Merhaba arkadaşlar yeni üyeyim sizi uzun zamandır takip ediyorum.Benimde derdim var.Bir kızım var 8 aylık.Kppss ye hazırlanıyorum.Eşimin annesi ve babası geldiler 1,5 ay önce hala bendeler güya ben dershaneye gideyim diye gelmişler...O kadar hizmet bekliyorlar ki benden...Her işe ben koşacam..Küçük kızım var sabahlara kadar uyumuyorum...Sabah kalkıyorum kızıma kahvaltı yaptır onlara hazırla sonra evi topla yemek yap çamaşır yıka her şey bana bakıyor ben nasıl ders çalışcam o kadar yoruluyorum ki anlatamam..Her şeye karışıyorlar...Hiç laflarını bilmiyorlar...Küfürlü konuşuyorlar.Kızımı sevmeleri bile hoyratça yer koyup ayağıyla itekliyor..Ben kızdığımda ne kadar kıymetli çocuğun var diyorlar..
Evimde hiç rahat değilim...Mutfak lavabosunda ağzını yıkar kaynatam yemek yerken çıkarır dişini arasındakileri alır..Gözümün önünde burnunu karıştırır koltuğa sürer..Tuvalete artık gitmek istemiyorum her zaman pis bırakıyorlar...Hep laf sokuyorlar çıldıracam var ya...
Benim geleceğime mal oluyorlar ders çalışmam lazım onlardan gelen gidenden fırsat bulamıyorum...Daha önce ben de böyle kalmazdılar neden bu kadar kaldılar anlamadım..Beni çıldırtmaya niyetliler hiç gitmeye niyetleri yok.Eşimle konuştuğumda ne yapayım atamam ya dışarı diyor..Tarzları öyle onların diyor..
puuff ne yapacam ben arkadaşlar akıl verin bana...
Evimde hiç rahat değilim...Mutfak lavabosunda ağzını yıkar kaynatam yemek yerken çıkarır dişini arasındakileri alır..Gözümün önünde burnunu karıştırır koltuğa sürer..Tuvalete artık gitmek istemiyorum her zaman pis bırakıyorlar...Hep laf sokuyorlar çıldıracam var ya...
Benim geleceğime mal oluyorlar ders çalışmam lazım onlardan gelen gidenden fırsat bulamıyorum...Daha önce ben de böyle kalmazdılar neden bu kadar kaldılar anlamadım..Beni çıldırtmaya niyetliler hiç gitmeye niyetleri yok.Eşimle konuştuğumda ne yapayım atamam ya dışarı diyor..Tarzları öyle onların diyor..
puuff ne yapacam ben arkadaşlar akıl verin bana...