Arkadaşlar meraba ben 8 yıllık evliyim diğer konularimdada bahsettim eşimin ailesiyle malesef baştan beri problemler yaşıyoruz nekadar cabalasamda bişeyleri düzeltmek için hiçbirşey düzelmiyor aksine bozuluyor eşimin abileri her konuda çok hassas nişanlılık döneminde ortada hiçbirşey olmamasına rağmen birsürü saçma sapan aksilikler küskünler çıkardılar eşim küçük meselelerde onlara danışmadı diye benide onuda dışladılar nişan alışverişimde aldıklarımi söylesem gülersiniz borçlarımızı kendimiz ödememize rağmen senelerce şunu bunu aldınız diye burnunuzdan getirdiler benim ailem bulunduğumuz yerde sevilen sayılan insanlar kv kp ailemin her davetinde birsuru laf sokup gittiler her defasinda alttan alan iyi davranan hep biz olduk benide her gordukleri yerde napacaklarini sasiriyorlar gicik etmeye calisiyorlar 6 sene gormezlikten geldim laf saysalar hicbirsey olmamis gibi davrandim esimin hatrina ama son iki senedir sinirlerim yipranmaya basladi esimle problem yasamaya basladik sebebide eşime bana laf sokuyorlar kötü davranıyorlar eşim hicbir şey olmamış gibi karşılık vermeden sanki dünyanın en iyi insanları onlarmış gibi davranıyor boyle yapıncada artik kızıyorum bu seferde geçimsizsin diyor bana bi akıl verin arkadaşlar bendemi ters giden biseyler var yoksa bunlardami bi terslik var ben bu işin içinden çıkamıyorum artik