• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin akrabalarımla ne derdi var?

Dayının ve kızının taktiği bilezikler duruyorsa birini takabilirsin bence.. Suan için alacak durumun yok ise. Kocana da söylemene gerek yok. Bencil herif.

#Edit: Zaten yazılmış ben sonradan farkettim babandan biraz borç alsan size geri öderim deyip bari bı çeyrek at. Bence gitmemekte eli boş gitmekte ayıp olur.

Eşiniz cimri ve bencil. Dayınızla aranızda sorun olacağını sanmıyorum. Sizin çözmeniz gereken asıl sorun arabayı kendi üzerinize almanız. Nasıl olurda altınları satıp başkasının adına yatırım yapıyorsunuz. Boşansanız hiçbir hak talep edemezsiniz. Adam çok kurnaz. Size tavsiyem bir iş bulup çalışın. Kendi ekmeğini yemek gibisi yok bu devirde. Eskiden babam her aldığım şeye laf ederdi. Pahalı makyaj malzemesi alamazdım mesela. 10 tl fazla koysam sorun çıkarırdı fakat kendisi için neredeyse her gün etli yemek yapılırdı. Her seferinde de benim param derdi. Şu an çok şükür çalışıyorum ve kimseye aldığım şeylerin hesabını vermiyorum. Zaten para olunca da daha çok değer veriyor herkes.

Dayım benim için o kadar değerli ki, beni öz evlatlarından ayırt etmez. İyi günümüzde kötü günümüzde ailesiyle beraber daima yanımızda oldular.

Eşimle onlar sayesinde evlendik. Eşime de çok deger veriyolar.. Düğünüm de nişanim da maddi manevi çok destek oldular.. Asla inkar edemem bunları..

1 ay sonra dayımın oğlunun düğünü var eşim çeyrek altını çok görüyor. Dayım 2 bin liralık bilezik taktı. Evli olan kızı da bilezik taktı bana..

Ama eşim diyo ki ben niye takıyorum ailen taksın.. Ailem zaten takıcak ama biz de ayrı bi aileyiz bizimde en azından bi altın takmamiz gerekir diyorum adam benle kavga ediyor düğüne gittim de takısı kaldı diyor.. Bu haksızlık değil mi arkadaşlar size soruyorum? ?
Kusura bakmayinda esiniz tam bir okuzmus..

Dayım benim için o kadar değerli ki, beni öz evlatlarından ayırt etmez. İyi günümüzde kötü günümüzde ailesiyle beraber daima yanımızda oldular.

Eşimle onlar sayesinde evlendik. Eşime de çok deger veriyolar.. Düğünüm de nişanim da maddi manevi çok destek oldular.. Asla inkar edemem bunları..

1 ay sonra dayımın oğlunun düğünü var eşim çeyrek altını çok görüyor. Dayım 2 bin liralık bilezik taktı. Evli olan kızı da bilezik taktı bana..

Ama eşim diyo ki ben niye takıyorum ailen taksın.. Ailem zaten takıcak ama biz de ayrı bi aileyiz bizimde en azından bi altın takmamiz gerekir diyorum adam benle kavga ediyor düğüne gittim de takısı kaldı diyor.. Bu haksızlık değil mi arkadaşlar size soruyorum? ?
adamlar anlamaz bu altin islerinden.. bosver..

Senin olan altinlari baskalari kullanmis.Niye kv nin ustune araba ben bunu kaldiramazdim.Her seyde ezdirme sakin kendini en azindan bu dugunde esinin dedigini yapma.Maasalkah sabirli birisine benziyorsun ben olsam altinlarimla kaynanamin ustune araba yaptirmazdim dayimin dugunune de altinla giderdim.Aslinda esinle guzelce konusup her seyi konussan kirildigini felan anlatsan belki tatli dilden anlar.Anlamazsamda omur boyu cekismeli bir evlilik dunyanin en zor durumlarindan biri :KK43:
Arabayi neden annenin üzerine yapiyosun diye sordum yaşım tutmuyo daha az vergi öderiz böyle olursa dedi. Bu arada 30 yaşında. Dedim ki bizim geleceğimizi düşünmek zorundasin sen annenin üstüne yapamazsın annem arabayı mı satıp yicek sanki ne fark eder ha o ha ben dedi hayırdır benden bosanirsan para alamican diye mi korktun boşanmayi mı düşünüyosun diyip susturuyo beni yine ben kötü oluyorum napicam ben

İnsan sizin dayınızın yaptıklarını bile bile şu lafı demeye utanır. Hem cimri hem terbiyesiz, kusura bakmayın.

dayının ve kızının yaptığı takı sizde mi ailenizde mi

Dayımın aldığı bilezik mi kaldı hepsini sattik araba aldık tapusuda kayinvalidenin üstüne oldu..
Sizin bilezikler de için de bir de ve kv'nin üstüne ev ,düpedüz sizden kaçırılıyor malınız bi dur deyin bence artık, Takabiliyorsanız bir çeyrek takın varsa eğer eliniz de ,yoksa para takın ama yine de elinizi avcunuzu yedirmeyin kocanıza ,emin ol tapu bile sizin üstüne değilse bir işler dönüyor sonra hayal kırıklığına uğramayın...
Edit: pardon araba imiş ev yazdım.

Haklısın canım benim, Allah yardımcın olsun. Sana takılanlar dan taksan olurmu

Arabayi neden annenin üzerine yapiyosun diye sordum yaşım tutmuyo daha az vergi öderiz böyle olursa dedi. Bu arada 30 yaşında. Dedim ki bizim geleceğimizi düşünmek zorundasin sen annenin üstüne yapamazsın annem arabayı mı satıp yicek sanki ne fark eder ha o ha ben dedi hayırdır benden bosanirsan para alamican diye mi korktun boşanmayi mı düşünüyosun diyip susturuyo beni yine ben kötü oluyorum napicam ben
Kişi kendinden bilir işi.
Pislik herif

Sen de orada hayırdır asil sen benden boşanmayı düşünüyorsun heralde her seyi annenin üstüne geciriyorsun deseydin

Aynısını yaşadım çalışmayan biriyseniz eşinizin 250 tlyi sizin akrabalarınız için çıkarması onlara çok zor geliyor. 25 yıllık dostluğum olan kuzenime altın takma sebebi kuzenimin düğünde bana tost makinesi hediyesi almasındandı. Daha sonra amca oğlum evlendi 100 tlyi zor taktı sonra da bin laf etti keşke takmasaydık diye ki amcam bize bilezik takmıştı neymiş kuzenim bize bişey takmamış adam bekardı ama anlatamadım. Çalışmıyosan bunlar normal yeni evli olmaktan ve eşinin akrabalarını henüz tam benimseyememesinden kaynaklanıyo.

ödünç alarak bir şeyler takın.konu kocanız varken sizin akrabalarınız içinde açılırsa rezil olmalı.müstehak ona.

Back
X