Hayir her sey vardi ihanet yokdu zorluklara dayanmak oluyordu aldatmak varsa neden katlanmaliyim?kendisi bosanma lafo gecirme diyor.diyorum sogudunsa cocuk el alem icun surdurmeyelim ben yoksa hayati bu supheyle sanada kendimede zehir ederim hayir etmiyorum diyor bosanmak istemiyorum diyorDemek ki cazgır olunca değerli oluyorsun
İhanet kısmını bilmiyorum hani aldattıysa tabi ki kabul etme, kocanı en iyi sen tanırsın. Ama konudan sanki sen adama sürekli üstünlük taslıyorsun, eziyorsun gibi bir şey çıkıyor. Adam size başka naptı? Şiddet var mı? İhanetten emin misiniz?Hayir her sey vardi ihanet yokdu zorluklara dayanmak oluyordu aldatmak varsa neden katlanmaliyim?kendisi bosanma lafo gecirme diyor.diyorum sogudunsa cocuk el alem icun surdurmeyelim ben yoksa hayati bu supheyle sanada kendimede zehir ederim hayir etmiyorum diyor bosanmak istemiyorum diyor
Kredi çekme olayında haklısınız ama bu kadar yakıp yıkıp her lafı söyleyip geri dönmeniz saçma olmuş Söylenen ağır sözler ısıtılıp ısıtılıp önünüze gelir aldatmaya bile kılıf olur.İhanet var yok bilemeyiz,yine herşeyi yapıp milleti ayaklandırıp,yakıp yıkacak sonrada geri yuvam yuvam diye geri dönecekseniz bu evlilik şimdi olmasada ilerde bitmeye mahkum.Ne düzgün iletişim var ,ne saygı Tüm aile olayın içinde
Haklisiniz kredi olayindan sonra her sey alt ust oldu severek evlendik her zorluga katlandik gecim sikintisi oldu ailem bakiyirdu bize kavgalar basladi ama onun simdiye kadar hic bir zaman ihanetini hiss etmedim bile hep yanimizdaydu olmasa bile haberdar ederdiKredi çekme olayında haklısınız ama bu kadar yakıp yıkıp her lafı söyleyip geri dönmeniz saçma olmuş Söylenen ağır sözler ısıtılıp ısıtılıp önünüze gelir aldatmaya bile kılıf olur.İhanet var yok bilemeyiz,yine herşeyi yapıp milleti ayaklandırıp,yakıp yıkacak sonrada geri yuvam yuvam diye geri dönecekseniz bu evlilik şimdi olmasada ilerde bitmeye mahkum.Ne düzgün iletişim var ,ne saygı Tüm aile olayın içinde
dogru soylemek lazimsa evet ben cok anlayisli biri degilim ailesi yuzunden bir kere kolumdan tutarak sıktı morardı ama tokat filan yok.barıstıgımızdan 1 ayda 3 kere 2-3 saat telefonu acmadı aramalrım cevapsız.Cok rahatdım 4 yıl icinde her kes esini kaparlar yakısıklı kaparlar dediginde o oyle insan degil yapmaz bize kaynanam bosatdırır diyordum simdi ise ara bozmaya calısan kaynanam bile korktu kimlese olur isden kovulur santaj yaparpar diye kocandan yapıs diyor bana bilmiyorum aklıma geldıkce kabullenemiyorum yapmaz diyor ama 3 kere kaybolmasının altını dolduramıyorİhanet kısmını bilmiyorum hani aldattıysa tabi ki kabul etme, kocanı en iyi sen tanırsın. Ama konudan sanki sen adama sürekli üstünlük taslıyorsun, eziyorsun gibi bir şey çıkıyor. Adam size başka naptı? Şiddet var mı? İhanetten emin misiniz?
Aslında kendimi sucluyorum ama aldatmak olmamalı sonucu soguduysa bosanalım diyorum hayatu sana da kendimede zindan etmek istemiyorum diyorum ben aldatmadım aldatmıyorum diyor yemin ediyor Kurana el basıyor ama icimdeki suphe gecmiyorAçıkçası dayanılır gibi değilsiniz.
Bu kadar agır konusmayın bence sinirli biri degilim ama anlayıslıda degilim sadece esiminin arkamdan is cevirmesi beni bu hale getirdi 1 yıl sonra ogrendim o zamana kadar gecim zordu kaynanama dedim para yok ortada babam bize yardım ediyor oda belki baska kadın var diyip aklima soktu arastırdım kredi olayını oyrendim megerse kendi evleri icin esimi zorlamis aldirmis babası annesi kavgalar basladı aramız acıldı ayrı kaldık ve oglu uzaklasdı benden simdide kocana sahip cık santaj yapıp isden kovarlar ortaya cıksa diyor kaynanamRuh ve sinir hastalıkları hastanesi iyi bir psikiyatriden randevu alınız.
Çekilir çile değilsiniz
Ben azerbaycanlıyım ogretmene ihtiyacım yok cok sukur isterseniz ben sizi azerbaycan turkcesini ogreteyim istermisiniz?Bildiğim iyi bir Türkçe öğretmeni var..
Tamam ola bilir haklısınız kendisine soyluyorum ola bilir tamam oyle ise bosanalım anlarım seni kabul etmiyor ben seni seviyorum bu yastan sonra baskasına mı asık olucam diyor anlamıyorumOnca hata yapıyorsunuz aylarca baba evine gidiyorsunuz sonra adam aldattımı adam huzur istiyor huzur belki de aradığı huzuru sakinliği başkasında bulmuş olabilir bunu biz bilemeyiz zaman gösterecek
Tamam ola bilir haklısınız kendisine soyluyorum ola bilir tamam oyle ise bosanalım anlarım seni kabul etmiyor ben seni seviyorum bu yastan sonra baskasına mı asık olucam diyor anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?