- 23 Şubat 2019
- 432
- 133
- 23
- 24
- Konu Sahibi monarosa352
-
surekli bacaklarini ard arda ince ince cimciriyo cinsrl organini cimciriyo zorla yere yatiriyo elini kolunu kitleyip vuruyor
Parçalarım hepsini defolsun gitsi ler öyle esi de kapıya koyarım. Cocugu annesi de koruyamayacaksa kimse koruyamaz bu dunyada. Siz sessiz kalip eş ailesine yaraninca basinız göğe mi erecek. Insan gibi sevin yoksa birdaha sevmeyin deyin . Gözüm döndü şuan sinirdenMerhaba hanımlar benim 3buçuk yaşinda atipik otizmli oğlum var anlıyor ama konuşmuyor eğitimimizle çoğu şeyi aştı bir tek konuşmuyor arada kelime çıkıyor ağzından sadece oğlum özel durumundan dolayı en zayıf noktam benmi çok hassasım bilmiyorum ama esimin ailesinin oğlumu sevme şekillerine dayanamıyorum boğuluyorum sanki işkence çekiyorum içten içe oğlumu seviyolar deger veriyolar torunlari ama bir insan öperek sever sarilarak sever ama kayinbbm surekli bacaklarini ard arda ince ince cimciriyo cinsrl organini cimciriyo zorla yere yatiriyo elini kolunu kitleyip vuruyor. Cocuk konusamiyor agliyor aglasa bile güluyolar yine yapiyolar erkek çocugu pişkin olsun diye yapiyolar birşeyde diyemiyorum alınıveriyolar herseye birsey desem eşim bana bagiracak kizcak ne diyecegimi bilmiyorum onlari kırmadan nasıl uyarabilirim gercekten boğuluyo gibi oluyorum bahane bulup oglum gel altini degistirelim filan diyorum cocugu göturuyorum kvdemde bir kere bile öpmez cocugu sadece gıdıkliyor insan gibi sevme şekilleri yok bu tür hareketler bana göre zorbalik istismar
Birsey demiyo seviyolar diyip geciyo ben birsey desem seviyo adamlar b*kluk cikarma sacma sacma konusmz dicekKorkunç !
Eşiniz ne diyor bu duruma
birşeyde diyemiyorum
Birsey demiyo seviyolar diyip geciyo ben birsey desem seviyo adamlar b*kluk cikarma sacma sacma konusmz dicek
Aliniveriyorlarmi. Sen çocuğun o haldeyken onların alinmasinimi onemsiyorsun yahuuuu. Yapmayın yapamazsınız diyeceksin bu kadar basit.Merhaba hanımlar benim 3buçuk yaşinda atipik otizmli oğlum var anlıyor ama konuşmuyor eğitimimizle çoğu şeyi aştı bir tek konuşmuyor arada kelime çıkıyor ağzından sadece oğlum özel durumundan dolayı en zayıf noktam benmi çok hassasım bilmiyorum ama esimin ailesinin oğlumu sevme şekillerine dayanamıyorum boğuluyorum sanki işkence çekiyorum içten içe oğlumu seviyolar deger veriyolar torunlari ama bir insan öperek sever sarilarak sever ama kayinbbm surekli bacaklarini ard arda ince ince cimciriyo cinsrl organini cimciriyo zorla yere yatiriyo elini kolunu kitleyip vuruyor. Cocuk konusamiyor agliyor aglasa bile güluyolar yine yapiyolar erkek çocugu pişkin olsun diye yapiyolar birşeyde diyemiyorum alınıveriyolar herseye birsey desem eşim bana bagiracak kizcak ne diyecegimi bilmiyorum onlari kırmadan nasıl uyarabilirim gercekten boğuluyo gibi oluyorum bahane bulup oglum gel altini degistirelim filan diyorum cocugu göturuyorum kvdemde bir kere bile öpmez cocugu sadece gıdıkliyor insan gibi sevme şekilleri yok bu tür hareketler bana göre zorbalik istismar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?