- 20 Haziran 2015
- 34
- 9
- Konu Sahibi Esmeryarmsn
6 yil gorustugum insanla 7 ay once evlendim gorustugum 6 yil boyunca hem maddi hem manevi birbirimize destek olduk daha cokta ben ...askere gitti tum borclarini uzerimi yikti odedim askerligi boyunca her ay maddi destekte bulundum...bana hep ailesinin kendini istemedigini kendinjnde onlari istemedigini hep eziyetli olduklarini evden kovduklarini anlatirdi coj kizardim cok uzulurdum belkide o yuzden bi kizin bir erkek icin yapacagindan fazlasuni ustlendim..askerden sonra memur oldu ve aile sahibi oldu beni onceku gibi sahiplenmedi.. evlendim huzurum yok... ailesi ne dugun be nisan hicbirseye katkilari yok ve hala bizden para bekliyorlr esimde gecmisi unutup biz sikintida bile olsak hep onlar derdinde...kaldiramiyorum bi akil verib nolur...beni arayip sormadiklari gibi esimle gunde 5 kez konusurlar bi sekilde kandiriyrlr ozelliklede kayinvalidem .esim cok yufka yurekli bundan faydalaniyor...beni hic sevmiyr ben yokmusum gibi oglundan bekarligindaku olmasini bekliyr...anlatmaya calisyrm ana babasini ustemiyor oluyrm annesi esimin yaninda kizim diyr o yokken gelin ..esime anlatincada onlr seni seviyr sen dusmanlik yapiyrsn oluyor oyle fena bi kadinki herkesi yonetiyor beni yonetemedikcede kocami dolduruyr esim bile annesinjn onceden bize yasattiklarini unuttu sanki onuda benide bildigi halde suclu ben ilan edildim nasil yapiyrsa bu kadin sagolsnlar... napcm ben ...