Eşimin anlam veremediğim durumu

sevdamss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
157
57
98
35
Merhaba arkadaslar eşim cok kıskanç biri değilim degıl normalde nasıl gıyındıgıme yada bıyere gıttıgımizde kıskanclıkları olmuyor ama arkadas ortamında dısarda yada evde olsun toplandıgımzda sureklı arar bısyler sorar yada halledilmesi gereken seyleri o Güne sıgdırıır benım halletmemi ister anlam veremiyorum bazen neden boyle yapıyo olabilir bu arada görüstugum arkadaslarımın hepsi ıcın gecerlı Bı durum bu

afedersiniz gıcıklık yapıyor derler böylesine
sizin birisi ile görüştüğünüzü çekemiyor
kendisi sosyal değil mi bunun için mi acaba?

ciddi bir şekilde konuşun aramamasını dedikleri şeyi de yapmayacağınızı söyleyin

O gun müsait olmadıgınızı söyleyin istekleri için,
Aradığında açmayın" tlfn içerde kalmış sohbet edıyorduk duymadım, misafirim vardı biliyorsun neden aradın ki "deyin

afedersiniz gıcıklık yapıyor derler böylesine
sizin birisi ile görüştüğünüzü çekemiyor
kendisi sosyal değil mi bunun için mi acaba?

ciddi bir şekilde konuşun aramamasını dedikleri şeyi de yapmayacağınızı söyleyin
Yanı sınır bozucu bir durum zehir ediyor o gunu bana

O gun müsait olmadıgınızı söyleyin istekleri için,
Aradığında açmayın" tlfn içerde kalmış sohbet edıyorduk duymadım, misafirim vardı biliyorsun neden aradın ki "deyin
Normalde yapmaya calısyordum dediklerini ama baktım sureklı yapmaya basladıgında rahatsız olmaya basladım tepkimi belli etcem artık

Merhaba arkadaslar eşim cok kıskanç biri değilim degıl normalde nasıl gıyındıgıme yada bıyere gıttıgımizde kıskanclıkları olmuyor ama arkadas ortamında dısarda yada evde olsun toplandıgımzda sureklı arar bısyler sorar yada halledilmesi gereken seyleri o Güne sıgdırıır benım halletmemi ister anlam veremiyorum bazen neden boyle yapıyo olabilir bu arada görüstugum arkadaslarımın hepsi ıcın gecerlı Bı durum bu
kendısının arkadaşı yok da sızın sosyallesmenıze mı kızıyo veya sızı başkasıyla paylaşamıyor olabılır mı?

Bunu niye kıskançlıkla bağladınız ki zaten? Adama sizin keyif almanız batıyor sanki.

Kendi arkadaşları yok mu? Sizin verilmiş sözleriniz olduğunu bilmesine rağmen böyle yapıyorsa, net tepkinizi çokdan koymanız lazımdı.

Bazı deli tipler, kendilerinin olmadigi ortamda sevgilileri veya eslerı de mutlu olsun istemezler.
Ya sonrasında burnundan getirirler ya o an
Saglıklı bir kafaya sahip olduklarını dusunmuyorum.
Sızın esınızde o hesap.
Rahatınız onu rahatsız ediyor veya o an mutlu olacak olmanız.

Telefonlarını acmayın. Herkes gidince isiniz bitince geri donun telefonu yeni aldım elime, zaten ıstedıgını yapamazdım ısım basımdan askındı malum dıyın.

Bu durumu ben yasasam, hastalıklı beynini al isine bak sacma sapan seylerle benı ugrastırma gun yuzu göremezsin dısarı cıktıgında derdım ben olsam Yuzune karsı.

Back
X