Esimin ailesinin israrla memlekete cagirmalari

Merhaba arkadaşlar.Bende mi sorun var bilemedim o yüzden konu açtım.iki yıllık evliyim.çalışıyorum yazın iki ay tatilim var.kayinbabamla kaynanam 70yaslarindalar yalnız kalıyorlar ısrarla kayinbabam arıyor sık sık yanımıza gel tek başına napiyosun(esimde yanımda calisiyo o da bu arada)diyip ısrarla yalnız yanlarında kalma mi istiyor.ben her defasında bahane buluyorum ama bu durum canımi sıktı artık zaten bayramda gidecez yanlarına.beni yalnız çağırması tatilimi orda gecirmemi istemesinden sıkıldım kırmadan nasıl cevap verebilirim fikirleriniz için şimdiden teşekkürler
Evde durma kendine bi tatil planı yap şurdayım nasıl gelicem bayramda görüşürüz deyin ya da evi özledim calıştıgım için deyin..

tabiki gel kendin için yap, evinize yap, kışın yersiniz kızım diyecekler :KK70:

gel seni köle gibi calistircaz canımız sıkıldı stres topu lazim derler mi bacim :KK70:

iyi yapmışsın istersen hergun yardımcı gelir bombos olursun ise de gitmezsin ama senin oraya gitme mecburiyetin yok kocan yokken. ne münasebet

asla kocan olmadan gitme benden sana tavsiye
Oooo öğretmen gelin 10 ay oğlumuz için 2 ay da bizim için çalışır ne olcek canıım. Sağacak inek bulduk .Yalan yok ilk başta beklediler ama baktım bunun arkası kesilmeyecek, çektim kendimi.Ne görümce ne kayın ne damat ne elti, tek giden hep biz oluyorduk.Açıyordum ağzımı bazen, suratım asılıyordu haliyle.Onlar da anladılar artık birsey demiyor kimse. Deseler zaten açarım ağzımı burdan amerikaya yol döşerim. O kadar da fena gelinim :KK8:Hastalık vs olur orası ayrı. Kocam gidiyor ben tek kalıyorum bazen çocuklarımla. Kurs falan da bakıcam artık seneye. Çocukları büyüttüm biraz da kariyer zamanı dimi :KK59:

Oooo öğretmen gelin 10 ay oğlumuz için 2 ay da bizim için çalışır ne olcek canıım. Sağacak inek bulduk .Yalan yok ilk başta beklediler ama baktım bunun arkası kesilmeyecek, çektim kendimi.Ne görümce ne kayın ne damat ne elti, tek giden hep biz oluyorduk.Açıyordum ağzımı bazen, suratım asılıyordu haliyle.Onlar da anladılar artık birsey demiyor kimse. Deseler zaten açarım ağzımı burdan amerikaya yol döşerim. O kadar da fena gelinim :KK8:Hastalık vs olur orası ayrı. Kocam gidiyor ben tek kalıyorum bazen çocuklarımla. Kurs falan da bakıcam artık seneye. Çocukları büyüttüm biraz da kariyer zamanı dimi :KK59:
Bu durumu yaşayan sadece ben değilmişim :))

Beni de israrla 15 tatilde cagiriyorlar. Tam ineklerinin dogum zamaninda 😂 Gelin gelsin islerle ilgilensin biz de ineklerle rahat ilgilenelim diye.
Esim zaten gitmemi istemiyor. Gelmesin ben yalniz kaliyorum istemiyorum diyor onlar israrla bana tekrar tekrar soruyorlar 😂 Ben de acik acik esimle geliriz, tek rahat olamiyorum k.bakmayin diyorum. Annemin babamin evi degil hos kocam yokken napayim orda? Kimsenin hizmetcisi de degiliz sonucta. 15 gunluk tatilimde cocugumla kisin yollara dusecek kadar kafayi yemedim yani. 😊
Yazin da esimle 1 hafta kalip annemlere geciyorum. Alismasinlar hic. Beni annem kimseye hizmetci olayim diye yetistirmedi yani. Bu yaz 1 hafta kaldim. O surede kahvaltiyi yemegi yine ben hazirladim. Sirf bizde yiyoruz. Yapmasam ac kaliriz diye yaptim. Eline ise surmedi hanimefendi 😂 Dinlenmek icin beni beklemis resmen 😊 zaten 7 gun durdum kactim sonra 😂😂

Bu durumu yaşayan sadece ben değilmişim :))
Evliliğin ilk seneleri taraflar birbirini tartar ve sınırlarını çizerler, ben de Allah'tan eşim yanımda oldu, kimseye laf dedirtmedi, karıştırtmadı, ama yanımda olmasaydı huzurumuz da olmazdı .Bu durumu sen ben değil birçok kişi yaşıyor.
İki oğlum var ,ilerde oğlumun eşini kaynana olarak değil, iyi bir ev sahibi olarak ağız tadıyla ağırlamak isterim.

Evliliğin ilk seneleri taraflar birbirini tartar ve sınırlarını çizerler, ben de Allah'tan eşim yanımda oldu, kimseye laf dedirtmedi, karıştırtmadı, ama yanımda olmasaydı huzurumuz da olmazdı .Bu durumu sen ben değil birçok kişi yaşıyor.
İki oğlum var ,ilerde oğlumun eşini kaynana olarak değil, iyi bir ev sahibi olarak ağız tadıyla ağırlamak isterim.
Eşlerin desteği olgunluğu çok önemli bu konuda benim eşim genelde iyidir ama ailesi haksız olsa da benle tartisabiliyo bazen babası bi haftalığına gelmişti ilk kavgamizi o zaman yapmıştık

çok tatlısınız ya :D aynen öyle valla tam gaz devam. ben genelde senede bir kez gidiyorum o bile fazla geliyo. hatta esim kurban Bayramıni ailenle ankarada gecir istersen dedi. esimjn ailesi de orda onlarda kalmak zorunda kalcam diye yok dedim ben evimde otururum oğlumla. ki esim 8 10 gün şehir dışında görevli olacak büyük ihtimalle.

o kadar kendilerinden soğuttular ki idare ediyim anami babami gorcem diyerek bile ikna edemiyorum kendimi :(

Beni de israrla 15 tatilde cagiriyorlar. Tam ineklerinin dogum zamaninda 😂 Gelin gelsin islerle ilgilensin biz de ineklerle rahat ilgilenelim diye.
Esim zaten gitmemi istemiyor. Gelmesin ben yalniz kaliyorum istemiyorum diyor onlar israrla bana tekrar tekrar soruyorlar 😂 Ben de acik acik esimle geliriz, tek rahat olamiyorum k.bakmayin diyorum. Annemin babamin evi degil hos kocam yokken napayim orda? Kimsenin hizmetcisi de degiliz sonucta. 15 gunluk tatilimde cocugumla kisin yollara dusecek kadar kafayi yemedim yani. 😊
Yazin da esimle 1 hafta kalip annemlere geciyorum. Alismasinlar hic. Beni annem kimseye hizmetci olayim diye yetistirmedi yani. Bu yaz 1 hafta kaldim. O surede kahvaltiyi yemegi yine ben hazirladim. Sirf bizde yiyoruz. Yapmasam ac kaliriz diye yaptim. Eline ise surmedi hanimefendi 😂 Dinlenmek icin beni beklemis resmen 😊 zaten 7 gun durdum kactim sonra 😂😂
Büy
Eşlerin desteği olgunluğu çok önemli bu konuda benim eşim genelde iyidir ama ailesi haksız olsa da benle tartisabiliyo bazen babası bi haftalığına gelmişti ilk kavgamizi o zaman yapmıştık
çok tatlısınız ya :KK70: aynen öyle valla tam gaz devam. ben genelde senede bir kez gidiyorum o bile fazla geliyo. hatta esim kurban Bayramıni ailenle ankarada gecir istersen dedi. esimjn ailesi de orda onlarda kalmak zorunda kalcam diye yok dedim ben evimde otururum oğlumla. ki esim 8 10 gün şehir dışında görevli olacak büyük ihtimalle.

o kadar kendilerinden soğuttular ki idare ediyim anami babami gorcem diyerek bile ikna edemiyorum kendimi :KK43:
İlk başta ailecek bu kadar beklenti içine girmeselerdi ben de böyle düşünmezdim.Eşimi de ezmişler zaten hep ailenin paspası olmuş garibim.Şu durumum ailecek kendi eserleri. Eşim fark etti de birşey demedi. Yeri geliyor ben eşimi savunuyorum fazla yükleniyorsunuz diye. Evlendim de kocamı da kurtardım az çok .Sıra büyük kaynımda, eşim için evin en küçüğü , biz oturalım o yapsın modunda :sinirli:

Büy

İlk başta ailecek bu kadar beklenti içine girmeselerdi ben de böyle düşünmezdim.Eşimi de ezmişler zaten hep ailenin paspası olmuş garibim.Şu durumum ailecek kendi eserleri. Eşim fark etti de birşey demedi. Yeri geliyor ben eşimi savunuyorum fazla yükleniyorsunuz diye. Evlendim de kocamı da kurtardım az çok .Sıra büyük kaynımda, eşim için evin en küçüğü , biz oturalım o yapsın modunda :sinirli:

Cok beklerler. Benim esim de bekarken cok ezilmis. Yeni yeni farkina variyor. Dertlesiyor benle bazen. Ama maymun gozunu acti artik. Kullanamiyorlar.

Aynen

Aynen çok sinir bozucu niyetlerini bilsem ona göre cevap verecem bu durum normal mi sizce biraz onu öğrenmeye çalışıyorum aslında bende mi sorun var
Sende sorun yok
İlla gideceksen kendi anne babanın yanına gidersin
Çok saçma yaptığı , çalışmayan her bayan kb sının evinde mi kalıyor ya da kalması gerekiyor
Ben olsam çalışırken evimi çok özlüyorum evimde vakit geçirmek dinlenmek istiyorum derdim , hem eşimi yalnız bırakmak istemiyorum de
Yaz temizliği yapacağım , ya da şu bu kursa gideceğim vs vs de
Yaptığı çok ama çok saçma

Sende sorun yok
İlla gideceksen kendi anne babanın yanına gidersin
Çok saçma yaptığı , çalışmayan her bayan kb sının evinde mi kalıyor ya da kalması gerekiyor
Ben olsam çalışırken evimi çok özlüyorum evimde vakit geçirmek dinlenmek istiyorum derdim , hem eşimi yalnız bırakmak istemiyorum de
Yaz temizliği yapacağım , ya da şu bu kursa gideceğim vs vs de
Yaptığı çok ama çok saçma
Oyle malesef ama benden de kaynaklaniyor bu tavirlari bastan hicbir yaptiklarina tepki vermedim saygidan sandim ama yanlis yapmisim suan utanmadan tel.yuzume kapatabiliyorlar esimi arayip huzirsuz edebiliyorlar

Gelmeyecegim deyince o telefon sizin suratiniza neden kapatiliyor onu anlamadim. Sakin geri adim atmayin yoksa artik her yaz tatilinde gitmek zorunda kalirsiniz.

Gelmeyecegim deyince o telefon sizin suratiniza neden kapatiliyor onu anlamadim. Sakin geri adim atmayin yoksa artik her yaz tatilinde gitmek zorunda kalirsiniz.
Kp biletini alcam diyince ne bileti ben gelmek istemedigimi soyledim size dedim sinirli bir sekilde kapatti neye ugradigimi sasirdim kesinlikle taviz vermem gerekirse esimi de karsima alirim bu konuda sonu gelmiycek hayatima cok karisacaklar yoksa

Back
X