Arkadaşlar Eşimin ailesini bir yıl kadar önce hayatımdan çıkardım.Konuşmuyorum, görmüyorum evime gelmelerine izin vermiyoruum, gitmiyorum hatta eşimle onların hakkında bile konuşmuyoruz(çok küçük istisnalar hariç)..ve durumdan da çok memnunum. eşim görüşüyo fkt tlfon konuşmalarını bile duymuyorum sadece gideceği zaman haber verir. eşim de ço rahatsız görünmüyo. zaten yazın özelikle yazlıklarına gittikleri için uzaklar.
yani görünürde hiç bir sıkıntı yok ilişkimiz de daha iyi gidiyor (benden kaynaklanan bir iki çatlak hariç).Fakat geçenlere kendisine saygı duyduğum ve güvendiğim bir ablamız bu durumun evliliğimiz açısından çok risk taşıdığın söyledi. Mevcut durumu tabi ki değiştirmek istemiyorum ama sadece bilmek istiyorum, ne düşünüyosunuz böyle de evlilik yürütülebilir mi?
yani görünürde hiç bir sıkıntı yok ilişkimiz de daha iyi gidiyor (benden kaynaklanan bir iki çatlak hariç).Fakat geçenlere kendisine saygı duyduğum ve güvendiğim bir ablamız bu durumun evliliğimiz açısından çok risk taşıdığın söyledi. Mevcut durumu tabi ki değiştirmek istemiyorum ama sadece bilmek istiyorum, ne düşünüyosunuz böyle de evlilik yürütülebilir mi?