Eşimin amacı ne anlamıyorum

Mikamika

Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2020
52
10
18
Eşimle aramızda özellikle onun ailesinden kaynaklı sorunlar var.. ve bende biraz geçmişe dönük ve takıntılı biriyim kafamdan atamiyorum.her sorunda gecmiste olanlar ve daha once yapilanlar aklıma geliyor sorun uzuyor.. Bunun dışında eşim birkaç aydır ailesine daha bir bağlı her akşam orada neredeyse (iş çıkışı biraz oturuyor yani). Herhangi bi konuda b;isy diyeceğim hemen savunmaya başlıyor, kötü bisy de değil bu arada.kiracak bisy söylüyorlar ona bahsediyorum hemen;"iyi niyetle diyorlar ,yanlış düşünüyorsun "diyor..her haftasonu oradayız misal bi akrabam geliyor ya da gidiyoruz hemen akabinde "yarin da bizimkilere gidelim" ,"bizimkilere gidemicekmiyiz" diyor ve insanların yaninda surat asıyor. Bu arada her hafta gitmeye karşı çıkmadım yasli insanlar sonucta.. Ama gecenlerde annem geldi (baska sehirde yasiyor).cuma bizde kaldı, C.tesi ananemde kaldi yanına gittik surat asip durdu.cikar cikmaz kapidan ;"yarin aksam bizimkilere gidecegiz degil mi?"dedi.. pazar aksam donucekti annem haliyle pazar günü gündüz de görmek istedim. Annemde cagirdi zaten ama esim gitmek istemedi yanlarına.onun ailesine gittik. O kadar sinir oldum ki..beni hic düşünmüyor farkindayim ve zoruma gidiyor.cinsel olarak sorunlar yasiyoruz. kac defa istedigimi belli ettigim halde reddettiği oldu (bahanesi yorgunluk) ve en son da gecen hafta kendisi tatmin olup beni hiçe saydi.Butun sorunları toplayınca bir süredir boşanmayı dusunuyorum soyledim ama reddetti ve bana sen idareci değilsin surekli de geçmişi açıp kavga çıkarıyorsun dedi.. Beni is için baska sehire tasinamaya zorluyor. × sehirde calisacagim oraya tasinmayi dusunuyorum diyor insanlara ama istemediğimi gayet biliyor.Bastan ailesi zorluyordu is bile buldular maas yuzunden iptal oldu "siz nereye biz oraya,siz burdayken orada kalamayiz" diyorlar. .. Bunlari ve bazı şeyleri soyleyip yürümeyeceğini söyleyince ben idaresiz oluyorum(oyle oldugumu iddia ediyor).bosanmayi da kabul etmiyor amaci nedir sizce? Ve de kararlıyım pişman olurmuyum bilmiyorum ailesine göre yasamaktan biktim artık. Temmuzda ailemlede konusup evi terkedecegim (yasadigim sehre o zman gelecekler)yanlismi yaparim sizce bosanirsam?

Çok iyi yaparsınız, sizin bi hayatınız var her hafta sonunu niye eşinin ailesinde geçireceksin ki? Adam senin isteklerini umursamıyor, erkekler şahane ha sadece ne isterlerse olsun biz kadınlar da he diyip ayak uyduralım istiyorlar. Olmayınca da sen idareci değilsin, kavgacısın geçimsizsine dönüyor iş. Hayatı bir kere yaşıyoruz onu da sürekli birilerini idare ederek tatminsiz mi geçirelim?

Bu "iyi niyet" safsatası midemi bulandırıyor. Niyet her ne olursa olsun kimse kimseyi rahatsız edemez.

Eşitlik ararken adaletsizlik yapıyor eşiniz çünkü onun ailesiyle her zaman görüşebilirsiniz ancak anneniz sizinle aynı şehirde yaşamıyor. Belli ki "Eşinin ailesi geldi, bizi unuttunuz. Gelmediniz." tribini yememek için böyle yapıyor ama neden uyum sağlayan taraf siz olmak zorundasınız ki?

İstemediğiniz şeye hayır dedikten sonra yapmak ikna edilebilir olduğunuzu gösterir. Pazar eşiniz gelmek istemese dahi sen bilirsin diyip sizin gitmeniz lazımdı. Annenize çok ayıp etmişsiniz. Bir duruşunuz olsun ama net olun. Sürekli uyum sağlamak zorunda olan tarafın siz olmadığını anlasın beyefendi.

Buradaki ana kuzusu kocaları görünce keşke öyle biriyle evli olsam da çatır çutur boşasam diyorum... çok doluyorum valla ya IQ seviyesi yerlerde insanlar yüzünden. Şuraya bak kaç yaşına gelmiş hala "ömö bözömkölörö götmöyöcök möyöz" Bavulunu eline ver, sen git geliyorum de yolla şunu anasına yaa

Eşlerin ailesine yalnız gidilmiyor mu? Ben olsam annem geldiğinde bi iki saatliğine onunla gider kalan sürede bile isteye eşimi götürmezdim. Her gittiğimde sidik yarışı gibi gelmek zorunda mı. Ben de onun ailesine o her gittiğinde gitmiyorum canım ne zaman isterse o zaman gidiyorum

Eşiniz henüz farklı bir aile olduğunu sorumlulukları olduğunu eşine nasıl davranılır öğrenememiş. Boşan demek bize düşmez ama mutlu yıllarca onların boyunduruğu altında mı yaşayacaksınız hep eş kişisini idare ederek mutsuz mu yaşayacaksınız. İyi düşünün ben bu hayatı yaşamak istemiyorum dediğiniz anda ayrılın gitsin basiretsiz heriften

Korona var diyorum sadece. Gelmeler gitmeler, böyle devam :işsiz:

Anne babası da demiyor mu her akşam ne işiniz var burda ben oğlumu evlendirsem hergün gelse rahatsız olurum Bi salın şu anne babaları rahat rahat otursunlar evlerinde bu çocuk bakma işi ne zaman bitecek off :KK64:

Burdaki bu tip konuları okuyunca erkeklere evlenmeden psikolojik test yapilip yeterlilik sertifikası verilmeli diye düsünmeye başladım. Ama suç birazda eşinin ailesinde . aileler çocuklarinin evlilikleri icin fedakarlik yapmalılar. Mesela benim annem ben k.v ye gidince sevinir aman kızım sen onlarla iyi ol der. Kaynanamda eşimi tembihler zeynebin ailesine saygili ol, geldigine gittigine karışma, eli boş gitme,özel günlerde ara der hep. Hoş zaten benim ailem kırmızı çizgimdir kimse de karışamaz.

Back
X