merhaba canım ,merhaba cnm aynı durumdayız benm eşimde tek cocuk,kayınvaldem hep karışır oda yetmıomuş gibi kayınpederımde ona uyar karışır....neyse bız evlılıgımızn başında eşimle çok tartıştık o sıra hamıleydm hatta senın gıbı söledım görüşmek ıstemıorum yoksa böle yurumez dedım..ama yapamadı eşim....sureklı annesıne aramızda gecen herseyın hesabını tlfnda sessız sessız verıodu....daha sora oğlumuz oldu....işler daha kötu oldu bıde erken doğdugu ıcın daha ustune tıtrememe ragmen onlar benı anlamıyordu ....bı kaç tartışmamız oldu hatta kayınvaldem ustume bıle geldı...tamam artık dedim görüşmıcem bıdaha...2ay sora falan eşim yıne sölemeye başladı gidelım dıye bnde olası bı durum olmadıgı surece barışmayacgımı söledım sora ortak komsumuzun eşi oldu orda barışmk zorunda kaldık....özur dılemedm asla da dılemem....ama görüşmeye başladk çok sık değil daha ender olmaya başladı....yıne arada satastı yne tartıştık ama eşim bu sefer daha ılımlı oldu....birde ailemde eşimle konuştu ailen benm kızımı ezemez artık yeter dedi....durumlar azda olsa eskısı gibi değil allahtan...senın soruna gelınce bence eşin görüşüosa kaynananda ona baskı yapmıosa(kı benm kayınvaldem gıbı hep baskı yapmıosa görüşmek ıcın)pek bı sorun olmaz...ama ılerde cocugun olursa bnce zor zamanların olabılır bıde bılmıoum duskunseler öle toruna vay geldı halıne...cocugunu gönderıceksın mecbur oda öle zor gelırkı bnden sölemesı....cunku öle yada böle biz ne kdr annesıysek ki( kesınlıkle görmeleri şart değil olark bakan bı ınsanm cunku benm cocugumun erken doğmasına neden oldular)onlarda öle yada böle dedeleri..ve ne yazıkkı tek oğullarının tek çocukları ...
benim eşimin annesi de illa kki karışıyodur ama ben artık çıok netim eğer eşim böyle bir taleple gelirse boşanma davası açarım bunu eşime de söyledim. hamile kalmadan önce de zaten eşimle konuşacağım eğer benim şartlarımı kabul etmezse zaten çocuk fikrinden de vazgeçerim. doğmadan da söylemesini istemiuorum hatta baya bi büyüunce lohusa dönemlerini atlatmadan asla olmaz artık kimsenin beni yıpratmasını istemiyorum.
iş meselesini sağlam bi kazığa bağladıktan sonra benim için gerisi hiç önemli değil. aşk bile bana edilen haksızlığı görmeyen buna tahammül et diyen kocadan daha büyük değil. önemli olan benim huzurum.