Esimin ailesinin sorunlarini benden saklamasi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Melancolik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2019
76
8
38
Mrb kizlar Esimle 6 yildir evliyiz esimin annesi yapilmamasi gereken birsey yapmis ve esim bunu benden saklmamis konunun ustunden baya gectikten sonra bana soledi onceden beri bildigini soledi bnde neden bna solemedin dedigimde sonucta olmamasi gereken birsey kimsenin duymasini istemedim dedi ama sonradan herkes duyunca sende bil istedim diye cvp verdi ben onunn icin herkesmiyim cok kirildim sizce bole biseyi benmle paylasmamasi normalmi bnmi asiri tepki veriyorum .

Son düzenleme:
Esimle 6 yildir evliyiz esimin ablasi yapilmamasi gereken birsey yapmis ve esim bunu benden saklmamis konunun ustunden baya gectikten sonra bana soledi onceden beri bildigini soledi bnde neden bna solemedin dedigimde sonucta olmamasi gereken birsey kimsenin duymasini istemedik dedi ama bi kac kisi duyunca sende bil istedim diye cvp verdi ben onunn icin herkesmiyim cok kirildim sizce bole biseyi benmle paylasmamasi normalmi bnmi asiri tepki veriyorum.
Böyle eşlerin sinsi olduğunu düşünüyorum, karına dersin ve kimseye deme ailene deme vs diye tembih edersin

Bilemedim 🤷 sizi tanımadığım için net bir şey diyemem.

Mrb kizlar Esimle 6 yildir evliyiz esimin annesi yapilmamasi gereken birsey yapmis ve esim bunu benden saklmamis konunun ustunden baya gectikten sonra bana soledi onceden beri bildigini soledi bnde neden bna solemedin dedigimde sonucta olmamasi gereken birsey kimsenin duymasini istemedik dedi ama sonradan herkes duyunca sende bil istedim diye cvp verdi ben onunn icin herkesmiyim cok kirildim sizce bole biseyi benmle paylasmamasi normalmi bnmi asiri tepki veriyorum .
Bence normal karşılamak gerekir belki onun üzüldüğü kırıldığı saklı kalmasını istediği zayıf noktasıdır,hiç üstüne gitmeyin derim. benim eşimdede aynı durum olmuştu, senin ailendede olsa sende bana söylemesen kırılmam bazı durumlar aile içinde kalmasını gerektir, bu senin aileden değilsin anlamına gelmiyor demişti.yaş ilerleyip insan olgunlaştıkça daha iyi anlıyor.

Bana cok normal geldi..ben herseyi esime anlatmam..ornek veriyorum aile miras konulari vs..niye anlatayim..esim mi kazanmis..almis vermis..sizin mevzu ne bilmem ..ama es diye herseyi anlatacak degilim

Mrb kizlar Esimle 6 yildir evliyiz esimin annesi yapilmamasi gereken birsey yapmis ve esim bunu benden saklmamis konunun ustunden baya gectikten sonra bana soledi onceden beri bildigini soledi bnde neden bna solemedin dedigimde sonucta olmamasi gereken birsey kimsenin duymasini istemedik dedi ama sonradan herkes duyunca sende bil istedim diye cvp verdi ben onunn icin herkesmiyim cok kirildim sizce bole biseyi benmle paylasmamasi normalmi bnmi asiri tepki veriyorum .
Sizi ilgilendiren bir durum göremedim ben. Bırakın kendi aralarında kalsın

Yani bilmenizin sizin için ne faydası olabilir ki. Bende olsam eğer ailemin ozeliyse söylemem çok normal. Sadece dedikodu bu yani kimseye faydası olmayan gereksiz bilgi.

genelde banada söylemezler ilk zamanlar çok takıyordum ama şimdi sallamıyorum ,

sadece benden birşey istemesinlerde tabi kocamdan da , ne yaparlarsa yapsınlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X