Esimin ailesinin sorunlarini benden saklamasi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
şu acıdan düşünün o zaman sizin her hatanizi da eşinizin koşup kv ye anlatması lazim, annesi sonuçta.🙄 ben esinizi takdir ettim sizin hatalarinizi da ona anlatmiyor demekki

Ayrica kv nin doğrusunu yanlışını napacaksiniz ki?
valla birak anlatmamasini, ben kendim kv nin her seyini bilmek istemem..

Sizi ilgilendiren bir konu muydu ki bilmeniz gerekiyordu?
Bence ablasinin ozeli bu. Aile arasinda bilinir,disaridakiler ogrenince de artik ozel olmaktan cikinca size de soylemistir. Niye alindiniz ki?
Hem sizi de tanimiyoruz,belki dedikodu yapacaginizi dusunmustur esiniz, olabilir yani normal. Herkes her seyi bilmek zorunda degil

Bizim toplumda alismisiz herkesin herseyini baskasindan duymaya. Birinin özelinin korunmasi garibimize gidiyor. Neden? Her insan kendi hikayesini anlatmakta özgür olmali. Annesini de korumak istemesi heleki dünürlere karsi gayet normal.

Mrb kizlar Esimle 6 yildir evliyiz esimin annesi yapilmamasi gereken birsey yapmis ve esim bunu benden saklmamis konunun ustunden baya gectikten sonra bana soledi onceden beri bildigini soledi bnde neden bna solemedin dedigimde sonucta olmamasi gereken birsey kimsenin duymasini istemedim dedi ama sonradan herkes duyunca sende bil istedim diye cvp verdi ben onunn icin herkesmiyim cok kirildim sizce bole biseyi benmle paylasmamasi normalmi bnmi asiri tepki veriyorum .
Bence normal biz burada birbirimize hep bu aklı veriyoruz ailevi şeyleri eşinde olsa anlatma kötü yaşarsan anlatma bir imzayla karı koca bir imzayla iki düşman olursun bence doğru olanı yapmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X