Esimin ailesiyle bas edemiyrm esimi kaybetmekten korkuyorum...

Esmeryarmsn

Kaderrr...
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2015
34
9
6 yil gorustugum insanla 7 ay once evlendim gorustugum 6 yil boyunca hem maddi hem manevi birbirimize destek olduk daha cokta ben ...askere gitti tum borclarini uzerimi yikti odedim askerligi boyunca her ay maddi destekte bulundum...bana hep ailesinin kendini istemedigini kendinjnde onlari istemedigini hep eziyetli olduklarini evden kovduklarini anlatirdi coj kizardim cok uzulurdum belkide o yuzden bi kizin bir erkek icin yapacagindan fazlasuni ustlendim..askerden sonra memur oldu ve aile sahibi oldu beni onceku gibi sahiplenmedi.. evlendim huzurum yok... ailesi ne dugun be nisan hicbirseye katkilari yok ve hala bizden para bekliyorlr esimde gecmisi unutup biz sikintida bile olsak hep onlar derdinde...kaldiramiyorum bi akil verib nolur...beni arayip sormadiklari gibi esimle gunde 5 kez konusurlar bi sekilde kandiriyrlr ozelliklede kayinvalidem .esim cok yufka yurekli bundan faydalaniyor...beni hic sevmiyr ben yokmusum gibi oglundan bekarligindaku olmasini bekliyr...anlatmaya calisyrm ana babasini ustemiyor oluyrm annesi esimin yaninda kizim diyr o yokken gelin ..esime anlatincada onlr seni seviyr sen dusmanlik yapiyrsn oluyor oyle fena bi kadinki herkesi yonetiyor beni yonetemedikcede kocami dolduruyr esim bile annesinjn onceden bize yasattiklarini unuttu sanki onuda benide bildigi halde suclu ben ilan edildim nasil yapiyrsa bu kadin sagolsnlar... napcm ben ...

Allah kolaylik versin.

Eşine sert şekilde söylememeni tavsiye ederim her zaman ters tepmiştir çünkü

geçmişi , yaşadıklarınızı anlat hatırlat yani

ama tek diyeceğim sabır.zıtlaşarak olmayacak haksız yalnız olan sen olacaksın yoksa

bişeyleri sakince göster.
Bi söz var anlattığ ın dan anlamiyorsa görmesini sağla .
Kv örneği gibi yalnızken gelin diyormuş dediğin gibi,bunları sen anlatinca ard niyet arıyor demek bi şekilde görsün o halde

Eşin düşünmüyorsa sende düşünme sakın kendinden ödün verme git istediğin herşeyin en pahalısını al öylede böylede para gidiyor hiç olmazsa kendine harcamış olursun anlatmamaya çalış sende eşin varken annecim o yokken kaynana de onu onun silahıyla vur

Bi gun gercek yuzlerini gorur ama o gun insallah cok gec olmaz.
Birak elestirme kimseyi, sen kendi ayaklari ustunde duran birisin heralde. Kenara hep para at. Esin de kendi sorumluluklarini yerine getirdikten sonra isterse ailesine de destek olabilir. Evlilikte 3. yilima girecegim, ogrendigim seylerden biri sen onun ailesini ne kadar kotuleyip elestirirsen o onlara daha cok baglaniyor. Sen sadece zamanini bekle, elbet bi gun patlak verir.

Allah kolaylik versin.

Eşine sert şekilde söylememeni tavsiye ederim her zaman ters tepmiştir çünkü

geçmişi , yaşadıklarınızı anlat hatırlat yani

ama tek diyeceğim sabır.zıtlaşarak olmayacak haksız yalnız olan sen olacaksın yoksa

bişeyleri sakince göster.
Bi söz var anlattığ ın dan anlamiyorsa görmesini sağla .
Kv örneği gibi yalnızken gelin diyormuş dediğin gibi,bunları sen anlatinca ard niyet arıyor demek bi şekilde görsün o halde

Esimle konusuyorum hak veriyr sonra bi kac gun gecio bi bakmissin sen haksizsin dio ne cabuk unuttun diyrm annem babam atayim mi dio atma tabii ama tavrinj koy diyrm yapamam dio..tartisiyrm o zamanda ben uzuluyorum kimsenin ruhu duymuyor benim esimle aram bozuluyo .. en son artik dayanamiyrm deyip aileme actim konuyu ayrilma durumuna geldik kayinvalidemle cok agir laflar kullandik birbirimize bide su var herseyi yapar soylerler sonra esime anlatirim oda niye boyle dediniz deyince inkar ederler esim iki arada bi derede misali kalir oyle..

Eşinin Başkasına para vermesini istemiyosan ya borca sokacaksın ya herşeyin pahalısını alıcaksın.
Onada gonlum el vermiyo ki yine biz cekiyrz sikintiyi.. ayrica dugun nisan bi lirasi yok ailesinin icinde hep ikimiz yaptik kredi cektik onu oduyrz... parayi getir yapayim ben seni bu yasa getirdim bide dugun yapamam dediler... tuttuk parayu verdik para nereye gittu bilmiyrz ustune bi okadar daha borc yaptik...halada evlerinin gecimini biz yapacagiz mantigindalar... biz borc icindeyiz bildikleri halde..

Eşin düşünmüyorsa sende düşünme sakın kendinden ödün verme git istediğin herşeyin en pahalısını al öylede böylede para gidiyor hiç olmazsa kendine harcamış olursun anlatmamaya çalış sende eşin varken annecim o yokken kaynana de onu onun silahıyla vur
Haklisiniz galiba ama ben bunu yapamiyorum ahh bi becerebilsem... :-(

Bi gun gercek yuzlerini gorur ama o gun insallah cok gec olmaz.
Birak elestirme kimseyi, sen kendi ayaklari ustunde duran birisin heralde. Kenara hep para at. Esin de kendi sorumluluklarini yerine getirdikten sonra isterse ailesine de destek olabilir. Evlilikte 3. yilima girecegim, ogrendigim seylerden biri sen onun ailesini ne kadar kotuleyip elestirirsen o onlara daha cok baglaniyor. Sen sadece zamanini bekle, elbet bi gun patlak verir.
Maddi durumumuz iyi olsun da versin ona bisey demem ama onlarin anlayissiz tutumu esimin ailesi icin yoktan var edisi canimi sikiyor..bi sonraki ay yine biz cekiyrz sikintiyi.. iki ay doktora gidemedim bu yuzden ben ailesine anlattim durumu kv bana bekle bi snraki ay giderssn dedi cok zoruma gitti.. ne yapim esime demeyim mi annen boyle dedi cnm sikildi diye mecbur diyrm .. bekledim cnm be ben iyi oldukca tepeme cikip evimin icine dahi karistilar tum planlarimiza izin gunlerimiz dahi onlarin istegine gore ayarlandi ...

Yaa ne isterler evlendi gitti bitti iste mutlulugunu dusun cocugunun daha ne istiosun ama yok ... sanki bi tek aile kendiler biz aile olmadik kucuguz ya...
işte boşanmaların büyük kısmı aileler 3.şahıslar yüzünden oluyor

rahat bırakmıyorlar ki çocukları kendi kararlarını kendileri versin

yada eşinin ailesi gibi yararlanmaya çalışanlar mevcut

işte boşanmaların büyük kısmı aileler 3.şahıslar yüzünden oluyor

rahat bırakmıyorlar ki çocukları kendi kararlarını kendileri versin

yada eşinin ailesi gibi yararlanmaya çalışanlar mevcut
Allah affetsin ... sanki bizlerin gectigi yollardan kendileri gecmemis gibj davraniyorlar... konusunca hep ben kv bunu gordum bunu yasattilar ben gelinime yapmam etmem derler... kulluyen yalannnn.. bi rahat verin genclere yaa.. kendimi yiyorum artik onlar yuzunden esimin yanima yaklasmasinj dahi istemez hale geldim sogudum onunda bu kadar sakjn olmasi beni cileden cikartiyr cunku..

reenkarnasyona inanıyosan çek ama tek bir ahir ömrün olduğunu düşünüyorsan aklından zorun yoksa bırak, çünkü anlatacağın bişey yok, zaten herseyi biliyo görüyo anne babası dururken sen harçlık yollamışsın askerde iken, zaten uyanık olan birini uyandıramazsın bu böyle gider

memur olunca biti kanlanmış

X