- 1 Haziran 2012
- 2.223
- 858
- 83
selam arkadaşlar ...yine ben yine problem:))eşimin ailesiyle görüşmüyoruz.eski konularımdada yazmıştım soran olursa yine anlatırım.kendimi haklı gördüğüm buradaki arkadaşlarımada sorduğumda haklı olduğuma iyice inandığım bir durum.eşim birkaç gün önce babasını sormak için annesini aramış ne konuştular bilmiyorum.babası kanser tüm vücuduna yazyılmış(bize öyle diyorlar)nesi olduğu nerelerde kanser var keçıncı evrede buna kimse cevap veremiyor bende inanmıyorum doğal olarak hastalığına inanıyorum ama az ömrü var gibi ajitasyonlara kanmıyorum.ama eşim kanmış sanırım.kışın birkaç gün gitsek babamın bir ayağı çukurda torununu görse nasıl olur ne dersin dedi.(kızım 10 aylık olacak ne gördüler ne bir hediye hiçbişiy yok.)bende biraz sinirlendim .dedimki ben iki aylık hamileydim bebeğime rezalet dedi annen onun dışında bizim adetimiz böyle deyip bütün altın ve paralarımızı topladı.gebeliğim boyunca beni asla arayıp sormadığı gibi babanın kanser olduğunu öğrendiğimizdede bir ton korkunç hikaye anlatıp 1.5 ay erken doğum yapmama neden oldu buda yetmedi zar zor çıkarığım sütümü bebeğimiz iki aylıkken kavga çıkarıp kesilmesine sebep oldu.söyle bana nasıl affedeyim dedim.affet demiyorum babamın hatırı için dedi.evime gelsinler desem iç çamaşırlarıma kadar kurcalıyor rahat durmuyor kadın asla sokağa çıkamam onu evde bırakıp ben gitsem zaten kış karadeniz buz gibi olur bebeğim küçük artı bavullarımı da karıştırır.(eşim bavullara kilit alalım olmazmı dedi)dedim baban istanbula gelince bizde gidelim görsün o zaman ara bir yer nasıl olsa .birde dedim bizimde bir adetimiz var yeni bebek için 20 çeyrek bir ata lira takar erkek tarafı dedim.bunlar elime geçmeden göremez adet böyle dedim .sessiz kaldı.kadının amacı beni ayağına getirtmek onca hakaretini yazmadım bile.hava şartları önemli bebeğim var gururumda önemli fakat vicdanım da var paragöz demeyin lütfen ama ben düşük riski taşırken onlar altınları almıştı adet bu diye benim şimdi adetimi söylemem aç gözlülükmü sizce .sonuçta o altınlar kızıma kalacaktı ....bir yardım etseniz bana ne yapayım ben