Ah kızlar basit gibi görünüyor ama benim sinirim geçmiyor. Sabahın 6 sında kalktım uyuamıyorum. Şimdi konu şöyle çok basit. Öncelikle durumumuz çok ıyi değil maddi olarak. Yani evimiz kira ve tek eşinin maaşıyla idare ediyoruz işte. Oğlum zamane çoğu çocuğa olan alerjik bünyeye sahip. Bence artık azaldı ama eşime göre hapşırrk falan oluyor diye allerjiye yoruyor. Neyse. Bir arkadaşından alerjik bunyeler için sulu süpürge duymuş. Geldi bir çocuk sunum yaptı evde. Fiyat 6 bin deyince ben istemedim gitti. Ama eşim inandı ve beğendi. Ben hayır kullanmam dedim. Efendim dün gece supriiizzz getirdi bu aleti eve. 3 taksit anlaşmış 2, 2 ödeyecekmiş. Ben aşırı sinirlendim. Birincisi daha öteki seçenekleri görmeden bu ne şimdi. Ikincisi benim lafının hiç mi hükmü yok. Ben kullanmayacağım bunu diye yemin ettim ben yaparım oğlanın odasını sen yapma diyor. Nasıl sakın olayım kızlar? Haksızmıyım? Eşim kızacağımı biliyormuş ama bir süre sonra alışırım diye süpriz yapmışmis . Ben bütçeyi tutturmak için sineğin yağını çıkarıyorum nasıl olsa. Bu tepeden inme kararı saygısızlık değilde nedir?
Şimdi o nasıl olsa alışırım fikre diye bekliyor. Ben sinirden uyuamıyorum bile. Düşündükçe çıldırıyorum kızlar. Parasını da peşin peşin vermiş saf. Nasıl sakın olmalıyım sizce şimdi?
Şimdi o nasıl olsa alışırım fikre diye bekliyor. Ben sinirden uyuamıyorum bile. Düşündükçe çıldırıyorum kızlar. Parasını da peşin peşin vermiş saf. Nasıl sakın olmalıyım sizce şimdi?