- 9 Eylül 2013
- 12.073
- 27.798
- 798
+1000Pardon da kocaya yaranmak için kürekte tutsun mu kı.ına..
Annemi ezdirmektense dizinin dibinde otururum.
Nasıl düşünce yapılarınız var..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
+1000Pardon da kocaya yaranmak için kürekte tutsun mu kı.ına..
Annemi ezdirmektense dizinin dibinde otururum.
Nasıl düşünce yapılarınız var..
Kiz nuraydan sen ne diyon. Bende herifi sirf bu yuzden bosayacam. Bana istedigini yapar ama aileme yapilani kaldiramiyorum. Affedemiyorum. Sende mi bosadin yoksa. Pismanmisin.Eşini bu konuda asla zorlama. Aynısı onun annesine yapma sakın. Esinle başbaşa mutlu zamanlar geçir. Anneme şöyle davrandın bunu yaptın dersen annenin dizinin dibinde oturursun benim gibi.
Allah Allah yaa!Eşini bu konuda asla zorlama. Aynısı onun annesine yapma sakın. Esinle başbaşa mutlu zamanlar geçir. Anneme şöyle davrandın bunu yaptın dersen annenin dizinin dibinde oturursun benim gibi.
İnanamıyorumEşini bu konuda asla zorlama. Aynısı onun annesine yapma sakın. Esinle başbaşa mutlu zamanlar geçir. Anneme şöyle davrandın bunu yaptın dersen annenin dizinin dibinde oturursun benim gibi.
İnanamıyorumEşini bu konuda asla zorlama. Aynısı onun annesine yapma sakın. Esinle başbaşa mutlu zamanlar geçir. Anneme şöyle davrandın bunu yaptın dersen annenin dizinin dibinde oturursun benim gibi.