eşimin annesi,babası beni delirtmeye niyetliler

canım eşin evden gitmeleri konusunda bişey yapamazlar kabul çünkü dediği gib yanlış anlaşılır fakat bu yatıklarını seni kötü etmeden kendisi uyarsın. mesela senin kızdığın konuları eşine güzelce anlat ve o söylesin güzelce.

ha bu arada herşeyi sen yapma öyle alışırlar. yani çoğu işi onlarında yapmasına yada yaptırmaya çalış. onlar sendeyken de bi tarafını ağır bi tarafını sağır edip ders çalışmaya odaklan. hem sürekli ders çalışırsan. onlarda sıkılır tek kaldıkça belki tavır yaptığın sanıp kendiliğinden giderler. hemde eşin ders çalıştığın için sana bişey diyemez. kızını mesela bu dönemde hep onlarrın üzerine at ve ders çalış bol bol. sonuçta torunları zarar vermezler bu kadar evhamlı olma. yemekte en basit şekilde yap önlerine koy geri kalan zamanlarında ders çalış. hem kafanda dağılır. başka şeye odaklanmış olursun.

ögghhhh...midem kalkti valla..ne igrenc insanlarmis öyle ya...allah sana sabir versin..tamam yatalak olur insan altini pisletir elinde olmayan birseydir bu..ama onlarin yaptiklari ne öyle...tas devri kacaklari gibi...-tatlicadiarzu-

aklıma bir tek şu yöntem geliyo canım
evin bütün işini ve çocuğun bakımını kaynananın üstüne yık.sürekli geç odaya ders çalış.
onlarla fazla konuşma ilgilenme.kusura bakmayın derse odaklanmam gerek de
belki böyle olunca kaynanan yorulur sıkılır ve evine döner
eşin gidin artık evimden diyemeyeceğine göre bunu deneyebilirsin
yinede işin zor allah yardımcın olsun canım

Rabbim bol bol sabır versin sana gülüm
inşallah sizin söylemenize gerek kalmadan
Rabbim kalplerine bi merhamet versin de kalksın gitsinler evlerine:Saruboceq:
amin canım amin
Biraz da benim ailem gelecek yardıma ..teşekkür ederim de sepetle evden..
ah canım annemi yeni kaybettim o yaşasaydı her zaman yardım ederdi bana ama maalesef kaybettim onusenağlama
canım allah yardımcın olsun.eğer gitmiyorlarsa sen annenlere git eşine de söyle annenler gidene kadar gelmeyeceğim de.kpssye çalışacagım de kursu bırak.annenler de daha rahat çalışısın.eve geldiğin zaman da temizlikçi tutar evi temizletirsin.

canım eşin evden gitmeleri konusunda bişey yapamazlar kabul çünkü dediği gib yanlış anlaşılır fakat bu yatıklarını seni kötü etmeden kendisi uyarsın. mesela senin kızdığın konuları eşine güzelce anlat ve o söylesin güzelce.

ha bu arada herşeyi sen yapma öyle alışırlar. yani çoğu işi onlarında yapmasına yada yaptırmaya çalış. onlar sendeyken de bi tarafını ağır bi tarafını sağır edip ders çalışmaya odaklan. hem sürekli ders çalışırsan. onlarda sıkılır tek kaldıkça belki tavır yaptığın sanıp kendiliğinden giderler. hemde eşin ders çalıştığın için sana bişey diyemez. kızını mesela bu dönemde hep onlarrın üzerine at ve ders çalış bol bol. sonuçta torunları zarar vermezler bu kadar evhamlı olma. yemekte en basit şekilde yap önlerine koy geri kalan zamanlarında ders çalış. hem kafanda dağılır. başka şeye odaklanmış olursun.
her şeyi ben yapmayayım tamam ama beceremiyor ki hiçbirşeyi kızımı onların üstüne atsam ağlıyor onlarda durmuyor uff çok bunaldım çok yakında gideceğiz gibi bir şey dediler bugün biraz sevindim:)
ögghhhh...midem kalkti valla..ne igrenc insanlarmis öyle ya...allah sana sabir versin..tamam yatalak olur insan altini pisletir elinde olmayan birseydir bu..ama onlarin yaptiklari ne öyle...tas devri kacaklari gibi...-tatlicadiarzu-
evet tm taş devrinden kalmalar...
aklıma bir tek şu yöntem geliyo canım
evin bütün işini ve çocuğun bakımını kaynananın üstüne yık.sürekli geç odaya ders çalış.
onlarla fazla konuşma ilgilenme.kusura bakmayın derse odaklanmam gerek de
belki böyle olunca kaynanan yorulur sıkılır ve evine döner
eşin gidin artık evimden diyemeyeceğine göre bunu deneyebilirsin
yinede işin zor allah yardımcın olsun canım

öyle iş yapan bir insan değil kaynanam kaynatam yemek yapar mesela evinde evi o temizler kaynanam ne işe yarıyor anlamıyorum...anca televizyon izler yatar...Az önce yemek yendi...Kaynanam akıtmış bulaşıkları makineye dizersin dedi iş yapmaya başladı hayret...

canım madem yetieşmiyorsun bir yardımcı ayarla kendine artık haftada iki mi gelir üç mü acıma hiç verilen paraya kadın gelsin temizlik yemeği yapsın bebekle ilgilensin sen de ders çalış kayınvaliden de anlar da gider belki gitmese de sen en azından bu kadar yorulmazsın eşin masraf oluyor derse nağalım evi pisleten çok dersin belki eşinin aklı başına gelir

canım madem yetieşmiyorsun bir yardımcı ayarla kendine artık haftada iki mi gelir üç mü acıma hiç verilen paraya kadın gelsin temizlik yemeği yapsın bebekle ilgilensin sen de ders çalış kayınvaliden de anlar da gider belki gitmese de sen en azından bu kadar yorulmazsın eşin masraf oluyor derse nağalım evi pisleten çok dersin belki eşinin aklı başına gelir

canım çalışna kadınların eşleri bile zar zor kadın tutuyor. bu kızcağız daha atanmamış.anasına babasına yedirmek varken kadın tutarmı hiç eşi. zaten eşin ezdirmek istemese olaylar bu raddeye gelmezdi. yanılıyormuyum?:umursamaz:

Kalma olayını biraz abartmışlar. Sonuçta size muhtaç değiller, evleri var, kalma olayını bu kadar uzatmamaları lazım. En azından sizin huzurunuz bozulmasın diye, rahatsız etmeyelim diye düşünüp bu kadar uzun kalmayabilirlerdi. Evde ki davranışları da işin cabası. Onlar büyüklerimiz evet saygımız var ama bu demek değil ki herşeye eyvallah diyelim. Yeri geldiğinde, artık sabrımız taştığımızda gereken uyarıları yapacağız tabi ki. Onların yaptığı gibi.

Burda iş eşte bitiyor yine. Tabi ki kovacak hali yok. Ama ortada ciddi sıkıntılar var ise ve huzur kaçıyorsa iyi şekilde göndermeninde yolunu bulacak. Katlan katlanabildiğin kadar demek yanlış olur. Şöyle birşey var ki, evde olan sizsiniz, bütün gün dertlerini çeken sizsiniz, eşiniz ailesini ancak akşamdan akşama görüyordur sonuçta, onun için sorun yoktur yani.Biraz sizin tarafınızdan bakıp olaya sizi de ezdirmemesi lazım. Dengeyi bozduktan sonra , o zaman bütün dengeler de bozulur buna katlanmalı eşiniz. Bu kadar şeyi çekmek durumunda değilsiniz.

senin kendin ailen arayıp size geleceklerini söylesinler (gelmeleri şart değil ki)
onların geleceğini duyunca giderler herhalde
yeterince kalmışlar

ayyyyyyyyyyyy inanmiyorum yaaa felaket allah yardimcin olsun ben olsam tek tek bogardim hepsini tuvaleti pismi birakiyorlar tek tek ardlarindan kontrol eder git temizle derdim inanmiyorum yaaa acil konus esinle nasil sey bu atamazsa en iyisi kendi iyilgin icin sen uzaklas al kizini annene git bu ne yaa hic cekilmezzzzzzzz aaaaaaaa bir an cildirdim valla kusuruma bakma allah sabir versin

canım benim yardımcı ayarlıyacaktım eşim araştırmıştı güya gelecekti taa ne zamandır bekliyorum gelen yok eşim bana acımıyor ona göre hava hoş akşam bir iki saat görüyor bütün gün onlara katlananacağını hiç sanmıyorum...
canım çalışna kadınların eşleri bile zar zor kadın tutuyor. bu kızcağız daha atanmamış.anasına babasına yedirmek varken kadın tutarmı hiç eşi. zaten eşin ezdirmek istemese olaylar bu raddeye gelmezdi. yanılıyormuyum?:umursamaz:
canım eşimin kabahati büyük annemi yeni kaybettim tam kafa toplayıp dinlececeğim bir zamanda başıma sardı annesini babasını...Sebep te şu her sene öbür eltimde kalırdı 2_3 ay biz de kalmıyordular...O da ben de niye o kadar kalmıyorlar diye gurur yaptı ısrar etti onlara...Olan bana oldu hem acılıyım hem de bu insanlara katlanmak zorundayım...
Kalma olayını biraz abartmışlar. Sonuçta size muhtaç değiller, evleri var, kalma olayını bu kadar uzatmamaları lazım. En azından sizin huzurunuz bozulmasın diye, rahatsız etmeyelim diye düşünüp bu kadar uzun kalmayabilirlerdi. Evde ki davranışları da işin cabası. Onlar büyüklerimiz evet saygımız var ama bu demek değil ki herşeye eyvallah diyelim. Yeri geldiğinde, artık sabrımız taştığımızda gereken uyarıları yapacağız tabi ki. Onların yaptığı gibi.

Burda iş eşte bitiyor yine. Tabi ki kovacak hali yok. Ama ortada ciddi sıkıntılar var ise ve huzur kaçıyorsa iyi şekilde göndermeninde yolunu bulacak. Katlan katlanabildiğin kadar demek yanlış olur. Şöyle birşey var ki, evde olan sizsiniz, bütün gün dertlerini çeken sizsiniz, eşiniz ailesini ancak akşamdan akşama görüyordur sonuçta, onun için sorun yoktur yani.Biraz sizin tarafınızdan bakıp olaya sizi de ezdirmemesi lazım. Dengeyi bozduktan sonra , o zaman bütün dengeler de bozulur buna katlanmalı eşiniz. Bu kadar şeyi çekmek durumunda değilsiniz.
evet canım bütün gün onlarla olan onların sıkıntısını çeken benim.Eşim çok düşkün ailesine..Bu yüzden böyle oldu..Eşimle artık özelimiz de kalmadı...Kızımla istediğim gibi ilgilenemiyorum bile...Her şeyi çekmek zorunda değilim ama biraz daha sabır gösteriyorum belki yakında giderler diye
senin kendin ailen arayıp size geleceklerini söylesinler (gelmeleri şart değil ki)
onların geleceğini duyunca giderler herhalde
yeterince kalmışlar
annemi yeni kaybettim o yaşasaydı bu kadar kalmazlardılar...Ama artık annem yok meydan kaldı onlara çöreklendiler gitmiyorlar...
ayyyyyyyyyyyy inanmiyorum yaaa felaket allah yardimcin olsun ben olsam tek tek bogardim hepsini tuvaleti pismi birakiyorlar tek tek ardlarindan kontrol eder git temizle derdim inanmiyorum yaaa acil konus esinle nasil sey bu atamazsa en iyisi kendi iyilgin icin sen uzaklas al kizini annene git bu ne yaa hic cekilmezzzzzzzz aaaaaaaa bir an cildirdim valla kusuruma bakma allah sabir versin

ahh canım benim de boğasım geliyor ama yapamıyorsun...Sürekli bir arada kalsak katlanamazdım ayrılırdım eşimden...Annemi yeni kaybettim bir kaç günlüğüne abime gittim belki anlar giderler diye amma nerdeee...
Ahh bir gitseler hemen haber verecem size benim için bayram olacak var yaa...hihoyyyt

Yazık sana birde anneni yeni kaybetmişsin, herkes böyle üzüntü içindeyken karşısındakine göğüs germez belliki iyi bir insansın. Ama bu böyle olmaz sen iyisin diyede üstüne bu kadar gelmeleri ayıp yani. ınsan nasıl rahat eder misafirlikte anlamadım gitti. Kalıyorsan bir işin ucundan tutuver. Eşin yardım etsin her işine, madem o istedi herşeyede ortak olacak. O annesini kaybetmiş olsa..sen ona yapsan bunu hoşuna gidermiydi?

ruh sağlığın bozuluyorsa tek çare onları evinden kov

canım benim Allah yardımcın olsun
eşine sakın onlar şikayet eder gbi anlatma o zaman haklıyken haksız duruma düşersin.
güzel bir dille biraz tatlı dille anlat .şöyleler böyleler değil de yoruldugundan bahset bunu kullan bence çok yoruluyorum de rahat edemıyorum de ders çalısamıyorum de
bence bebeğini doyur ve gerisini bırak ev işleriyle ılgılenme onlara sofra da kurma kursum var de bişi de çık evden sen hizmet ettikçe onlara da rahat geliyordur burası.

Bazı arkadaşlara belki ters gelecek ama çözüm adına aklıma şu geliyor şimdilik. Şimdi bu insanlar o kadar zaman sizdeler , peki sen onlara nasıl davranıyorsun, çok mu iyi davranıyorsun, yani rahatsızlık olduğunun farkında değiller mi hiç? Eğer çok iyi davranıyorsan, bence biraz rahatlarını bozmakta fayda var. Biraz surat yapabilirsin mesela, her dediklerini yapmayabilirsin mesela, rahatsız olduğunu belli edecek bazı hareketler ve tavırlar yapabilirsin. Tabi bunlarda anlayana, ama yapmıyorsan yapabilirsin. Çünkü eşin umursamıyorsa ve çözüm aramıyorsa , rahatsızlığı belirtecek birşeyler yapmak size kalıyor malesef.

kızlaar kayananam ve kaynatam salı günü gideeceklermiş çooook sevindim... artık rahat edecem inşaallah onların işi belli olmaz bir öyle bir böyle konuşuyorlar gidene kadar inanmıyacam...bana destek veren sıkıntımı paylaşan arkdaşlara çoook teşekkür ederim opuyorumnanaktan

kızlaar kayananam ve kaynatam salı günü gideeceklermiş çooook sevindim... artık rahat edecem inşaallah onların işi belli olmaz bir öyle bir böyle konuşuyorlar gidene kadar inanmıyacam...bana destek veren sıkıntımı paylaşan arkdaşlara çoook teşekkür ederim opuyorumnanaktan

geçmiş olsun canım inşallah sadece saatli oturmaya gelirler :kahve:

ay canım herkesin yazısını tek tek okudum:(
hakikaten çok kötü bi durum, bari işe yarasalar yük olmasalardı da istedikleri kadar kalsalardı.
neyse canım, senin adına çok sevindim, geçmiş olsun. inşallah tekrar aynılarını yaşamazsın :(
Anneciğin içinde başın sağolsun, sanada Rabbimden sabır diliyorum tatlım...
Mekanı Cennet olur inşallah...

ay canım herkesin yazısını tek tek okudum:(
hakikaten çok kötü bi durum, bari işe yarasalar yük olmasalardı da istedikleri kadar kalsalardı.
neyse canım, senin adına çok sevindim, geçmiş olsun. inşallah tekrar aynılarını yaşamazsın :(
Anneciğin içinde başın sağolsun, sanada Rabbimden sabır diliyorum tatlım...
Mekanı Cennet olur inşallah...

aynen canım dediklerine katılıyorum...Ben hala inanamıyorum gideceklerine çünkü tutarsızlar bir öyle bir böyle diyorlar...inşaallah canım bir daha yaşaamam böyle şeyleri...Sağol canım Allah razı olsun...

Back
X