- 9 Ekim 2012
- 434
- 312
- 323
- 27
- Konu Sahibi Merve Aycan
Ben kızdığım için
Görüşme dedim hala görüşüyor kopamayacak ne var anlamadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kızdığım için
Yani çok saçmaBen kızdığım için
Peki eşin sana görüşeceksin diye baskı yapıyor mu?Gerek duymuyorum eşimin ailesi ile görüşmüyorum gerçekten uğraşmak istemiyorum o yüzden numarasını sildim ama eşim ısrarla samimi
Ben öncesinde bir şey demedim ama kız kalbimi kırdı bulaştı bir şeyler yaptı sinir oldum sonra söyledim zaten ailesi bana düşman olmuşEgleniyordur genc kiz nesesi enerjisi esprisi kahkahasi var sonucta siz bunu yapmayi biralmia olabilirmsiiniz? Ay au kocalarla birakin kayinvaldem oyle demis eltim boyle surat asmis bilmem kim su imada bulunmus sohbetlerini ya kocayla konusulacak seyler bunlar degil inanin enerjinizi buna harcamayin
20 yaşında biri boş konuşma yaşını çoktan geçmiştir zira ben 9-10 yaşındayken de haddini bilen, kimseyi kırmamaya özen gösteren, davranışlarının ve sözlerinin gayet de bilincinde bir çocuktum..Yani esin kuzenine bakacak kadar neyse simdi o cunkeyi kullanmak istemiyorum.. oyle biri degilse kizenle gorusmenin naisl bir sakincasi olabilir hakikaten.. ucan kustan sakinmayin kocanizi ya kardesiulede gorusmesin ozaman digeride kardes gibi sonucta.. ha sizin bulundugunuz toplumun kulturu teyze cocuguyla amca cocuguyla ayni evden buyudugun kardeslerle evlenen bir topluluksa ozaman otur ellerini basinin arasina al ve benim esim beni kendi kuzeniyle aldatirmi diye sor.. gorusmelerini yasaklamanizda sacmaligin daniskasi.. 20 yasindaki kiz sizi uzmus belliki cokmussun bilmem ne sinir olmussunuz ama akli hala cocuk sayilir Densizlik yapmis iste yapacak bisey yok hemen kocanin yanina yaklastirmamada gerek yok.. simdi ben oyle bisey yazmadim deyip benide guldurme sakin
Ozaman sende dusman bile olma umirsama cokmu lazimlar bosver ya akraba 3 koy izakta dursun daha iyi.. unv kizda para koparmak icin ariyordur ogrenci sonucta 100 liraya bile ihtiyavlari oluyor baska bisey yoktur sen sadece arrik isine yaramayan gereksiz insnalardan kurtul herkese hak ettigi kadar deger ver kizak yerine dalga gecerek bu sumuklu yine ne istiyormus diye sirinlikle dalga gecerek sorsna her halti ogrenirsin zaten
Sen ve eşin kac yaşındasınız? Onların adetlerinde kuzenle evlilik vb. durumlar normal mi karşılanıyor? Mesela bizde kuzene kardeş gözüyle bakarız ama mesela üst soyumuzda kuzen evliliği (dayı , teyzede) var ama biz kuzenler kardeş gibi büyüdük, bize göre kuzen evlilikleri çok tuhaf..Ben öncesinde bir şey demedim ama kız kalbimi kırdı bulaştı bir şeyler yaptı sinir oldum sonra söyledim zaten ailesi bana düşman olmuş
Siz görüşmeyin ama eşiniz en azından hal hatir sorabilir ya. Sorumlu hissediyor olabilir.Eşimin akrabası kuzeni 20 yaşında kız bulunduğumuz şehirde üniversite okuyor ben kendisini 4 5 defa davet ettim ama kendisi bir defa bana yok çökmüşsün yüzün kötü olmuş ne bilim kırıcı şeyler sebebi neyse bende görüşmedim yolda görse selam vermiyor eşim görüştü sil dedim benden habersiz görüştü kavga ettik neyse tm dedi baktım telefonda gene 5 6 defa konuşulmuş ay içinde ne alaka kuzenim diyor sizce ben gereksz mi abartıyorum küçük kız yani eşimin kızın ailesi ile de arası iyi ama görüşme dediğim halde görüşüyor gizli sizce
Eşimin akrabası kuzeni 20 yaşında kız bulunduğumuz şehirde üniversite okuyor ben kendisini 4 5 defa davet ettim ama kendisi bir defa bana yok çökmüşsün yüzün kötü olmuş ne bilim kırıcı şeyler sebebi neyse bende görüşmedim yolda görse selam vermiyor eşim görüştü sil dedim benden habersiz görüştü kavga ettik neyse tm dedi baktım telefonda gene 5 6 defa konuşulmuş ay içinde ne alaka kuzenim diyor sizce ben gereksz mi abartıyorum küçük kız yani eşimin kızın ailesi ile de arası iyi ama görüşme dediğim halde görüşüyor gizli sizce
20 yaşında biri boş konuşma yaşını çoktan geçmiştir zira ben 9-10 yaşındayken de haddini bilen, kimseyi kırmamaya özen gösteren, davranışlarının ve sözlerinin gayet de bilincinde bir çocuktum..
Eşimin akrabası kuzeni 20 yaşında kız bulunduğumuz şehirde üniversite okuyor ben kendisini 4 5 defa davet ettim ama kendisi bir defa bana yok çökmüşsün yüzün kötü olmuş ne bilim kırıcı şeyler sebebi neyse bende görüşmedim yolda görse selam vermiyor eşim görüştü sil dedim benden habersiz görüştü kavga ettik neyse tm dedi baktım telefonda gene 5 6 defa konuşulmuş ay içinde ne alaka kuzenim diyor sizce ben gereksz mi abartıyorum küçük kız yani eşimin kızın ailesi ile de arası iyi ama görüşme dediğim halde görüşüyor gizli sizce
Merhaba20 yaş küçük kız değil.
Gayet ne diyeceğini nasıl davranacağını bilecek yaşta.
Söyledikleri saygısızlık.
Ayrıca bir ay içinde sürekli eşinizle neden konuşuyor? Hiç normal hareketler değil.
Siz görüsme dediniz diye kuzeniyle niye görüsmesin adam yahu. İnsanlar ne kafalar yasıyor anlamıyorum bazenEşimin akrabası kuzeni 20 yaşında kız bulunduğumuz şehirde üniversite okuyor ben kendisini 4 5 defa davet ettim ama kendisi bir defa bana yok çökmüşsün yüzün kötü olmuş ne bilim kırıcı şeyler sebebi neyse bende görüşmedim yolda görse selam vermiyor eşim görüştü sil dedim benden habersiz görüştü kavga ettik neyse tm dedi baktım telefonda gene 5 6 defa konuşulmuş ay içinde ne alaka kuzenim diyor sizce ben gereksz mi abartıyorum küçük kız yani eşimin kızın ailesi ile de arası iyi ama görüşme dediğim halde görüşüyor gizli sizce