merhaba arkadaslar ben yedi aylik evliyim.fakat evlendigim gunden beri yasamadigim sey kalmadi.esimin ailesi evlendigimiz gunden beri yakamizdan dusemedi esim yurtdisinda calismis yillarca bu sebepten dolayi aldigi ev ve dukkan babasinin uzerine olmus kayinpederim nisanliyken evi satiliga cikardigini ve satilana kadar kiramizi odeyecegini soyledi fakat ne ev satildi ne kira odendi ustelik bizi yok saydi esimin ailesi esimin yuzune karsi sadece bitane oglu oldugunu soyledi bizi evden kovmaktan beter etti ortada hic bisey yokken bunlara ragmen bn esime hakkimizi ara evimizi al deyince ben kotu oluyorum esim bana el bile kaldirdi kufurler etti bosanma asamasina geldik kac kez evlilk burnumdan geldi ben esime hakkini ara deyince oda bana ben calisiyordum evlenmeden sende kazandigin paralari ne yaptin onlari iste babandan diyor ben yedi ayda hayatimdan biktim babasi bizim evimizde oturuyor kaynimgilin kirasini oduyor ben biktim artik esimle yasadigim problemler evlendigim gunden beri bitmedi bana kotu davraniyor hic bisey eskisi gibi degil artik ben yasamak bile istemiyorum evlendigime evlenecegime pismanim