• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesine yaranamiyorum

Trendlyyyy

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2018
81
7
18
Arkadaşlar meraba ben 8 yıllık evliyim diğer konularimdada bahsettim eşimin ailesiyle malesef baştan beri problemler yaşıyoruz nekadar cabalasamda bişeyleri düzeltmek için hiçbirşey düzelmiyor aksine bozuluyor eşim enim ailem bulunduğumuz yerde sevilen sayılan insanlar kv kp ailemin her davetinde birsuru laf sokup gittiler her defasinda alttan alan iyi davranan hep biz olduk benide her gordukleri yerde napacaklarini sasiriyorlar gicik etmeye calisiyorlar 6 sene gormezlikten geldim laf saysalar hicbirsey olmamis gibi davrandim esimin hatrina ama son iki senedir sinirlerim yipranmaya basladi esimle problem yasamaya basladik sebebide eşime bana laf sokuyorlar kötü davranıyorlar eşim hicbir şey olmamış gibi karşılık vermeden sana bi akıl verin arkadaşlar bendemi ters giden biseyler var yoksa bunlardami bi terslik var ben bu işin içinden çıkamıyorum artik

Son düzenleme:
Aileyle kötü başlayan ilişkiyi ancak ve ancak eş kişisi düzeltebilir .
Onun tavrı çok önemli , ailesi en azından oğlunun hatrı için kendini dizginler .
Ayni seyleri yaşadım ne yazık ki eski eşim o kadar pasifti ki , hep benden cirpinmami , adım atmamı bekliyordu .
Ben olmaktan çıkmıştım , sadece onlar icin yaşayan ,onlara yaranmaya çalışan bir canlı olmustum .
Tek amacım eşim ve ailesi beni sevsin , aralarına alsın diye çırpınmak .
Diyeceğim o ki tek taraflı olmaz olan sizin sinirlere oluyor maalesef.

Bencede erkeğin tavrı bu noktada çok önemli o isterse bütün bu karmaşıklığı çözebilir bişey yaptıklarında kırmadan tavrını koy her istediklerini bize yapamasınlar zarar vermelerine izin verme diyorum ama o bu söylediklerini aralarını bozmak olarak algılıyor bende ailem çok dikkat etmesine rağmen bi hafa yaptıklarında uyarırım bidaha tekrarlatmam ama o bunu yapamıyor 18 yaşında abisinin oğluna beni ezdiriyor geçen geldiginde yemek yaptım baya guzel bir sofra kurdum dayı yengem bunları beceremez kesin sen yapmışsındır diyor beceriksiz bi insan değilim hatta ailelerindeki en becerikli olan benim orda eşimi müdahale etmesini bekledim hiçbişey demedi yine bi geldiginde bunu boşa diyor eşim gülüyor olabilirmi boyle bişey yaaa

Niye bişey demedin diyorum espri yaptı diyor gülerek söylese neyse sinirli konuşuyor çocuk benmi çok fesatim ya kafayı yiyecem artik

Geçimsiz olan siz değilsiniz ailesi. Sinir oldum eşinize de ailesine de. Bunca yıl insan demez mi bi susun artık yeter diye. Eşiniz de onların yanında büyüdüğü için normal karşılıyor demek ki. Ben olsam öyle bir aileyle asla görüşmezdim ailemi de görüştürmezdim ki ben öyle yapıyorum şu an. Bazı insanlara laf anlatamıyorsan tamamen kapıları kapatacaksın kendi ruh sağlığın için bunun başka yolu yok. 8 yıl iyi dayanmışsınız ben nişanlıyken kapattım kapıları.

Kendi oğulları tepki vermediği için böyle...
Eşiniz yanlış yapıyor...

Eşinizden tepki görmedikleri sürece bu böyle devam edecek...

Bencede erkeğin tavrı bu noktada çok önemli o isterse bütün bu karmaşıklığı çözebilir bişey yaptıklarında kırmadan tavrını koy her istediklerini bize yapamasınlar zarar vermelerine izin verme diyorum ama o bu söylediklerini aralarını bozmak olarak algılıyor bende ailem çok dikkat etmesine rağmen bi hafa yaptıklarında uyarırım bidaha tekrarlatmam ama o bunu yapamıyor 18 yaşında abisinin oğluna beni ezdiriyor geçen geldiginde yemek yaptım baya guzel bir sofra kurdum dayı yengem bunları beceremez kesin sen yapmışsındır diyor beceriksiz bi insan değilim hatta ailelerindeki en becerikli olan benim orda eşimi müdahale etmesini bekledim hiçbişey demedi yine bi geldiginde bunu boşa diyor eşim gülüyor olabilirmi boyle bişey yaaa
Ay terbiyesiz ya siz haddini bildirdeydiniz eşiniz yapamıyorsa 18 yaşındaki çocuğa nasıl laf söyletiyorsunuz kendinize bir de boşa demiş ben olsam defol git evimden derdim eşim ne yaparsa yapsın ne derse desin.

E siz de yaranmaya çalışmayın o zaman.
O an aklınızdan ne söylemek geçiyorsa salın gitsin.

Hayat kısa, birde bu insanlara yaranmaya çalışarak mı vakit kaybedeceksiniz?
Boşverin çok istiyorlarsa onlar size yaranmaya çalışsın.

Altta kalan daima eziliyor bu dunyada. Baskin cikin. Gerekirse bir temiz kavga cikarin. Tas ustunde tas birakmayin. Herkes bilsin yerini.

Yeni evliyken daha sertti tavirlari esimlede kavga etttikleri icin benim tarafimi tutuyordu simdj sadece benimle ugrasiyorlar aramizi bozmak icin sadece eşimle iyi geciniyorlar eşimde beni savunmuyor artik

Ay terbiyesiz ya siz haddini bildirdeydiniz eşiniz yapamıyorsa 18 yaşındaki çocuğa nasıl laf söyletiyorsunuz kendinize bir de boşa demiş ben olsam defol git evimden derdim eşim ne yaparsa yapsın ne derse desin.
Konussam karin herseyj yanlis anliyor cok sert tavirli deyip esimi benden sogutuyorlar kac gun evde suratsjz dolasiyor

Esim aileme cok iyi davrandigi icin onun hatrina kimseyi kirmak istemedik bizde istemedik yoksa gorysmeyi
Sürekli insanları kırmamaya çalışarak daha ne kadar yaşayacaksınız?
Hem de kırmamaya çalıştıkça kırılan siz olmanıza rağmen..

Bir söz vardır, “kimseyi kırmamak için uğraşmayın, eğer siz kaldırabiliyorsanız onlar da kaldırabilirler.”

Babasıda anneside biz ne alsak evimize üzülüyorlar diğer çocukları alsa seviniyorlar bunu eşimin yüzünede söylüyorlar yinede anlamıyor

Bide çalışıyorum üniversite mezunuyum maaş kartımda eşimde ona sormadan hicbir şey almiyorum yinede ben eşime yeteri kadar değer vermiyormuşum yemekleri düzenli hazırlamıyormuşum buarada eşim evlendikten sonra 20 kilo aldı bu nasıl oluyor anlamiyorum sabaha kadar çocukla uğraşıyorum akşama kadar çalışıyoruz geldikten sonra hiç dinlenmeden ev temizliği yemek işleriyle uğraşıyorum evim ev hanimlarininkinden ön kat temiz yinede yok yani memnun olmuyorlar

Yemek hazırlarım herkes çok beğenir sofralarımı genelde eşim mutlaka bi eksik bulur kaldırır sofradan beni annesine gidince de hiçbirşey istemez bi çeşit yemek yer oturur bi köşeye

Bide çalışıyorum üniversite mezunuyum maaş kartımda eşimde ona sormadan hicbir şey almiyorum yinede ben eşime yeteri kadar değer vermiyormuşum yemekleri düzenli hazırlamıyormuşum buarada eşim evlendikten sonra 20 kilo aldı bu nasıl oluyor anlamiyorum sabaha kadar çocukla uğraşıyorum akşama kadar çalışıyoruz geldikten sonra hiç dinlenmeden ev temizliği yemek işleriyle uğraşıyorum evim ev hanimlarininkinden ön kat temiz yinede yok yani memnun olmuyorlar

Siz niye elalemi memnun edeceğim diye kendinizi yıpratıyorsunuz ki?
Zaten olmuyorlar...
Ayrıca çalışan kadınsınız, bütün bu işler tek başınıza sizin göreviniz degil...
eşinize de sorumluluk verin.
Sizin verdiğiniz emeğin ne olduğunu o da anlasın.
Belki kıymet bilesi gelir.

Back
X