismam lazim, yoksa isterdim ayni dertten muzdarip kisilerle oturup buyuk sorunumuzdan konusmak :5:
tama guzelım sen bılırsın hadı sen çalış işine bak ALLAH daha buyuk dert vermesınnn bız bıze taş atana gul atıyoruz canımm benımm sen çalış ıstedıın zaman ozelden mesaj at derdımız paylasalımm :16::16::16::16::16::16: al sana bıssurur sevgı tomurcuuu bendenn

herkesin derdi farklı :) yerinde olsam eşimle evimin keyfini çıkarırdım. ne güzel gelip rahatsız eden de yok. hasta hasta bir de misafirle uğraşacaksın, uzanamayacaksın, uyuyamayacaksn :) şükret haline. gereksiz şeyleri de takma.

dalga gectıımı sanma cıddıyım sen bişeye çok uzulmussun gıbı geldı bana tabı ıstemessen o ayrı

büyük kavgalar büyük dostluklar doğururmuş :7: ... neyse işi çabucak tatlıya bağladığınıza sevindim :16: :16: :16: :16: .

xbeyaztavsanimx çooook gemiş olsun,Allahım acil şifalar versin ve sağlıkla bebeğini kucağına almanı nasip etsin..

tama guzelım sen bılırsın hadı sen çalış işine bak ALLAH daha buyuk dert vermesınnn bız bıze taş atana gul atıyoruz canımm benımm sen çalış ıstedıın zaman ozelden mesaj at derdımız paylasalımm :16::16::16::16::16::16: al sana bıssurur sevgı tomurcuuu bendenn

Benden de bebise nazar boncugu canim :nazar: Biz de tabak bos gonderilmez :9:

büyük kavgalar büyük dostluklar doğururmuş :7: ... neyse işi çabucak tatlıya bağladığınıza sevindim :16: :16: :16: :16: .

xbeyaztavsanimx çooook gemiş olsun,Allahım acil şifalar versin ve sağlıkla bebeğini kucağına almanı nasip etsin..
cok saol canım yhaaa aminnnnn bu hergun acaba dusecek mı korkusu çok zor once de dusurdum bıtane 4 aylıktı Allah kımseye ne evlat acısı versın ne de onu kaybetme korkusunu versın dunyada daha ağğır bı sınav yoktur heralde

cok saol canım yhaaa aminnnnn bu hergun acaba dusecek mı korkusu çok zor once de dusurdum bıtane 4 aylıktı Allah kımseye ne evlat acısı versın ne de onu kaybetme korkusunu versın dunyada daha ağğır bı sınav yoktur heralde

Allah yardımcın olsun,inşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.. olumlu düşün,strese girme kim ne derse desin sakın üzülme.. hamilelikl strest,üzüntü yaşamak risklidir.. kim ne yapmış,kim ne yapmmaış boşver sen sadece bebeğinin doğacağı zamana odaklan,geri kalanı Allaha havale et...

Allah yardımcın olsun,inşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.. olumlu düşün,strese girme kim ne derse desin sakın üzülme.. hamilelikl strest,üzüntü yaşamak risklidir.. kim ne yapmış,kim ne yapmmaış boşver sen sadece bebeğinin doğacağı zamana odaklan,geri kalanı Allaha havale et...
amın cANIMMM baska bı duam yok zaten su anda haklısın canım yok sınırlenmıorum ben ama kvnın dedıı hakkaten zoruma gıttı o sınırle kadına gelme dedım sonra kendıde özur dıledı ama onun genel tavrı budur her zaman herseyde el ne der dıye dusunur baska seylerde açıkçası umursamıodum ama bızım dururmumuza da aynı yorumu yapmnası çok sıktı canımı neyse konu sahıbının konusunu dağıtmıyım ben :32::32:

bu arada ALLAH SENIN DE bebeğini sağlıcakla kucagına almayı nasıp etsın canım

Son düzenleyen: Moderatör:
selam arkadaşlar, ben yaklaşık bir aydır yatıyorum geçirdiğim rahatsızlığımdan ötürü. eşimin evde olmasından dolayı her iki tarafta gelme gereğii duymadı. sebep evde bakacak birinin olması. ...

bence haklısın da başlık olmamış,neden mi? çünkü her iki taraf da yardımcı olmamış sana sadece eşinin ailesi değil kendi ailende..öyle yazmışsın çünkü..e peki neden bu sitem neden sadece eşinin ailesine? kendi ailen daha düşüncesizlik etmiş sonuçta sen onların evladısın ..

yani şöyle beklentin fazla değil de şu şartlar içinde öyle olmuş.bundan sonra sende ona göre davranırsın kim sana ne kadar değer veriyorsa aynısını yaparsın..

geçmiş olsun..

Bence sonuna kadar haklısın.
Ama bazı insanlar düşüncesiz olabiliyorlar malesef.
Ben 2 kere ameliyat oldum. Kayınvalidem ikisindede gelmedi. Telefon etti ağız ucuyla geçmiş olsun dedi.
Dogum yaptım geldi (2 saat aramız) 1 gün kaldı gitti. Bu kadın dogum yaptı lohusa kalayım ilgileneyim yok.
Annemde keza böyledir. Eşim saolsun tek destegim.
Hayatta herşeyin bir karşılığı var ben buna inanarım. Bende kayınvalideme aynı şekilde davranırım olur biter.
Bence sende dert etme. Bişeyde deme. Aynı şekilde davran ki anlasınlar.

seni suçlamak değil niyetim. ama bazı insanlar vardır diğerlerini terslemekten, umursamaz olmaktan zevk alırlar sen biraz öylesin sanırım... aynı düşüncede olmak zorunda değiliz. maalesef insanların zor durumlarından kayıtsız kalabilen bir insan değilim öyle olsaydı hiç bunları yaşamazdım. senin adına mutlu oldum çünkü bu yapıda biri değilsin ve başkalarının dertleri senin için mühim değil. bundan dolayı bir şey yapmazsın sonunda sana yapmadıklarında da bu duyguyu yaşamazsın. yeni bir tartışma başlatmazsan sevinirm gayet samimi bir şekilde yazdım.

Benden de bebise nazar boncugu canim :nazar: Biz de tabak bos gonderilmez :9:

ama burda bak kendinde söylemişsin "biz de tabak boş gönderilmez" diye. benim inancıma göre ise yapılan insanlığın değerini bilmek, aynı dolu gelen tabağı boş gönderememek gibidir

arkadaşlar başlık eşimin ailesi çünkü benim annem arasıra geldi gitti ve gelirken eşim en azından yemek açısından rahat olsun diye bi dolu yemekle çıktı geldi. dondurucuya koyduk ve çıkarıp yedik. gelemedi çünkü benim rahatsız bir kardeşim var ve babam hala çalışıyor, eğer çok ihtiyacım olan bir durum olsaydı kardeşimi alıp gelecekti. babam idare edecekti.

kaldı ki benim sıkıntım, gelip ben de kalmamaları değil. öyle bir durumda rahat olamam çünkü. benim derdim kimseye yük olmak değil ki Allah ım korusun, tek beklediğim şey zamanında acılarını sıkıntılarını hastalıklarını paylaştığım insanların samimi bir biçimde benim yanımda olduklarını bilmekti... yoksa kimseden gelsin kalsın evimi temizlesin beklentisi içinde değeilim, bi arkadaş demiş ben istemem çünkü ben rahat edemem kalkar ben de yaparım diye. aynen öyle. ben bundan önce bebeğimi kaybettim ve kürtaj oldum. annem yanımdaydı ama dediği gibi yatamadım ev temizlmeye kalktığında ben de kalktım temizlemesem bile yanında dolandım. ben asıl annem gittikten sonra yattım...

eşimin ailesi dememin bir diğer sebebi ise onlara daha fazla bu verişi yapmam (alış olmadığı için alış-veriş diyemiyorum) annem bir başka şehirde o yüzden derdi sıkıntısı olsa da çok belli etmez, farkettiğim taktirde yanında olurum. ama kayınvalidemlerle öyle değil. aslında tek tek ayrıntıya girmek istemiyorum ama görümcemin bir rahatsızlığında dr a gittiği her gün yanındaydım ve son gün kötü oldu ve sadece gidip yatacaktı. evde yalnızdı yalnız bırakmak istemedim ve gittim yemeğini falan yaptım o gün eşimde geldi ve orda kaldık. kv dem diğer kızının rahatsızlığında yanına gittiğinde ( o da yalnız değildi eşi vardı yanında) görümcem evde ama çalışıyor kv evde değil diye iki üç kap yemek yapıp gittim. o kızıysa bu oglu değil mi hem de onları incitmemiş bir oğul... diceksiniz ki yapmasaydım. kahrederek değil ki isteyerek yaptım ç ünkü can ciğer davranıyorlardı ne biliyim böyle ebir durumda unutulup gidileceğini... hiç bir şey için yapmasam eşimin hatrı için yapardım o ayrı o zaman sızlamazdı için belki...

düşünmeyim diyorum dediğiniz gibi onlar öyle bi sıkıntı ya şadığında ben de öyle yaparım diyorum ama ben bunun farkında olmalarını istiyorum. şimdiye kadar her olayı "aman sıkıntı olmasın. aman büyütmeyelim aman boşver" diye diye kırılan hep biz olduk. benim sıkıntım bu

bir de şu facebook mevzu var. ben öyle sitemini bırak sevincimi bile facebooktan paylaşan bir insan değilim. hele başka sitelerden sözler bulup ekleyip paylaşan biri hiç deeğilim ama diyorsunuz ya telefonda sitemli konusun zahmet etmeyin diyin diye. diyoruz zaten arada ama oralı olan yok ya. olur mu kızım ihtiyaç olursa geliriz diyorlar :) ben kimse gelsin kalsın istemiyorum gerçekten rahat edemem keşke bana "ya sen zamanında bizim her sıkıntımızda yapılacak bir şey var mı demeden kalktın geldin biz de senin yanındayız"ı hissettirseydiler benim başka bir isteğim olmaz, tek derdim kıymet bilinmesi. ektiğim ekinleri biçebilmekti tek derdim ne yazıkki ben verimsiz, çorak yüreklere ekmişim ekinlerimi...

Back
X