• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin akrabalarımla ne derdi var?

sonkafautucu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2016
550
374
103
Dayım benim için o kadar değerli ki, beni öz evlatlarından ayırt etmez. İyi günümüzde kötü günümüzde ailesiyle beraber daima yanımızda oldular.

Eşimle onlar sayesinde evlendik. Eşime de çok deger veriyolar.. Düğünüm de nişanim da maddi manevi çok destek oldular.. Asla inkar edemem bunları..

1 ay sonra dayımın oğlunun düğünü var eşim çeyrek altını çok görüyor. Dayım 2 bin liralık bilezik taktı. Evli olan kızı da bilezik taktı bana..

Ama eşim diyo ki ben niye takıyorum ailen taksın.. Ailem zaten takıcak ama biz de ayrı bi aileyiz bizimde en azından bi altın takmamiz gerekir diyorum adam benle kavga ediyor düğüne gittim de takısı kaldı diyor.. Bu haksızlık değil mi arkadaşlar size soruyorum? ?

Güncelleme:

Bu konuma yorum yapan herkese teşekkür ederim. Hepinize tek tek cevap veremedim çünkü dünden beri bitik durumdayım. Eşim olayı çok büyüttü sürekli küfür ediyor. Olayı boşanmaya kadar getirdi. Niye böyle yapıyor anlamıyorum ben konuyu kapattım o hala kapatmiyor akrabaların bende değerliyse onların yanına defolgit dedi..

Kızlar ağlamaktan göz pinarlarim kurudu nolur bana bi akıl verin. Normal de karıncayi yanlışlikla incitse günlerce vicdan azabı cekecek kadar merhametli bi insan. Hastalandigim da başımdan ayrılmaz ama para söz konusuyken psikopata dönüşüyor.

Gidemicemi düsunuyo bu yüzden bu kadar rahat çünkü ailem normal bi aile değil gitsem babamla abim öldürürler bunu vebu yüzden korktugumu biliyor . Napicam bi akıl verin..

Son düzenleme:
Haklısın sen o onun bencil görgüsüzlüğü...

Cimri herif ben olsam boyle bi dayi ve ailesine bilezik takardim.Calisiyorsan kendi paranla tak yoksa harcliginla biriktirip ne takabiliyorsan artik
Zamanımız kısıtlı olmasa sırf dayım icin işe girerdim ama elimden bişey gelmiyo 1 aydan az kaldi

eşinin tavri cok cirkin. ne demek ailen taksin. siz de elinizi kolunuzu sallaya sallaya mi gideceksiniz?
Gerçekten görgü kurallarından bi haberler.. Annesinin cümlelerini kuruyor hep gerçi anne kelimesinin kutsalligını haketmeyen bi kadın ama.. Şimdi tartışsam paragöz olucam akrabaların için beni kırıyosun diyo:(

Senin kocan cok kotu birisi ya cok uzuyor seni. Bence dayinin getirdigi bilezigi gotur aynen cocuguna tak. Ayip ya bu devirde ceyrek takacak insan bulunmuyor bilezik takana boyle davranilir mi hic.

Derse desin ya isine gelmezse beni kiriyor ee sen niye beni kiriyorsun deseydin ?? Bencil adam

Tabi ki haklisin rica ederim.Sadece senin ailene karsi mi cimri,bencil yoksa kendi ailesinede mi boyle
Bugün annesinin çok uzaktan bi akrabası vefat etti yani dıdısının dıdisı ve başka bi şehirdeydi cenaze. Annesi eşimi aradı gidelim diye hemen yola düştük eşim işede gitmemiş oldu benzin falan derken 500 liraya mal oldu bize. .Kayinvalidem gerçekten uzulse ölen kişıye içim yanmicak kadın arabada kahkahalar atıyordu. .

Senin kocan cok kotu birisi ya cok uzuyor seni. Bence dayinin getirdigi bilezigi gotur aynen cocuguna tak. Ayip ya bu devirde ceyrek takacak insan bulunmuyor bilezik takana boyle davranilir mi hic.
Dayımın aldığı bilezik mi kaldı hepsini sattik araba aldık tapusuda kayinvalidenin üstüne oldu..

Bugün annesinin çok uzaktan bi akrabası vefat etti yani dıdısının dıdisı ve başka bi şehirdeydi cenaze. Annesi eşimi aradı gidelim diye hemen yola düştük eşim işede gitmemiş oldu benzin falan derken 500 liraya mal oldu bize. .Kayinvalidem gerçekten uzulse ölen kişıye içim yanmicak kadın arabada kahkahalar atıyordu. .
Cok sinir oldum esine sakin dugune bos gitme

Cok sinir oldum esine sakin dugune bos gitme
Peki nasıl bir tavır takinmam lazım zaten eli boş gitmektense gitmemeyi tercih ederim. Zamanında babam düğünde benim tarafımdan gelen altınlarin bi kısmını aldı borcum var diye ama bilezikler bizde kaldı. Bu sebepten yapıyo biliyorum ama dedigim gibi o bileziklerle eşim araba aldı sizce haklı mı?

Peki nasıl bir tavır takinmam lazım zaten eli boş gitmektense gitmemeyi tercih ederim. Zamanında babam düğünde benim tarafımdan gelen altınlarin bi kısmını aldı borcum var diye ama bilezikler bizde kaldı. Bu sebepten yapıyo biliyorum ama dedigim gibi o bileziklerle eşim araba aldı sizce haklı mı?
Ben normalde altinlarin yeni kurulan ciftte kalmasindan yanayim ama baban iyi ki almis keske bilezikleri de alsaymis... Hayat kocanla kv'ye guzel....

Senin olan altinlari baskalari kullanmis.Niye kv nin ustune araba ben bunu kaldiramazdim.Her seyde ezdirme sakin kendini en azindan bu dugunde esinin dedigini yapma.Maasalkah sabirli birisine benziyorsun ben olsam altinlarimla kaynanamin ustune araba yaptirmazdim dayimin dugunune de altinla giderdim.Aslinda esinle guzelce konusup her seyi konussan kirildigini felan anlatsan belki tatli dilden anlar.Anlamazsamda omur boyu cekismeli bir evlilik dunyanin en zor durumlarindan biri :KK43:

Back
X