• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin akrabalarımdan kaçış planları,siz olsanız? :(

canım gidip gelmemiz var onda bi sorun yok sadece ben çekiniyorum ailemi ona sormadan çağırmaya.kendi ailesi gelirken bile mırın kırın ediyo anlamıyorum gerçekten.
ailem bişey demiyo yüzü asık olunca neyi var diye bana soruyolar.bi kere kuzenim geldi.yüzü asıktı,kuzenim sağolsun gidip herkese yetiştirmiş bize surat yaptı diye!

hımm anladım canım demekki eşinin huyu böyle peki eşin sosyal biri mi yoksa asosyal biri mi?bu davranışının altında yatan bir neden var mı acaba?sonuçta insanlar evine geliyor ya benim evime düşmanım gelse ben yüzümü asmam sonuçta evime geliyor yaaa eşin enazından çok muhatap olmasa bile yüzünü asmasa bari...

hımm anladım canım demekki eşinin huyu böyle peki eşin sosyal biri mi yoksa asosyal biri mi?bu davranışının altında yatan bir neden var mı acaba?sonuçta insanlar evine geliyor ya benim evime düşmanım gelse ben yüzümü asmam sonuçta evime geliyor yaaa eşin enazından çok muhatap olmasa bile yüzünü asmasa bari...

aah ah canım valla aslında konuşkandır ailesinin yanında arkadaşlarının yanında esprilidir pek çekingen bi insan diil.benim ailemle de iyidir gittiğimiz zaman.sanırım diğer kişilerin yüz bulup sürekli gelmelerinden korkuyor.aslında haksız değil yüz bulurlarsa rahat bırakmazlar.ama benim istediğim zaten çok samimi olmak değil.ben de senin gibi tanımadığım biri bile olsa güleryüzlü karşılarım öyle bir durumda.demek ki bu konuda sevgili kocam düşüncesiz :50:
ilk fırsatta dile getiricem bunu da ama.en azından ne kadar üzdüğümü anlasın,anlamak isterse tabi :59:

aah ah canım valla aslında konuşkandır ailesinin yanında arkadaşlarının yanında esprilidir pek çekingen bi insan diil.benim ailemle de iyidir gittiğimiz zaman.sanırım diğer kişilerin yüz bulup sürekli gelmelerinden korkuyor.aslında haksız değil yüz bulurlarsa rahat bırakmazlar.ama benim istediğim zaten çok samimi olmak değil.ben de senin gibi tanımadığım biri bile olsa güleryüzlü karşılarım öyle bir durumda.demek ki bu konuda sevgili kocam düşüncesiz :50:
ilk fırsatta dile getiricem bunu da ama.en azından ne kadar üzdüğümü anlasın,anlamak isterse tabi :59:

evet canım bencede anlamasını sağla hatta de ki hayatım bende fazla samimi olmayı düşünmüyorum zaten bu konuda şüphen olmasın yalnız evimize gelen sonuçta tanrı misafiri kim olursa olsun iyi davranmamız güler yüz göstermemiz lazım hiç olmazsa elinden geleni yap...akrabalarım içinde aynı şey geçerli sonuçta hepsi büyüğümüz sevmek zorunda değilsin sadece biraz anlayışlı ol yeter zaten yılda bir göreceğiz senden tek ricam nolur kırma beni aramızın açılmasına ve yıpranmamıza bukadar basit bir konu için izin verme ortak noktayı bulalım...desen ne der acaba canım bide ne çektiğini anlatmaya çalışsan ne yapar acaba?:70:

canım benim eşim de çok taraftar değil akrabalarla görüşmeye kendi akrabalarına daha hiç gitmedik benim amcalarımın da bir kısmına gittik gidesimiz yok ayrı mesele ama benim eşimin akrabaları da kendi akrabalarım da senin akrabaların gibiler ve ben bahsetmediğim halde eşim hemen anladı ne mal olduklarını aralarında sadee bir amcama severek gidiyor o da iki yüzlü değildir

bir yılbaşında evimize arkadaşlarımızı çağırdık ben de eşimin abisiyle eltimi de çağırdım eşim köpürdü bana niye çağırdın diye saçmalama senin abini çağırdım diye mi kızıyorsun sen dedim bana dediği benim abim çıkarına bakar çıkarı olmadan kimseyle görüşmez benim arkadşalarıma çıkar için yaklaştırmam o adamı dedi

bence eşinle açıkça konuş kendi gitmezse senin gitmene karışmasın yeter bence bunu sağlamaya çalış eşin çocuk değil adam kimin ne olduğunu anlamıştır bence o yüzden böyle yapıyordur

bir de ben aileni çağırırken de onun ailesini çağırırken de eşine sorman gerektiğini düşünüyorum hani o gece belki misafir istemez diye düşün senin canın misafir istemezken eşin sana sormadan birini çağırsa en yakının bile olsa alınmaz mısın öyle düşün

canım benim eşim de çok taraftar değil akrabalarla görüşmeye kendi akrabalarına daha hiç gitmedik benim amcalarımın da bir kısmına gittik gidesimiz yok ayrı mesele ama benim eşimin akrabaları da kendi akrabalarım da senin akrabaların gibiler ve ben bahsetmediğim halde eşim hemen anladı ne mal olduklarını aralarında sadee bir amcama severek gidiyor o da iki yüzlü değildir

bir yılbaşında evimize arkadaşlarımızı çağırdık ben de eşimin abisiyle eltimi de çağırdım eşim köpürdü bana niye çağırdın diye saçmalama senin abini çağırdım diye mi kızıyorsun sen dedim bana dediği benim abim çıkarına bakar çıkarı olmadan kimseyle görüşmez benim arkadşalarıma çıkar için yaklaştırmam o adamı dedi

bence eşinle açıkça konuş kendi gitmezse senin gitmene karışmasın yeter bence bunu sağlamaya çalış eşin çocuk değil adam kimin ne olduğunu anlamıştır bence o yüzden böyle yapıyordur

bir de ben aileni çağırırken de onun ailesini çağırırken de eşine sorman gerektiğini düşünüyorum hani o gece belki misafir istemez diye düşün senin canın misafir istemezken eşin sana sormadan birini çağırsa en yakının bile olsa alınmaz mısın öyle düşün

evet canım aslında sormak gerek,ben de soruyorum ama ezile büzüle yani,o da tavır yapıyo ama.Ayrıca o arkadaşlarını çoğu zaman bana sormadan çağırır.daha önce onu uyardım bu konuda ama bazen yapar yine de.Allahtan ki arkadaşlarını seviyorum rahatsız eden insanlar değil.Ama dediğin gibi sanırım kimin ne olduğunu anlıyorlar erkekler.Çünkü benim amcam da iyi bir insandır ve çok cana yakındır.O bi kere bize geldi gayet iyi karşıladı.Hatta bayram için Bodruma amcana mı gitsek dedi bikaç kere.Evet hissediyolar sanırım canım :)

evet canım bencede anlamasını sağla hatta de ki hayatım bende fazla samimi olmayı düşünmüyorum zaten bu konuda şüphen olmasın yalnız evimize gelen sonuçta tanrı misafiri kim olursa olsun iyi davranmamız güler yüz göstermemiz lazım hiç olmazsa elinden geleni yap...akrabalarım içinde aynı şey geçerli sonuçta hepsi büyüğümüz sevmek zorunda değilsin sadece biraz anlayışlı ol yeter zaten yılda bir göreceğiz senden tek ricam nolur kırma beni aramızın açılmasına ve yıpranmamıza bukadar basit bir konu için izin verme ortak noktayı bulalım...desen ne der acaba canım bide ne çektiğini anlatmaya çalışsan ne yapar acaba?:70:

hislerime tercüman oldun tam olarak söylemek istediklerim bunlar.konu tekrar açıldığında bu defa konuşucam canım çok sağol :)

desene canım benim pek de şansım yok :))) bi ümit diyodum ama sanırım bende böyle olucam.eşimi seviyorum.orta yolu bulamazsam boşvericem mecbur

Canım herkes bir değil tabi ki.
Eşin belki babam kadar dediği dedik bir insan değildir.
Demek istediğim şu ki; zorla yaptırılacak birşey değil bu.
Eşini ikna edeceksen güzellikle edebilirsin, baskı yapıp; zorla götürmeye çalışırsan,
tümden çeker elini ayağını.
Canım elinden gelen uğraşı ver, güzellikle anlatmaya çalış, her zaman değil ama
en azından bayramlarda felan gidilmesi gerektiğini üstüne çok yüklenmeden
yavaş yavaş kafasına yerleştir.

Bütün uğraşlarına rağmen baktın ki gene olmuyor, akrabalarınla eşinsiz iletişim kurarsın artık.
Eşin gitmiyorsa gitmiyor sen gidersin canım.
Çok güvenilir olmasalar bile,
akraba akrabadır canım, komple ilişkiyi de kesmemek lazım.

Zamanla inşallah istediğin duruma gelirsiniz.

Canım herkes bir değil tabi ki.
Eşin belki babam kadar dediği dedik bir insan değildir.
Demek istediğim şu ki; zorla yaptırılacak birşey değil bu.
Eşini ikna edeceksen güzellikle edebilirsin, baskı yapıp; zorla götürmeye çalışırsan,
tümden çeker elini ayağını.
Canım elinden gelen uğraşı ver, güzellikle anlatmaya çalış, her zaman değil ama
en azından bayramlarda felan gidilmesi gerektiğini üstüne çok yüklenmeden
yavaş yavaş kafasına yerleştir.

Bütün uğraşlarına rağmen baktın ki gene olmuyor, akrabalarınla eşinsiz iletişim kurarsın artık.
Eşin gitmiyorsa gitmiyor sen gidersin canım.
Çok güvenilir olmasalar bile,
akraba akrabadır canım, komple ilişkiyi de kesmemek lazım.

Zamanla inşallah istediğin duruma gelirsiniz.

Baskı yapmıyorum evet dediğin gibi o zaman işler daha da karmaşık hale gelir.Aslında o da gidilmesinin gerektiğini biliyo ama keyfine o kadar düşkün ki yanaşmıyo.Beni üzdüğünü bildiğini tahmin ediyorum.Çalışıyorum o yüzden görüşemiyoruz deyip kestirip atıyorum şimdilik soranlara falan.Aslında salak kafam boşanmayı bile düşündüm de sanki ben boşansam onlar için değer mi?Alıp beni ah ne iyi yaptın mı diyecekler :(

canım akrabaları nede olsa insanın laf söz etselerde birşey olsa ilk danışacagın yardım alacagın yine onlar..yavaş yavaş ısındırsan eşini.mesela bazılarını seviyormus ya onlardan başlasan gelip gitmeye belki alışır..

Son düzenleme:
canım akrabaları nede olsa insanın laf söz etselerde birşey olsa ilk danışacagın yardım alacagın yine onlar..yavaş yavaş ısındırsan eşini.mesela bazılarını seviyormus ya onlardan başlasan gelip gitmeye belki alışır..

Aslında öyle ama ona göre aile dediğin anne baba kardeşmiş,akrabalar önemli olmamalıymış.Tek korkusu onlarla çok samimi olmak.Onları eve doldurmamdan korkuyormuş.Öyle bi niyetim yok desem de inatçı ve anlamıyor :19:
bikaç erkek kuzenimi seviyor onlara bile gelip gitmiyoruz

Back
X