Eşimin aldığı 6 bin liralık süpürge

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben burda asiri sinirlencek biisi gormedm ayni durum bende var alerji diye senelerce gezmedigim yer kalmadi.
Bir hapsuruk tutsun mahfoluyorum hayatim bitiyor.
Kucukluklten beri war.
Simdiden onlem alabiliyorsaniz alin zira ilerde yaş gectikce bu durumla daha da zor bir yasam suruyorsun.

Sadece sizin fikrinize saygi duymadi diye kizmissiniz ama, oda belki pahalidir da sen ondan istemedin, belki icten ice istemissindir diye bir kac ay kendini kısıp bunu yapmiş.
Bence para vs boş onemli olan cocugunuzun sagligi.

markası mı rainbow amanın onu da araştırayım hemen.bu arada supırgeler de bir servetmiş fiyat olarak tektaşlar bunlardan ucuz yahuu
Bu artik alinacak birsey degil :) tanitimci tutturdu kv birsey kazanacak illa gelelim diye neyse geldi evi supurdu bende yeni temizlik yapmistim aslinda. Aman Allah’im o koltuklardan perdelerden ne toz cikti. Koyu renkli bir kumas koyuyor supurge borusunun ucuna ve topladigi tozu goruyorsunuz. Hem uzuldum hem utandim ne bileyim :) neyse sonra fiyatini soyledi 29 bin ama kv birsey almis 24 bine indi sonra bilmem ne indirimi dedi 19 bin. 2 bin pesinat 24 ay 800 lirami ne dedi. Dedim siz iyimisiniz? Bnm kv aldiginda 8 binmis 4 sene once. Artik ayda bir getirecekte bende temizleyecegim.

Biz araştırmadık bile. Söylemediği için. Hâlâ acayip sinirliyim hâlâ
Niye bu kadar sinirlenip inat yaptiginizi gercekten anlamis degilim, adam cocugunu dusunmus ve sizinde sevip kolaylikla kullanacaginizi dusunmus bence yani sadece cocugunuzu degil sizi de dusunmus temizlik yaparken daha az yorulacaginiz icin. Kotu niyetli bi davranis yok, keyfi bir sey de almamis adam. Benim sozumu ezdi diye takmissiniz kusura bakmayin hakli degilsiniz ve hayat bu kadar basit seyler icin ne birbirini kiracak ne de sinirden cildirmaya degecek kadar uzun degil.
Nacizhane fikrimi soyledim kusura bakmayin tekrar ve bence esinize kizmayin bos yere de kendinizi de onu da uzmeyin adamin hevesini de kursaginda birakmayin sevgiler

ben memnunum o bahsettiginiz supurgeden. gayet de iyi... bi sure sonra digerleri size temizlemiyormus gibi gelecek.

süpürge iyi mi bilemem ama böyle bir sürprize çok ihtiyacım var inanın dik süpürgeyle ev süpürüyor süpürge alacak bütçemiz yok şu an. bence biraz sakin olun eşinizde belli ki oğlu için heves etmiş sizi düşünmüş kötü niyet yokki

Niye bu kadar sinirlenip inat yaptiginizi gercekten anlamis degilim, adam cocugunu dusunmus ve sizinde sevip kolaylikla kullanacaginizi dusunmus bence yani sadece cocugunuzu degil sizi de dusunmus temizlik yaparken daha az yorulacaginiz icin. Kotu niyetli bi davranis yok, keyfi bir sey de almamis adam. Benim sozumu ezdi diye takmissiniz kusura bakmayin hakli degilsiniz ve hayat bu kadar basit seyler icin ne birbirini kiracak ne de sinirden cildirmaya degecek kadar uzun degil.
Nacizhane fikrimi soyledim kusura bakmayin tekrar ve bence esinize kizmayin bos yere de kendinizi de onu da uzmeyin adamin hevesini de kursaginda birakmayin sevgiler
Ben en en başında bunu istemediğimi ve illa alacaksak bırlıkte hareket edip daha iyi ve daha uygun bulabiliriz dedim. En en başında. .. inat eden kim?

6 yıldır arnica nın sulu süpürgesini kullanıyorum. Aynı görevi görüyor. Neye gerek o kadar para vermeye?
Büyük saflık. Hem de ayarsız :))

Tepe tepe kullanın artık yapacak bir şey yok. :KK45:

6 yıldır arnica nın sulu süpürgesini kullanıyorum. Aynı görevi görüyor. Neye gerek o kadar para vermeye?
Büyük saflık. Hem de ayarsız :))

Tepe tepe kullanın artık yapacak bir şey yok. :KK45:
ben de 6 yıl arnica kullandım. Önceden kendim süpüremezdim, sonra dyson aldım artık kendim süpürüyorum. Dışarı toz kaçırmıyor, akarları en küçük tozları tek seferde yakalıyor ve dışarı temiz hava veriyor., kesinlikle en ufak koku toz yok. Arnicayla süpürdüğünüz evin hemen arkasından bu makinalarla tekrar süpürün ...500 tl lik Arnicayla bu tür makinalar kıyaslanamaz bile.

ben de 6 yıl arnica kullandım. Önceden kendim süpüremezdim, sonra dyson aldım artık kendim süpürüyorum. Dışarı toz kaçırmıyor, akarları en küçük tozları tek seferde yakalıyor ve dışarı temiz hava veriyor., kesinlikle en ufak koku toz yok. Arnicayla süpürdüğünüz evin hemen arkasından bu makinalarla tekrar süpürün ...500 tl lik Arnicayla bu tür makinalar kıyaslanamaz bile.
Dyson hangi modelini kullanıyorsunuz acaba ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X