• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin aldığı hediyeler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Muhtemelen ödünüz patladı size de saldırırlar diye :) Ben açtığım konularda bir gariplik olduğunu düşünmüyorum buradaki insanların zorba olduğunu bilmeme rağmen istediğim konuyu açıyorum umrumda değil Liselerde yapılan zorbalıklar koskoca kadınlar tarafından burada yapılıyor bence onlar daha zavallı yani sen de onların içinde olduğuna göre sen de zavallısın :) Aman bu kadına kaos yapmışlar şimdi dur ben de üstüne gideyim de bana saldırmasınlar iyi geçinıyorum zannedip insan psikolojisinden çok iyi anlarım sıkıntılı bir piskoloji
Ya sen boş tatava yapma da geri dönünce ilk üyeliğin hangisi hangi üyelikle evden sabah gidip akşam giden kocişine saldırdılar da kendince küçük beyninde bu konuyu uydurdun onu anlat hdjdjdj ;) psikolojiden iyi anlarmış hasta olduğun için iyi anlıyosun herhalde hdjdjdj :)

Abbbblaaa kiyafetlerin ense kisminda etiket oluyor yaaaa orda yaziyor marka onu anlatmaya calisiyorum. Esin etiket kullanmayan özel tasarimcilardan aliyordur simdi kesin bilemicim. 🤭
Bak kardeşim.Ben tek odada 5 çocuk büyüten bir annenin çocuğuyum.Varlığın içinde yokluk çektik ama sonradan düzeldi ve bize o yokluğu yaşatmadılar .Sonradan görmüş değilim eşimin aldığıyla övüneyim.Mütevaziliğimle alçakgönüllüğimle bilinirim.Evlenmeden önce de her şey e sahiptim eşimle kavuşmadım varlığa.Beni çevremdeki insanlar tanıyor sana ispatlayacak ne zamanım ne de mecalim var.Ama şunu biliyorum ki burda eşiyle övünüyor diye eleştiriren insanlar ın kendi hayatlarında eşleriyle övündüklerine yemin edebilirim ama ispatlayamam .

Bak kardeşim.Ben tek odada 5 çocuk büyüten bir annenin çocuğuyum.Varlığın içinde yokluk çektik ama sonradan düzeldi ve bize o yokluğu yaşatmadılar .Sonradan görmüş değilim eşimin aldığıyla övüneyim.Mütevaziliğimle alçakgönüllüğimle bilinirim.Evlenmeden önce de her şey e sahiptim eşimle kavuşmadım varlığa.Beni çevremdeki insanlar tanıyor sana ispatlayacak ne zamanım ne de mecalim var.Ama şunu biliyorum ki burda eşiyle övünüyor diye eleştiriren insanlar ın kendi hayatlarında eşleriyle övündüklerine yemin edebilirim ama ispatlayamam .

Ya fakir edebiyati yapmana gerek yok. Sorduklarinda esim almis demeye cekiniyorum demedin mi? Ben de diyorum ki kiyafetin ic ense kisminda marka yazar insanlar marka sordukca kocam aldi demene gerek yok soylemek istesen soyleyebilirsin markayi bu kadar basit. Ha soran kişi almasin, bilmesin istiyosan unutmusum dersin. Ne drama ya 😃
Sana cok basit cozum sundum aslinda.

Şöyle konulari açarken nazar eden olur da demiyonuz( gerçekse yani)cesaretinize hayranım benim eşim hediye alsa gelip konu açmam şahsen.

Abbbblaaa kiyafetlerin ense kisminda etiket oluyor yaaaa orda yaziyor marka onu anlatmaya calisiyorum. Esin etiket kullanmayan özel tasarimcilardan aliyordur simdi kesin bilemicim. 🤭
Kocası ayda 1 milyon kazanan kadının Mango, Zara giyecek hali yok. Armani, Prada, Lv… hepsinin amblemi var. Kimse kimseye marka sormaz ki.

Bizim de bir arkadasimiz vardi. Her seyinden mutlaka markasiyla bahsediyordu. Ama markalar da oyle cok luks markalar degil :D

Mesela mekandayiz tuvalete gidecek ya, "benim Mango cantam nerde, gordunuz mu". Ablacim cantam nerde desen de anlarız yani, Mango diye belirtmene gerek yok.

Iste etek giymis bir gun, "yeni aldım nasıl olmus" diyor, aa guzelmis yakismis gule gule giy diyoruz. Cevap "tesekkurler, Beymen."

Once şaka yollu takıldık kendisine, "marka belirtmezsen olecek hastaligina mi yakalandın" diye, sonra baktik hicbir sey degismedi. En son yaninda sey modundaydik "kizlar cuzdanimi masada birakiyorum, salı pazarı cuzdanimi" :D

Konu sahibinin düşük bütçeli versiyonuymus meger bizimki. Yerli yersiz her seyi herkesin gozune sokan, marka uzerinden hava attigini zanneden insanlar dusundukleri gibi imrenilecek degil dalga gecilecek konuma düşürüyorlar kendilerini ama farkinda degiller.
Hahaha sizin abla da değişikmiş 🤣 bak bu yorumu ayıpın telefonumla yazıyorum 🤣🤣

Kocası ayda 1 milyon kazanan kadının Mango, Zara giyecek hali yok. Armani, Prada, Lv… hepsinin amblemi var. Kimse kimseye marka sormaz ki.

Ayda 1 milyon kazanan koca konu sahibinin degil miydi? Ruhay kocasi da mi 1 milyon kazaniyormus. Ne cok 1 milyon kazanan varmis ya. 🤭

Ayda 1 milyon kazanan koca konu sahibinin degil miydi? Ruhay kocasi da mi 1 milyon kazaniyormus. Ne cok 1 milyon kazanan varmis ya. 🤭
Sen ne dion ya benımki ayda 1 mılyon borç ödüyor 🤣

Ben konu açmaya gidiyorum arkadaşlar çok dertlendim sizde gelin boşan yazın altına neden burbery şalım yok benım kocam Benı sevmıyor olabilir mi 😕😭😭

Ne güzel bayıldım size.

Sormadan geçemeyeceğim insanlar herşeylerini paylaşıyorlar, paylaşmayanı yaşamıyor sanıyorlar bu konudaki düşünceniz ne peki?
Valla ben anlamıyorum zaten o insanları. Neden insan her şeyini herkese gösterme ihtiyacı duyuyor? Ama bir kaç kez insanların bana sen , “ zaten hep zaten evdesin. Bu sene tatile gitmediniz bir şey mi var? Eşinle çok bağın yok gibi. Çantayı gösterip bu çok pahalı bir marka biliyor musun?” Gibi sorularına maruz kaldığım oldu. Sanırım özellikle sosyal medyada göstermeyince insanlar “ yaşanmamış” sayıyorlar gibi bir durum var.
“Ben de yaşıyorum bu hayatı” demenin saygı görmeye çalışmanın, başkalarına hava atmanın çok önemli bir şey olduğunu düşünüyorlar. Ama benim için yorucu.
Çocuklarımı hiç paylaşmam orda burda. Bu zaten hem güvenlik hem de çocuk da olsa kişinin özel alanına saygısızlık. 🤷‍♀️

Soruyor diyor ki ne oldu sana mesela yılbaşında ne oldu sana fotoğrafını çek falan diyor Kendisi de evli işin ilginç tarafı bir gün arkadaşımla kahve içiyorduk ve eşi dediki üşüyorsanız ŞAL getireyim dedi biz de getir dedik arkadaşıma Şalı takarken dediki bak bu pahalı bir ŞAL Burberrydan aldık dedi yani sanki eşine de anlatıyor gibi geliyor bana Bir şekilde yarışa dönmüş gibi oldu

Sizin kafanızda bir şeyler kurduğunuz bu yorumunuzda net olarak anlaşılıyor. Bak bu şal pahalı demesinde şalın pahalı olduğu anlamı dışında hiç bir anlamı yok ama kafanızda maddi konular konusunda çevrenizle o kadar yarış içindesiniz ki bunu yanlış anlamamanız şaşırtıcı olurdu.
Başka konularına baktım, teyzenizin verdiği çeyrek altını az bulup karı koca birbirinizi tetikliyorsunuz. İkinizde ayrı ilginçsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X